1Password 8 is uit voor Mac, met enkele nieuwe functies

1Password 8 is uit voor Mac, met enkele nieuwe functies
1Password 8 is uit voor Mac, met enkele nieuwe functies
Anonim

1Password 8 is volledig naar Macs gekomen, met een visuele uitstraling die meer in lijn is met het besturingssysteem van Apple en een aantal verbeterde functies.

Deze nieuwste versie van 1Password is technisch gezien niet nieuw in die zin dat er in 2021 een early access-release was, maar 1Password 8 is de 'voltooide' versie die is verfijnd met maandenlange feedback. De meest opvallende verandering is het visuele ontwerp, dat een stijl gebruikt die lijkt op macOS, samen met nieuwe iconografie om het identificeren van items gemakkelijker te maken. Meer informatie is ook opgenomen in de interface, met gedetailleerde weergaven om u te vertellen wie toegang heeft tot een item en wie er nog meer toegang kan krijgen als u het verplaatst.

Image
Image

De nieuwe versie van de app is ook meer gestroomlijnd om het gebruik ervan wat soepeler te maken. Automatisch aanvullen voor wachtwoorden is beschikbaar vanuit andere apps en u kunt inloggen op websites met opgeslagen gegevens zonder dat u 1Password hoeft te openen. Er is ook een optie voor 'begeleide ervaringen' om u te helpen meer te weten te komen over functies waar u misschien niet zo bekend mee bent.

Image
Image

Beveiliging en privacy zijn ook aangepast in 1Password 8, met behulp van up-to-date industriestandaarden zoals end-to-end encryptie, strengere certificeringen en meer. Het ondersteunt ook biometrische authenticatie (als je Mac TouchID heeft ingebouwd) en het Watchtower Dashboard wijst op mogelijke risico's zoals zwakke of gecompromitteerde wachtwoorden.

Je kunt 1Password 8 voor Mac nu gratis downloaden en 14 dagen gratis uitproberen, maar je hebt een abonnement van minimaal $ 35,88 per jaar (individueel) nodig om het te kunnen blijven gebruiken.1Password 8 vereist ook minimaal macOS Catalina 10.15 of hoger, dus als je een ouder besturingssysteem hebt, moet je in plaats daarvan een eerdere versie van de app gebruiken.

Aanbevolen: