Zoom voegt focusmodus toe, beperkt functies voor het delen van schermen

Zoom voegt focusmodus toe, beperkt functies voor het delen van schermen
Zoom voegt focusmodus toe, beperkt functies voor het delen van schermen
Anonim

Videoconferentiebedrijf Zoom brengt nieuwe functies voor videogesprekken via een update van zijn service en platform.

De aankondiging werd gedaan in een bericht op de Zoom Blog, waar het bedrijf de nieuwe functies beschrijft, waaronder een focusmodus, beperkte schermdeling en een opnieuw ontworpen Zoom Chat.

Image
Image

Zoals de naam al doet vermoeden, herschikt Focus Mode vergaderingen zodat mensen alleen zichzelf, de host en de inhoud die wordt gedeeld kunnen zien, zodat ze zich kunnen concentreren op de les die voorhanden is. Ondertussen kan de gastheer alle deelnemers zien in een galerijweergave. Zoom deelde dat het de modus heeft gemaakt met "opvoeders in gedachten."

Beperkt scherm delen beperkt de functie voor scherm delen tot specifieke gebruikers om te voorkomen dat gevoelige informatie naar gastdeelnemers wordt gelekt.

Met de opnieuw ontworpen Zoom Chat kunnen deelnemers weten of een chat openbaar of privé is en kunnen ze de zijbalk uitbreiden. De zoekbalk is nu in de linkerbovenhoek geplaatst om een look te creëren waarmee gebruikers wellicht meer vertrouwd zijn.

De Zoom Phone-service heeft nu een privacyfunctie voor gedeelde lijnen, waardoor het niveau van beveiliging en privacy van gesprekken op een gedeelde lijn wordt verhoogd. Wanneer iemand in een gedeelde lijngroep belt, kunnen anderen het gesprek niet meeluisteren, fluisteren of anderszins onderbreken.

Image
Image

Deze nieuwe privacyfunctie van Zoom Phone is alleen beschikbaar op mobiele telefoons en niet op vaste telefoons.

Je kunt de volledige release-opmerkingen over deze en toekomstige updates vinden in het Zoom Help Center. Deze functies zijn allemaal beschikbaar in de nieuwste versie van de Zoom-client.

Aanbevolen: