Snapchat introduceert Birthdays Mini om de verjaardagen van je vrienden bij te houden

Snapchat introduceert Birthdays Mini om de verjaardagen van je vrienden bij te houden
Snapchat introduceert Birthdays Mini om de verjaardagen van je vrienden bij te houden
Anonim

Snapchat wil dat je de verjaardagen van je vrienden beter onthoudt met nieuwe functies die aan de app zijn toegevoegd.

De mobiele app kondigde een aantal verjaardagstoevoegingen aan, de Birthdays Mini genaamd, waarmee je kunt genieten van persoonlijke groeten en verjaardagsberichten van je vrienden.

Image
Image

"Bekijk een lijst met aankomende en recente verjaardagen, evenals verjaardagen georganiseerd door Zodiac Sign. Wens je vrienden een gelukkige verjaardag met unieke stickers en leuke lenzen om hun grote dag te herdenken! Je kunt zelfs aftellen naar je eigen verjaardag, tot op de seconde!" Snapchat zei in een blogpost over de functies.

Met de Birthdays Mini kun je de komende verjaardagen van je vrienden in de gaten houden door ze allemaal op één plek te bekijken. Je moet je echter wel aanmelden voor de Verjaardagsmini-functie zodat vrienden je verjaardagsberichten kunnen sturen, aangezien Snapchat niemands geboortejaar of leeftijd weergeeft.

Voorheen was de belangrijkste manier om de verjaardagen van je vrienden te zien een subtiele emoji in de Vrienden-feed op de dag van.

Snap introduceerde afgelopen juni Snap Mini's als een manier om sociale ervaringen op Snapchat te creëren. Enkele van de beschikbare Snap Mini's zijn HBO Max, Poshmark, Headspace, Movie Tickets by Atom, Register to Vote van DeomocracyWorks en meer.

Snapchat is niet de enige die prioriteit geeft aan verjaardagen. In augustus bracht Facebook verjaardagsgerichte functies naar Messenger. Deze omvatten verjaardagscadeautjes met Facebook Pay, verjaardagsuitdrukkingstools zoals augmented reality-effecten en 360-achtergronden, en een verjaardagsliedje Soundmoji.

Aanbevolen: