De 7 beste Peloton- alternatieven

Inhoudsopgave:

De 7 beste Peloton- alternatieven
De 7 beste Peloton- alternatieven
Anonim

Als je op zoek bent naar de beste alternatieven voor de Peloton-app, is het goede nieuws dat thuisfitness eenvoudiger is geworden met de beschikbaarheid van mobiele apps en abonnementsdiensten. Topopties vereisen niet per se een fiets en werken met de apparatuur die je hebt en binnen je budget, schema en interesses. De meeste services die in hetzelfde stuurhuis werken als Peloton-spiegelvoordelen, zoals begeleide, on-demand workouts op tal van fitnessfocussen en -niveaus, sociale ondersteuning en interactie, en maatwerk.

Bij het overwegen van de beste app of service voor jou, is systeem- en apparaatcompatibiliteit een topprioriteit. De meeste apps werken goed met Android- en iOS-apparaten, maar als u geïnteresseerd bent in schermspiegeling naar een groter scherm of uw tv of tablet wilt gebruiken, kunt u het beste controleren of uw voorkeursapparaten worden ondersteund.

Als je de verantwoordelijkheid of routine van geplande trainingen leuk vindt, zoek dan naar platforms die live of on-demand lessen aanbieden. Sommige bevatten een sociale component met scoreborden, updates en badges. Integraties met wearables of andere fitnessgerelateerde diensten kunnen een meer complete ervaring creëren.

Een ander belangrijk kenmerk om te overwegen is het medium en het formaat van de service. Als je van gamen houdt, zijn er verschillende apps die thuisworkouts gamificeren om de eentonigheid te doorbreken. Andere apps hebben een uitgekiend ontwerp en bieden hapklare trainingen voor drukke schema's. Er zijn ook alleen audio-services als je zeker bent van je vorm en het meest gemotiveerd bent door audio-aanwijzingen.

Hoewel de keuzes legio zijn, hebben we de beste niet-peloton-opties getest en onderzocht die variatie en gemak bieden voor je thuistrainingsroutine.

Beste streamingplatform: fitness-app

Image
Image

NEOU weerspiegelt de benadering van Peloton om abonnees een gevarieerde bibliotheek met studio-at-home-content te bieden, inclusief en buiten fietstrainingen. Dit streamingplatform biedt on-demand of live inhoud van meer dan 2.000 lessen en meer dan 20 verschillende categorieën. Als je op zoek bent naar afwisseling, vind je hier alles, van barre-workouts tot HIIT, boksen, meditatie en krachttraining.

Pas je ervaring aan vanaf elk apparaat door naar inhoud te zoeken op basis van moeilijkheidsgraad, naar je eigen muziek luisteren en duur. Als je instructeurs vindt die je leuk vindt, kun je hun routine toevoegen aan een lijst met favorieten. Je kunt ook trainingen toevoegen aan je takenlijst of plannen wanneer je een bepaalde routine moet doen.

Zoals elk geweldig streamingplatform, kun je vrijwel elk apparaat met de service gebruiken zodra je je aanmeldt. Naast ondersteuning voor webbrowsers en compatibiliteit met Android- en iOS-smartphones, biedt NEOU naadloze manieren om het scherm van een mobiel apparaat of laptop naar een slimme televisie te spiegelen. Apple-gebruikers kunnen ingebouwde AirPlay-ondersteuning gebruiken, terwijl Android-gebruikers kunnen profiteren van Chromecast en Samsung-schermspiegeling.

Met een ondersteunde smart-tv kun je spiegelen achterwege laten en het NEOU-kanaal/-app rechtstreeks aan je apparaat toevoegen. Sommige gebruikers hebben problemen gemeld met de prestaties van Fire TV en ik merkte soms dat video's langzaam werden geladen op een iPhone, maar ik had een AirPlay-ervaring zonder haperingen. NEOU biedt ook een leaderboard, een sociale component voor gebruikers die hun Fitbit of Apple Watch koppelen.

Compatibiliteit: Android, iOS, webbrowsers, Roku, Apple TV, Android TV en Xbox | Oefeningsfocus: Varieert (kies uit meer dan 2.000 live en on-demand lessen in meer dan 20 categorieën) | Prijs: $ 12,99/maand, $ 49,99 (6 maanden facturering), $ 79,99 (jaarlijks)

Beste gratis service: Training Club-app

Image
Image

Veel fitness-apps bieden proefversies om potentiële abonnees te helpen kennis te maken met het platform voordat ze kopen. Nike Training Club (NTC) doet dat niet omdat het voor iedereen gratis te gebruiken is. Hoewel de trainingsbibliotheek klein is in vergelijking met diensten zoals Peloton, is de kwaliteit hoog voor de algehele ervaring.

Met een gratis account kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 185 verschillende on-demand trainingen, inclusief door een trainer geleide sessies en trainingen op basis van de spiergroep, intensiteit, uitrusting en tijd (slechts 5 minuten). Het ontwerp is modern, gemakkelijk te navigeren en alle video's zijn eenvoudig en netjes opgenomen.

De door een trainer geleide video's lijken op instructie in studiostijl. En de inhoud die niet door een trainer wordt geleid, weerspiegelt die styling in korte video-illustraties van elke oefening die lus maakt en stelt u in staat uw formulier nogmaals te controleren. Je kunt ervoor kiezen om de muziek aan te houden tussen de oefeningen door of tussen volledige begeleiding met timingwachtrijen en instructie, of helemaal niets.

Het enige nadeel is dat alle inhoud die niet door een trainer wordt geleid, moet worden gedownload. Van wat ik heb ervaren, is Apple Music ook de enige externe muziekbron op iPhones. De NTC-app is echter niet gebonden aan smartphoneschermen; het is compatibel met AirPlay en Chromecast.

Voor gebruikers die een persoonlijke trainingservaring willen, bevat de sectie Programma's een kleine verzameling door Nike-trainers samengestelde programma's voor een bepaalde periode en met een bepaald fitnessdoel. De sectie Athlete Workouts presenteert ook real-life trainingsroutines van professionele atleten. Er is een kleine sociale component ingebouwd met de mogelijkheid om vrienden toe te voegen en de prijzen en badges te delen die je ontvangt voor opeenvolgende trainingen of het bereiken van mijlpalen.

Als app van een groot atletiekmerk is er natuurlijk een winkel verbonden met de app met een winkeltabblad en Nike-ledenbeloningen. Maar je kunt doen wat je wilt met die toegang. Voor een gratis platform beknibbelt NTC niet op kwaliteit of een behoorlijke hoeveelheid uitdaging en variatie, waardoor deze service hoog in waarde is.

Compatibiliteit: Android, iOS | Exercise Focus: Varieert (185+ on-demand trainingen) | Prijzen: Gratis met een account

Beste voor fietsers: App

Image
Image

Een deel massaal multiplayer online (MMO) en een deel trainingsapp, dit platform transformeert indoor cycling, hardlopen of triatlontraining in een interactief spel. Net als Peloton, biedt Zwift rijders de mogelijkheid om zich ondergedompeld te voelen in een rit en daadwerkelijke fitheid en atletische winst te maken.

Zwift heeft op zijn minst een trainer nodig om je fiets te verbinden en te stabiliseren, een fiets en een apparaat om de app te gebruiken. Voor meer gedetailleerde statistieken heb je een soort sensor nodig. Zwift werkt met verschillende cadanssensoren, hartslagmeters en vermogensmeters. Houd er rekening mee dat er ook beperkingen zijn aan de fiets als je geen sensoren hebt en de Power-berekening van Zwift wilt gebruiken, die je output schat op basis van je uitrusting.

Ik slaagde erin om het zonder problemen in te stellen met een zeer eenvoudige racefiets, klassieke trainer, cadanssensor en een iPhone, maar het kleine scherm was niet geweldig voor de ervaring. Zwift raadt grotere schermen aan en de best mogelijke optie uit hun lijst met compatibele apparaten om de beste resultaten te krijgen.

Zodra je de hindernissen voor het instellen hebt overwonnen, komt het echte plezier in het spelen en rijden. Er zijn tal van cursussen van fantasie-eilanden zoals Watopia tot legendarische en pittoreske routes in Frankrijk en Parijs. Door de gaming-component ben je echt nooit alleen op een rit. Er zijn tal van mogelijkheden om je avatar te personaliseren: Versier jezelf met truien en accessoires en verdien badges met een mix van virtuele of echte uitdagingen.

Hoewel het een platform is dat zowel professionele als casual rijders gebruiken, is er ook een hardloopcomponent en een focus op triatlon die je kunnen helpen in vorm te blijven of een trainingsplan voor je eerste triatlon of marathon te lanceren.

Compatibiliteit: Windows 10, macOS, Android en iOS, iPads, Apple TV | Bedrijfsfocus: Fietsen, hardlopen, triatlons | Prijs: $14.99/maand

Beste voor drukke schema's: App

Image
Image

Er zijn tal van apps die de wetenschappelijk onderbouwde training van 7 minuten afbreken, maar Seven slaagt erin om apparatuurloze, hapklare trainingen een beetje spannend te maken. De interface is schoon maar boeiend, met heldere kleuren die interactie aanmoedigen. Hoewel de app een aangepast plan biedt wanneer je je aanmeldt, als je liever je eigen ding doet of extra trainingen zoekt, heb je meer dan 200 oefeningen om uit te kiezen.

Filteren op spiergroep of fitnessfocus. Je kunt ook kiezen uit een willekeurig programma met de Freestyle-selectie of je eigen programma maken. Hoewel trainingen van 7 minuten vriendelijk zijn voor mensen die niet veel tijd over hebben, kun je met de app de moeilijkheidsgraad en duur verhogen door circuits tot vijf keer te herhalen of elke dag zoveel trainingen te voltooien als je wilt.

Als je verantwoording en motivatie nodig hebt, kan Seven gebruikers goed in de goede richting duwen. Hoewel u meldingen kunt uitschakelen, vormen ze een belangrijk onderdeel van de app-ervaring. Deze herinneringen komen met meer fanfare dan een piep die mijn aandacht trok.

Seven stelt elke gebruiker ook op voor een uitdaging van 7 maanden, waarbij drie harten worden toegekend aan gebruikers als ze dagelijkse trainingen voltooien. Net als bij een videogame worden de harten aan het einde van elke maand opnieuw gevuld, maar je loopt het risico ze te verliezen als je je streak niet de hele maand vasthoudt. Als je competitief bent, brengen competities en duels je in directe concurrentie met andere gebruikers, en de live workouts bevatten een chatfunctie en creëren een gevoel van gemeenschap in een groepsles.

Deze tools vereisen een duur betaald abonnement en alle activiteiten bevatten animaties in plaats van echte mensen. Als je van dit formaat en gebrek aan apparatuur houdt, is Seven nog steeds goedkoper dan veel sportschoollidmaatschappen.

Compatibiliteit: Android, iOS | Trainingsfocus: HIIT zonder apparatuur | Prijs: $ 9,99/maand, $ 59,99 per jaar

Beste app met alleen audio: workout-app

Image
Image

Als je een goede luisteraar bent en geen visuele begeleiding nodig hebt of wilt tijdens het sporten, dan is Aaptiv iets voor jou. Deze op abonnementen gebaseerde app biedt diverse begeleide audioworkouts in 15 verschillende categorieën, waaronder loopband, hardlopen in de buitenlucht, roeien, boksen en indoor cycling.

De app stelt een aangepast plan samen op basis van uw antwoorden op de fitnessevaluatie die u voltooit wanneer u zich aanmeldt. De aanbevelingen worden centraal geplaatst op het tabblad Coach, maar u kunt ook kiezen en kiezen op basis van uw interesse of stemming op het tabblad Bladeren. De meeste trainingen zijn kort en krachtig, maar er zijn ook langere sessies tot 50 minuten.

Wanneer u een training start, kunt u de muziek selecteren. Je hebt de keuze uit 15 kanalen en genres, mogelijk gemaakt door Feed. FM, waaronder house, hiphop, pop, rock, EDM of tophits. Om je te helpen betrokken en gemotiveerd te blijven, deelt Aaptiv badges en onderscheidingen uit, hoewel dat veel minder een deel van de ervaring is dan de potentiële community-opbouw van de tabbladen Team en Programma's, die live feeds zijn van gebruikersposts.

Aaptiv biedt ook verschillende programma's voor verschillende trainings- of fitnessfocussen, van marathontraining tot kettlebells, stressvermindering en een zwangerschapstrainingsprogramma. Er is ook een voedingsgedeelte met tips over het bereiden van ma altijden en gezond eten, en enkele recepten.

Deze app wordt jaarlijks gefactureerd en lijkt misschien prijzig. Als je een uitstekende luisteraar bent met beperkte ruimte, kan dit programma je trainingsopstelling stroomlijnen door schermen uit de vergelijking te verwijderen.

Compatibiliteit: Android, iOS | Oefeningsfocus: 15 verschillende categorieën | Prijs: $ 49,99 per jaar

Meest boeiend: zombies, rennen

Image
Image

Zombies, rennen! (ZR) is misschien iets voor jou als je op zoek bent naar een leukere en spannendere manier van hardlopen. Als je van gamen, audioboeken en hardlopen houdt, of een beetje van alle drie, dan spreekt ZR alle drie de interesses aan. Deze hardloopgame zet jou, Runner 5, midden in Abel Township op een missie om voorraden te verzamelen, overlevenden te helpen en koste wat kost zombies te ontwijken.

Deze zombie-achtervolgingen zijn het belangrijkste kenmerk van elke aflevering/workout en een stiekeme manier om te sprinten zonder het op die manier te labelen. Ik vond het verrassend effectief om een beetje extra motivatie toe te voegen om de snelheid op te voeren. Aan het begin van elke missie krijg je de optie om de duur in te stellen, je externe muziekspeler en afspeellijst te kiezen en het plezier kan beginnen. Tussen de verhaalclips en zombie-achtervolgingen door, loopt de app in je muziek. Het resultaat is een achtbaan van hardlopen of wandelen die met alleen audio meeslepend is.

In de app kun je lichaamsgewichttrainingen doen die beschikbaar zijn voor het tabblad Thuisfront. Je kunt ook een speld op een echte locatie laten vallen om voorraden op te halen en dat in je missie te verwerken of op zoek te gaan naar iets anders. Elke missie helpt je voorraden en prestaties te verzamelen, die je kunt gebruiken om de thuisbasis op te bouwen.

Hoewel de app goed werkt bij het loggen van runs om in de verhaallijn te passen, is deze beperkt. Om de lege plekken in te vullen en je trainingslogboek intact te houden, kun je het synchroniseren met Apple's He alth-app en Runkeeper. De ZR-app is ook beschikbaar op de Apple Watch en Android Wear.

Terwijl gratis gebruikers kunnen genieten van zombie-achtervolgingen en enkele extra's zoals racetrainingsplannen, ontgrendelt het standaard jaarlijkse lidmaatschap meer dan 500 missies, online gegevenssynchronisatie, interv altraining en toegang tot nieuwe verhalen buiten Abel Township en zombie-achtervolgingen.

Compatibiliteit: Android, iOS | Trainingsfocus: hardlopen, wandelen | Prijzen: $ 5,99/maand, $ 34,99 per jaar of 89,99 per jaar (VIP)

Beste voor serieuze hardlopers: rennen, rijden, zwemmen

Image
Image

Strava is een platform waar veel hardlopers naar toe gaan voor training, gemeenschap en een kleine vriendschappelijke wedstrijd. Je kunt lid worden van clubs, andere hardlopers volgen en complimenten geven, en deelnemen aan uitdagingen die atleten van alle niveaus van over de hele wereld samenbrengen. Als gebruiker van de gratis laag voor meerdere jaren merkte ik meteen dat de betaalde versie veel meer ontketent. Training is de naam van het spel met het betaalde abonnement.

Vind alles wat u wilt weten over uw hardloopprestaties door gegevens over uw fitnesstrends over maanden en zelfs jaren, cumulatieve statistieken en uw inspanning te kammen op basis van hoe vaak u traint versus de belasting en impact. Voor lopers die graag routes zoeken of maken, biedt het betaalde abonnement een gedetailleerde kaartfunctie binnen de app. Je kunt in de buurt zoeken of er zelf een maken.

Het lidmaatschap geeft toegang tot trainingsplannen voor het aanpassen of inbellen van prestaties, vergelijkbaar met de Garmin Coach-functie. Je hebt ook de mogelijkheid om een functie voor het stellen van doelen te gebruiken voor 32 verschillende sporten op basis van frequentie, afstand, tijd en hoogte. En voor gemoedsrust in noodgevallen, wordt de betaalde versie geleverd met een Beacon-nooddienst waarmee je hulp kunt sturen naar drie verschillende opgeslagen contacten.

Strava v alt op door het niveau van gedetailleerde gegevens in de mobiele en web-apps, dat nog gedetailleerder is met het abonnement. Maar aangezien Strava het delen van gegevens benadrukt als een integraal onderdeel van het bouwen van een community en het verbeteren van de app, kunnen sommige privacy-instellingen uw regelmatige aandacht vereisen om ervoor te zorgen dat uw voorkeuren voor het delen van gegevens en locaties worden beschermd.

Compatibiliteit: Android, iOS, webbrowser | Oefeningsfocus: hardlopen, wandelen, zwemmen | Prijs: $5/maand, $59 per jaar

Als je op zoek bent naar een Peloton-aangrenzende ervaring en brede platformcompatibiliteit, dan is NEOU (bekijken bij NEOU) onze beste keuze. Deze fitness-streamingservice biedt vergelijkbare variatie en flexibiliteit rond live en on-demand programmering met een boetiekstudio-gevoel. Terwijl je je smartphone kunt gebruiken om trainingen te streamen en te voltooien, biedt NEOU eenvoudig casten naar een smart-tv met AirPlay, Chromecast en Screen Mirroring.

Nike Training Club (zicht op Nike) is een andere topkandidaat voor het beste Peloton- alternatief op basis van zijn kwaliteitsontwerp en inhoud. De verscheidenheid aan trainingen, waaronder door trainers geleide programma's van een week naar een fitnessdoel en programma's die rechtstreeks uit de routines van atleten komen, biedt aanzienlijke waarde zonder gebruikers te vragen om zich in te kopen, behalve het aanmelden voor een Nike-account. Gebruik de apparatuur die je hebt of ga zonder uitrusting met trainingen op alle intensiteitsniveaus.

Over onze vertrouwde experts

Yoona Wagener is een technisch schrijver en productrecensent die zich bezighoudt met wearables en fitnesstechnologie voor Lifewire. Als hardloop- en bewegingsenthousiasteling is ze geen onbekende in thuistrainingen en persoonlijke lessen, van kickboksen tot CrossFit en interv altraining, maar ze geeft er de voorkeur aan zich vast te rijgen voor buiten hardlopen.

FAQ

    Wat is het verschil tussen Peloton en Peloton Digital?

    De term Peloton verwijst in grote lijnen naar de vlaggenschipfietsfietsen van het bedrijf met ingebouwde schermen en gerelateerde streamingprogramma's die je direct vanaf de fiets kunt bekijken met een maandelijks lidmaatschap. Het Peloton Digital-platform is een app die onafhankelijk van de Peloton Bike toegang biedt tot fietsen en niet-fietsen. Voor een maandelijks abonnementsbedrag kunnen leden afstemmen op live en on-demand workouts vanaf hun smartphones en compatibele apparaten.

    Hoe gebruik je een Peloton- alternatief met je eigen fiets?

    Met een alternatieve service die begeleide fietsworkouts of simulaties aanbiedt, heb je op zijn minst een fiets nodig. Als je stilstaat, is een trainer essentieel en heb je ook een apparaat nodig om de trainingen te bekijken of te beluisteren. Gebruik een cadanssensor op je fiets en een bijbehorende app om je gegevens vast te leggen. Wahoo ontwerpt sensoren die werken met veel apps van derden, zoals Strava of Training Peaks, om je voortgang bij te houden.

    Zijn er soortgelijke diensten als Peloton waarvoor geen abonnement vereist is?

    Er zijn talloze gratis fitness-apps en -services, zoals Nike Training Club, waarvoor je je moet aanmelden en een profiel moet maken zonder extra kosten. Anderen, zoals Zombies, Run!, Seven en Aaptiv, zijn gratis te gebruiken tijdens een proefperiode of bieden een gratis niveau met de mogelijkheid van in-app-aankopen en abonnementsupgrades. Als je op zoek bent naar gratis streaming-inhoud die lijkt op wat Peloton biedt, stem dan af op trainingen op Instagram Live. Bekijk gratis, on-demand workouts van studiobedrijven, waaronder CorePower Yoga en Orange Theory, rechtstreeks vanaf hun websites of apps.

Waar u op moet letten bij Peloton- alternatieven

Platform/compatibiliteit

Elk fitnessplatform voor thuis dat u kiest, zou het beste moeten werken voor uw instellingen en apparaatvoorkeuren. Hoewel de meeste apps goed werken met Android- en iOS-smartphones, moet u, als u een bepaalde service op een tablet of smart-tv wilt gebruiken, de systeemvereisten dubbel controleren voordat u zich aanschaft.

Gear

De opstelling van het Peloton vereist de fiets, maar voor andere alternatieven kan al dan niet extra uitrusting nodig zijn. Als je al fitnessapparatuur voor thuis hebt die je wilt gebruiken, zoek dan naar services die aansluiten bij wat je hebt. Veel platforms werken ook zonder enige uitrusting.

Prijs

Afhankelijk van de programmering of training die je zoekt, heb je voor sommige streaming- en app-gebaseerde fitnessdiensten een maand- of jaarabonnement nodig. In vergelijking met maandelijkse sportschoollidmaatschappen zijn sommige platforms aanzienlijk goedkoper en bieden ze het voordeel van geen contract, jaarlijkse kosten en flexibele opzegging. Hoewel jaarlijkse lidmaatschappen vaak de totale investering verlagen, kan een maandelijkse optie de betere keuze zijn als u niet zeker weet of u bij een bepaalde service zult blijven.

Aanbevolen: