De 8 best betaalbare boekenplankluidsprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 best betaalbare boekenplankluidsprekers van 2022
De 8 best betaalbare boekenplankluidsprekers van 2022
Anonim

De best betaalbare boekenplankluidsprekers kunnen je perfecte audio-opstelling samenvoegen, of ze kunnen op zichzelf functioneren. U hoeft geen high-end luidsprekers te kopen om verbluffende kwaliteit te krijgen. Deze luidsprekers geven allemaal een helder, helder geluid met behoud van een lager prijskaartje.

Bij het zoeken naar uw nieuwe luidsprekers, moet u rekening houden met de grootte, Bluetooth-mogelijkheden en actieve versus passieve output. Die punten zouden de belangrijkste factoren moeten zijn bij uw beslissing. Zorg ervoor dat u de plek meet die u besluit om uw aangewezen luidsprekergebied te maken om een perfecte pasvorm te garanderen. Als gewicht een probleem kan zijn, zorg er dan voor dat u lichtgewicht luidsprekers aanschaft. Als u vervolgens audio vanaf uw smartphone of computer wilt streamen, is Bluetooth een cruciale functie die u nodig hebt.

Ten slotte kunnen actieve luidsprekers werken zonder externe apparaten. Als u iets uit onze lijst met beste ontvangers niet wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat uw nieuwe paar luidsprekers geen passieve modellen zijn. Welke aanpassingen u ook kiest, de best betaalbare boekenplankluidsprekers zijn voor u beschikbaar!

Beste algemeen: Edifier R1280T aangedreven boekenplankluidsprekers

Image
Image

Deze best verkochte boekenplankluidsprekers roepen een retro gevoel op met hun klassieke houten afwerking, maar de geluidskwaliteit is zeer modern. De combinatie van generfd walnootbruin hout en een slimme grijze luidsprekergrill ziet er geweldig uit in elke kamer, terwijl de twee sets RCA-ingangen en eenvoudige aux-configuratie zorgen voor een flexibele optie voor elk geluidssysteem.

De actieve luidspreker wordt geleverd met een ingebouwde toonregeling die hoge en lage tonen kan aanpassen van -6 tot +6db. Een afstandsbediening geeft controle over het volume vanuit de hele kamer, terwijl 100-240 V spanningsingang met volledig bereik het gemakkelijk maakt om te luisteren. Het geluid is geweldig voor de prijs, dankzij 42 watt RMS-vermogen 13 mm zijden dome-tweeters en een vier-inch woofer met volledig bereik. Omdat je dit ongelooflijke paar luidsprekers alleen of als onderdeel van een grotere audio-opstelling kunt gebruiken, zijn ze ideaal voor zowat iedereen, behalve voor de meest veeleisende audiofielen.

Maat: 6.9x9.5.x5.8 inch | Controls: Afstandsbediening | Input: 2x aux of dubbele RCA, Bluetooth | Vermogen: 21Wx2

"Alleen al bij het luisteren naar muziek, slaan deze luidsprekers boven hun gewicht uit." - Jason Schneider, producttester

Beste Bluetooth: Edifier R1700BT Bluetooth-boekenplankluidsprekers

Image
Image

Deze Bluetooth-verbonden luidsprekers bieden een probleemloze draadloze audio-ervaring die goed past bij elk Apple- of Android-apparaat. Ze hebben ook twee aux-ingangen waar je tegelijkertijd twee apparaten op kunt aansluiten, evenals een afstandsbediening om de actie te regelen. Binnenin komt helder geluid van een 19 mm dome-tweeter en een vier-inch basdriver die zorgen voor een goed afgerond geluid. Lage frequenties worden verbeterd door een naar voren gerichte basreflexpoort, die leidt om meer basvermogen te geven. Je hebt nog meer aanpassingsopties met de meegeleverde digitale volumeregeling, inclusief aanpassing van de lage en hoge tonen tussen -6b en +6db.

Het paar luidsprekers is gemaakt van klassiek hoogwaardig MDF-hout en heeft een aantrekkelijke walnootafwerking. Eén luidspreker is actief met een vijf-pins connector naar de passieve luidspreker en beide hebben een RCA-ingang.

Maat: 6.0x8.0x9.75 inch | Controls: Afstandsbediening| Input: 2x aux of dubbele RCA, Bluetooth | Vermogen: 15Wx2 + 18Wx2

"Edifier heeft zijn klassieke draai aan deze luidsprekers gegeven door twee walnoot/kersenhouten planken aan de zijkanten van elke luidspreker te plaatsen." - Jason Schneider, producttester

Beste waarde: Klipsch R-14M Reference Bookshelf-luidsprekers

Image
Image

Klipsch, een iconische Amerikaanse audiofabrikant, heeft een opmerkelijk paar koperen en zwarte boekenplankluidsprekers ontworpen die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren elke keer dat je ze aanzet. De kleine, veelzijdige luidsprekers zijn gebouwd met 1-inch aluminium lineaire veerweggeveerde hoorngeladen tweeters en een 4-inch koperen high-output IMG-woofer. Een gepatenteerde 90x90 Tractrix Horn-paren met de tweeter voor een kristalheldere high-end respons, wat resulteert in een dynamisch en natuurlijk geluid. Ondertussen minimaliseert de kopergesponnen, spuitgegoten grafietwoofer het uiteenvallen van de kegel en vervorming, waardoor een opmerkelijke laagfrequente respons ontstaat. Samen produceren ze luidsprekerefficiëntie en zuiver geluid dat ongeëvenaard is in zijn prijsklasse.

Dit is allemaal verpakt in een zwarte behuizing van polymeerfineer met een naar achteren gerichte poort met vijfvoudige bindingsposten, dus het is ideaal voor een flexibele verbinding die past bij uw installatie.

Maat: 7,5x5,9x9,8 inch | Controls: Amp vereist | Input: 5-weg binding | Power: Passief (amp vereist)

"Met een vermogen van ongeveer 90 decibel en een weerstand van 8 ohm waren we blij met de kracht van deze luidsprekers toen we ze in onze thuisbioscoopopstelling sloten." - Jason Schneider, producttester

Beste budget: Polk Audio T15 boekenplankluidsprekers

Image
Image

Dit paar Polk-boekenplankluidsprekers is al een paar jaar een steunpilaar op de markt, maar het is nog steeds de beste instapoptie. De behuizing is afgewerkt met minimalistisch zwart polymeerfineer, gecombineerd met een zwarte mesh luidsprekergrill. Binnenin vind je een polymeercomposiet 5 -inch woofer en een zijden ¾-inch tweeter die 100 watt aankan bij een totale frequentie van 60Hz-24kHz.

De drivers en tweeters met brede spreiding worden verbeterd door Polk's exclusieve Dynamic Balance-functie die een filmische brede respons en lage vervorming levert. Het paar luidsprekers heeft magnetisch afgeschermde behuizingen voor minder vervorming en verbeterde helderheid, terwijl de techniek ervoor zorgt dat de luidsprekers op een synergetische manier werken en complementaire taken uitvoeren voor de beste geluidsprestaties.

Maat: 6.5x10.63x7.25 inch | Controls: Amp vereist| Input: 5-weg binding | Power: Passief (amp vereist)

"Het zijn de perfecte luidsprekers voor je eerste audio-installatie voor thuis, of als je gewoon wat referentieluidsprekers naast je tv wilt plaatsen en niet op je spaargeld wilt storten." - Jason Schneider, producttester

Beste uitgave: Klipsch R-41PM boekenplankluidsprekers

Image
Image

Klipsch heeft een reputatie opgebouwd voor zijn hoogwaardige audioapparaten, en de R-41PM-boekenplankluidsprekers zijn geen uitzondering, die een klassiek, compact uiterlijk combineren met kamervullende geluiden. De luidsprekers zijn slechts 10 inch lang en zeer geschikt voor integratie in vele decorschema's. Ze beschikken over een ingebouwde, op maat gemaakte versterker die is ontworpen om uw ruimte te vullen en uw ideale sfeer te creëren. De dynamische volumeregeling past zich aan op basis van het vermogen van het menselijk oor om verschillende frequenties te horen, wat een nieuwe standaard voor luisterervaringen oplevert, en Tractrix Horn-technologie richt zich op hoge frequenties bij luisteraars om kunstmatige galm te minimaliseren.

Dankzij de draadloze Bluetooth-technologie, een geïntegreerde phono-voorversterker en analoge RCA- en USB-ingangen, zijn de dagen dat je een A/V-ontvanger nodig hebt voorbij, waardoor de mogelijkheden ontstaan om de luidsprekers te verbinden met al je apparaten, van draaitafels naar mobiele telefoons naar televisies. De luidsprekers worden geleverd met Injection Molded Graphite (IMG) wooferconussen die zowel licht als stijf zijn, maar er kan eenvoudig een andere subwoofer worden toegevoegd om de lage frequenties te versterken.

Maat: 8.51x5.75x11.3 inch | Controls: Luidspreker| Input: 3,5 mm analoge mini-jack, USB, digitaal optisch, analoog RCA, Bluetooth | Vermogen: 70W (240W piek)

Beste bas: Sony SSCS5 3-weg 3-driver boekenplankluidsprekersysteem (zwart)

Image
Image

Vul je kamer met een ongekende en uitgebreide audio-ervaring met deze Core Series-luidsprekers van Sony. Ze beschikken over een drieweg basreflexsysteem met drie luidsprekers dat in harmonie blijft met uw kamer, wat de indeling ook is. De luidsprekers zijn gebouwd met geschuimde mica woofer-diafragma's die een soepel geluid leveren en een laag gewicht in evenwicht brengen met een krachtige en diepe basrespons van een 5¼-inch schuimwoofer. De woofer wordt aangevuld met een 1-inch polyester hoofdtweeter en een ¾-inch Sony Super Tweeter. De supertweeter levert ultraresponsieve hoogfrequente audio tot 50 kHz. De luidsprekers hebben een maximaal ingangsvermogen van 100 watt dat heldere en krachtige audio levert.

Maat: 7.18x13.25x8.75 inch| Controls: Geen | Invoer: Bedraad | Power: Passief (amp vereist)

Meest compact: Polk Audio Audio Signature S10

Image
Image

Polk Audio staat bekend als een redelijk betaalbaar merk, maar de Signature S10-lijn heeft een iets hogere prijs dan normaal. Dit paar satellietluidsprekers biedt je een geweldige uitstraling in een compact formaat, of je ze nu gebruikt als een klein paar boekenplankluidsprekers of als onderdeel van een groter surroundsysteem. Er is een vier-inch, met mica versterkte woofer die een goede hoeveelheid oomph zal bevatten en een één-inch high-definition tweet die aanwezigheid en punch toevoegt. Combineer dat met de door Polk ontworpen audiokracht om het chassis te versterken met directionele geluidsondersteuning. en je hebt een heel krachtig systeem. Hij is ook gemakkelijk te monteren, met een schroefinzet met schroefdraad en sleutelgatsleuven, zodat je deze luidspreker aan elk systeem of elke woonkameropstelling kunt toevoegen, of je nu een plank hebt of niet.

Maat: 6,1x5,4x8,4 inch | Controls: Geen | Invoer: Bedraad | Uitgangsvermogen: Passief (amp vereist)

Beste passieve boekenplankluidsprekers: Micca MB42X

Image
Image

Passieve luidsprekers hebben een versterker of stereo-ontvanger nodig, maar als je klaar bent om een compleet audiocentrum te bouwen, zijn deze goedkope boekenplankluidsprekers een geweldige optie. De luidsprekers zijn gebouwd in een gepoorte behuizing die een balans biedt tussen een vier-inch geweven koolstofvezelwoofer en een 0,75-inch zijden dome-tweeter. Ze bevatten ook een 18dB crossover en baffle stapcompensatie, waardoor een gebalanceerd en dynamisch geluid ontstaat dat hoge en lage tonen natuurgetrouw weergeeft.

De tweeters en woofers zijn ondergebracht in een klassieke achterkant van polymeer met een mesh-grill. Het verfijnde ontwerp ziet er geweldig uit in elke kamer, terwijl de frequentierespons van 60Hz-20kHz en een impedantie van 4-8 ohm geweldig klinkt.

Maat: 9.5x5.8x6.5 inch. | Controls: Geen| Invoer: Bedraad | Uitgangsvermogen: Passief (amp vereist)

Onze topkeuze voor een betaalbare boekenplankluidspreker is de Edifier R1280T (zie bij Amazon). Het heeft een geweldig geluid en een prachtig ontwerp voor een redelijke prijs, je zult het moeilijk hebben om het veel beter te doen dan dit paar boekenplankluidsprekers. Voor een draadloze optie houden we van de Edifier R1700BT (zie bij Amazon), de connectiviteit is barebones, maar het werkt goed met Apple- en Android-apparaten terwijl het nog steeds solide audio biedt.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde woont in Seattle, waar hij werkt als digitale marketeer en freelance copywriter. Met een master in geschiedenis van de Universiteit van Houston en een baan in de bloeiende technische industrie van Seattle, omvatten zijn interesses en kennis het verleden, het heden en de toekomst.

Jason Schneider is de audio-expert van Lifewire. Jason heeft honderden producten beoordeeld, variërend van hoofdtelefoons en soundbars tot luidsprekers en ontvangers. Hij is ook muzikant en schrijver voor Greatist and Thrillist.

FAQ

    Heeft de afstand van mijn luidsprekers tot de audiobron invloed op mijn geluidskwaliteit?

    Ja, hoewel het niet altijd mogelijk is, wil je voor de beste geluidskwaliteit de lengte van de kabel die je luidsprekers aan je ontvanger vastmaakt zo kort mogelijk houden. Hoewel je geluidskwaliteit niet erg zal lijden, tenzij ze 25 voet of meer van je ontvanger verwijderd zijn. Voor alle bedrade luidsprekers moet u een 14-gauge kabel gebruiken en eventueel een 12-gauge kabel voor alle luidsprekers die verder dan 7 meter van de ontvanger uitsteken.

    Waar moet ik mijn luidsprekers plaatsen?

    Dit kan een beetje anders zijn, afhankelijk van of je een stereo-, 5.1-, 7.1- of 9.1-opstelling gebruikt. Er zijn echter een aantal altijd groene regels die u moet volgen, ongeacht het aantal luidsprekers dat u gebruikt. Dit hangt natuurlijk af van de indeling van uw kamer, maar u moet proberen uw luidsprekers op gelijke afstand van elkaar te plaatsen met surround-luidsprekers in de hoeken rond uw luistergebied. Je moet ook proberen je luidsprekers vrij te houden van obstakels en als je ze veilig aan een muur kunt bevestigen, nog beter.

    Hoeveel subwoofers heb ik nodig?

    Dit hangt allemaal af van de grootte van je kamer, meer subwoofers geven je een betere baskwaliteit en bieden je een flexibelere plaatsing bij het zoeken naar de beste plek voor optimale geluidskwaliteit. Het kan echter overdreven zijn om meer dan één subwoofer in een kleine luisterruimte te hebben. Sommige enkele luidsprekers bieden ook voldoende bas als zelfstandige opties, zodat een extra woofer niet nodig is.

Waar u op moet letten bij betaalbare boekenplankluidsprekers

Aangedreven vs. passief

Controleer of de luidsprekers die u koopt passief of aangedreven zijn. Een set actieve luidsprekers kan op de muur worden aangesloten en onmiddellijk beginnen te werken omdat hun versterker is ingebouwd. Een spanningsingang van 100-240 V met volledig bereik is bijvoorbeeld meestal standaard voor luidsprekers met eigen voeding, waarbij de twee luidsprekers tussen 40-100 W kunnen leveren. Het nadeel van de actieve luidspreker is dat ze meer wegen. Voor een paar passieve luidsprekers moet u echter een extra versterker aanschaffen om ze geluid te laten produceren, wat wat meer installatie en uitgaven vereist. Luidsprekerdraad wordt meestal geleverd in spoelen van 30 voet, wat enige flexibiliteit biedt bij de plaatsing, hoewel het proces zeker meer betrokken is.

Maat

Bij luidsprekers doet de grootte er soms toe. Hoewel je misschien geneigd bent om het kleinste en schattigste paar te zoeken dat je kunt vinden, weet dat een groter paar over het algemeen een voller geluid zal bieden. Onze topkeuze op deze lijst heeft afmetingen van 6,9x9,5x5,8 inch en weegt een flinke 12,5 pond. Dat is veel meer dan bijvoorbeeld de passieve Klipsch R-14M, die een vergelijkbare afmeting heeft van 9,75 x 5,88 x 7,5 inch, maar een bescheiden 7,13 pond weegt.

Omdat boekenplankopstellingen doorgaans geen subwoofer hebben, ben je afhankelijk van je twee luidsprekers om voldoende bas te produceren. Als je dol bent op kamervullend geluid, moet je op zoek naar boekenplankluidsprekers die compatibel zijn met surround sound-opstellingen, zodat je hun audio kunt verbeteren. De standaard audiokanalen waar je op moet letten zijn 2.0, 2.1, 5.1, 6.1 en 7.1.

Bluetooth

Wilt u muziek streamen vanaf uw smartphone of computer? Controleer of de luidsprekers die u zoekt, ingebouwde Bluetooth-streaming bieden. De nieuwste standaard is Bluetooth 5.0, maar oudere luidsprekers hebben meestal Bluetooth 4.1 of 4.2. Het Bluetooth-bereik is gemiddeld 33 voet voor een betrouwbare verbinding, dus als u iets langer wilt, is uw beste optie misschien bedraad. Dankzij de draadloze technologie stuur je met één druk op de knop muziek van elk modern apparaat naar je speakers. Dit kan u helpen het snoer door te snijden, hoewel de meeste boekenplankluidsprekers naast Bluetooth ook meer traditionele ingangen hebben.

Aanbevolen: