Waarom je nu geen iPhone zou moeten kopen

Inhoudsopgave:

Waarom je nu geen iPhone zou moeten kopen
Waarom je nu geen iPhone zou moeten kopen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Een opfrissing van de iPhone-reeks komt waarschijnlijk in september.
  • Geruchten zeggen dat de iPhone 13 processorupgrades en een always-on display zou kunnen zien.
  • De prijzen van de nieuwe iPhones zullen waarschijnlijk in lijn zijn met de huidige modellen.
Image
Image

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, wil je misschien je aankoop uitstellen omdat Apple binnenkort een beter model te koop heeft, zeggen experts.

Geruchten gaan dat Apple in september de iPhone 13 zal uitbrengen, met processor- en camera-upgrades. Er zit waarschijnlijk ook een grotere batterij in het nieuwste model en veel nieuwe kleuropties.

"Ik hoop dat Apple eindelijk een vingerafdruklezer introduceert 'onder het scherm' of 'ingebouwd in het scherm'", vertelde Alan Elterman, een Apple-verkoopmanager van elektronicaretailer Abt, aan Lifewire in een e-mailinterview. "Dit zal de meeste gebruikers helpen die problemen hebben met Face ID. Dit zou ook moeten helpen om de telefoon wat sneller te ontgrendelen, vooral omdat sommigen van ons nog steeds maskers dragen."

Wanneer kunt u de iPhone 13 verwachten

Een analist heeft gesuggereerd dat de nieuwe iPhone-modellen waarschijnlijk in de derde week van september van dit jaar worden aangekondigd. Dat is in lijn met eerdere iPhone-aankondigingen, die meestal in de herfst worden gedaan. De onthulling vorig jaar van de iPhone 12 Plus en 12 Pro vond bijvoorbeeld plaats op 13 oktober.

Verwacht geen herziening van het ontwerp van de iPhone. De iPhone 13-familie lijkt waarschijnlijk op de iPhone 12-serie, met een paar kleine verschillen. Leaker Jon Prosser zegt dat, op basis van de CAD-bestanden (computer-aided design) die hij in handen kreeg voor de iPhone 13 en iPhone 13 Pro, ze "iets" dikker zijn dan eerdere modellen.

De veelbesproken inkeping op het scherm van de iPhone zal waarschijnlijk blijven. Maar er gaan geruchten dat de grootte van de inkeping kan veranderen. Een Japanse site toont bijvoorbeeld een afbeelding van een vermeende iPhone 13 met een kleinere inkeping.

Er is mogelijk ook een vingerafdrukscanner in de maak. Eén lek beweert dat het bedrijf mogelijk een vingerafdrukscanner onder het scherm introduceert, vergelijkbaar met de technologie op sommige Android-telefoons.

Veel tinten iPhone

Als je van verschillende kleuropties houdt met je iPhone, zijn er misschien meer tinten om naar uit te kijken met de iPhone 13 van dit jaar. Een leaker zegt dat er een matzwarte optie zal zijn, terwijl anderen zeggen dat roze roze onderweg is.

De prestaties van iPhones worden bij elke release verbeterd, dus het is geen verrassing dat het model van dit jaar een toename zal zien. Hoeveel van een processorsprong we zullen zien, hangt echter nog in de lucht. Een rapport beweert dat gebruikers slechts een kleine prestatie-upgrade zullen zien met een A15-chipset.

"Apple werkt zijn processor gewoonlijk jaar na jaar bij om de iPhone sneller en soepeler te laten werken", zei Elterman. "Dit omvat bijgewerkte camera's, luidsprekers, schermen van verschillende grootte en verschillende opslagcapaciteiten, evenals het uitbrengen van een nieuwe update voor de telefoons om ze voor de toekomst te optimaliseren."

Ondanks de upgrades zullen de prijzen van de iPhone 13-modellen naar verwachting vergelijkbaar zijn met de huidige line-up, volgens een rapport van TrendForce. "Hoewel de prijzen van enkele belangrijke componenten zijn gestegen als gevolg van een krapper aanbod, houdt Apple rekening met de groei van de omzet van randapparatuur in verhouding tot de groei van de iPhone-verkoop", stelt het rapport.

Het scherm is een ander gebied waar de iPhone 13 waarschijnlijk enkele verbeteringen zal ondergaan. Geruchten wijzen erop dat een weergave met een verversingssnelheid van 120 Hz ervoor zorgt dat games, video's en scrollen er vloeiender uitzien. Analist Ross Young tweette dat de verbeterde schermen naar alle nieuwste iPhone-modellen zullen komen.

De meest opwindende upgrade van het iPhone 13-scherm is misschien wel de introductie van een always-on-mogelijkheid vergelijkbaar met die in de Apple Watch Series 6, volgens Bloomberg's Mark Gurman in een recent rapport.

Een ding dat volgens Gurman en andere bronnen waarschijnlijk niet zal veranderen, is de grootte van de line-up. Je zou moeten kunnen kiezen uit een 5,4-inch iPhone 13 mini, een 6,1-inch iPhone 13 en iPhone 13 Pro en een 6,7-inch iPhone 13 Pro Max.

Aanbevolen: