IOS 15-updates zullen niet zo beperkt zijn door beschikbare opslag

IOS 15-updates zullen niet zo beperkt zijn door beschikbare opslag
IOS 15-updates zullen niet zo beperkt zijn door beschikbare opslag
Anonim

Apple vermindert de beschikbare opslagruimte voor iOS en iPadOS 15 en watchOS 8 updatedownloads, waardoor installatie mogelijk is met minder dan 500 MB vrije ruimte.

iOS- en iPadOS 15- en watchOS 8-bètagebruikers ontdekten dat in de meest recente update de hoeveelheid vrije ruimte die nodig was voor de installatie was verminderd. Volgens Apple's release-opmerkingen voor zowel de iOS- als iPadOS 15- en watchOS 8-bèta's: "Je kunt je apparaat nu updaten met Software-update als er minder dan 500 MB opslagruimte beschikbaar is."

Image
Image

Apple geeft geen reden aan voor het versoepelen van de opslagvereisten, maar MacRumors suggereert dat het mogelijk in gebruik is voor Apple Watch Series 3-gebruikers. Vanwege de beperkte opslagruimte van het oudere apparaat moesten gebruikers vaak hun horloge resetten en repareren om het besturingssysteem bij te werken.

Een vermindering van de hoeveelheid benodigde opslagruimte zou het updaten van de Series 3 Apple Watch veel minder kieskeurig moeten maken.

Aanvullende updates van de meest recente bètaversies omvatten nieuwe App Store-functies, bugaanpassingen voor verschillende functies, een aangepaste Safari-interface en meer.

Image
Image

Je kunt alle specifieke wijzigingen zien door naar de Beta 3 Release Notes-pagina's voor respectievelijk iOS en iPadOS 15 en watchOS 8 te gaan.

Als je iOS en iPadOS 15 en/of watchOS 8 wilt uitproberen, kun je de software development kit (SDK) downloaden. De SDK wordt geleverd met Xcode 13 Beta 3 en u kunt de release-opmerkingen raadplegen voor compatibiliteitsvereisten.

Aanbevolen: