Waarom je nu geen nieuwe iPhone zou moeten kopen

Inhoudsopgave:

Waarom je nu geen nieuwe iPhone zou moeten kopen
Waarom je nu geen nieuwe iPhone zou moeten kopen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwste iPhone-modellen worden naar verwachting deze week onthuld door Apple.
  • Er wordt gezegd dat er een kleiner model in de line-up zit, evenals lagere prijzen.
  • Ondersteuning voor 5G is een langverwachte functie voor veel gebruikers, hoewel de 5G-service momenteel beperkt is.
Image
Image

Met de geruchten dat de iPhone 12 binnenkort wordt uitgebracht, raden experts aan om de aankoop van een nieuwe iPhone uit te stellen.

Apple houdt op 13 oktober een evenement, waar volgens rapporten de nieuwste iPhone-modellen zullen worden onthuld. Het assortiment iPhones zal naar verwachting 5,4-inch, 6,1-inch en 6,7-inch schermformaten omvatten en zal worden uitgerust met snellere processors, 5G- en OLED-schermen. De nieuwe modellen zijn mogelijk zelfs goedkoper dan de huidige generatie, met prijzen die mogelijk variëren van $ 699 tot $ 1099.

"Zodra de iPhone 12 door Apple wordt gelanceerd, zal de prijs van oudere iPhones dalen", zei Sarah McConomy, COO van de telefooninruilsite SellCell, in een e-mailinterview. "Dit is zo'n beetje de wet van de afschrijving van smartphones.

"Ik vind dat de lancering van de iPhone 12 het wachten en een upgrade waard is. Voor het eerst in een paar jaar lijkt Apple [echt] grote veranderingen te hebben aangebracht en zal het de klanten nieuwe ontwikkelingen brengen niet beschikbaar in eerdere lanceringen."

Sneller, betere weergave

Ondersteuning voor 5G zal voor veel gebruikers de killer-functie zijn. Hiermee kunnen de nieuwe apparaten verbinding maken met 5G-netwerken die veel sneller zijn dan 4G LTE-netwerken.

"Hoewel 5G-ondersteuning in de VS niet hetzelfde niveau heeft bereikt als in andere landen, zal dat wel gebeuren", zei Sean Campbell, CEO en oprichter van technologieonderzoeksbureau Cascade Insights, in een e-mailinterview. "Iedereen met een iPhone 11 of ouder zal al snel het gevoel hebben dat hij op een inbelverbinding leeft. En wie wil dat?"

Ik vind dat de lancering van de iPhone 12 het wachten en een upgrade waard is.

Net als de zon 's ochtends opkomt, wordt verwacht dat de nieuwe iPhones sneller zullen zijn dan de vorige generaties. Het gerucht gaat dat de iPhone 12-modellen een door Apple ontworpen A14-chip zullen hebben die zowel snelheids- als efficiëntieverbeteringen kan opleveren. Het is belangrijk om elk laatste beetje batterijduur van de nieuwe telefoons te halen, aangezien 5G meer stroom verbruikt dan oudere netwerken.

Hoe de displays er precies uit zullen zien, is een andere grote vraag. De nieuwe modellen zullen naar verluidt allemaal beschikken over OLED Super Retina XDR-displaytechnologie die een betere beeldkwaliteit en een lager stroomverbruik biedt, ongeacht de prijs. Sommige geruchten geven aan dat modellen de verversingssnelheid van 120 Hz kunnen ondersteunen, waardoor video's soepeler kunnen worden bekeken.

Upgrade Frenzy?

Niet iedereen is echter vatbaar voor de verleiding van de nieuwste technische specificaties.

"De toevloed van prijzen en het feit dat de meeste upgrades niet zo baanbrekend zijn als vroeger, zorgen ervoor dat ik wacht met het kopen van nieuwe iPhones totdat ze minstens een paar maanden op de markt zijn, " Andy Michael, oprichter van VPN Testing, zei in een e-mailinterview.

"Ik zou aanraden om de nieuwste iPhone te kopen met de beste deal die er is", vervolgde hij. "De kans is groot dat het alle functies heeft die je nodig hebt om te doen wat je nodig hebt en dat het je een stuk minder kost."

Image
Image

Tavis Lochhead, manager van de recensie-aggregatorsite RecoRank, staat ook op het punt een nieuwe telefoon te kopen.

"Persoonlijk wacht ik graag een paar jaar voordat ik mijn telefoon upgrade", zei Lockhead in een e-mailinterview. "Als ik eerder dit jaar een 11 zou kopen, zou ik persoonlijk wachten omdat de 11's geweldig zijn, maar ik zou ook behoorlijk jaloers zijn op degenen met de 12."

Groter is niet altijd beter

Grootte is voor sommige gebruikers van belang, en de geruchtenmolen gonst van het nieuws dat de nieuwe iPhones een kleiner model zouden kunnen bevatten.

"Na een tijdje de iPhone XS Max te hebben gebruikt, realiseerde ik me dat grote telefoons niet mijn ding zijn", zei Atta Ur Rehman, een digitale contentmarketeer, in een e-mailinterview. "Als de geruchten waar zijn en ze komen met een miniversie van de iPhone 12 met hetzelfde edge-to-edge scherm in een compacte behuizing, dan zal ik zonder na te denken upgraden."

Als de geruchten kloppen, lijkt het erop dat Apple probeert al hun bases te dekken met de nieuwe iPhones. Soms is de beste telefoon degene die je al hebt. Maar voor degenen die meer willen, houd de grote onthulling van Apple in de gaten.

Aanbevolen: