Amazon heeft bijna een Alexa-tracker voor kinderen gemaakt

Amazon heeft bijna een Alexa-tracker voor kinderen gemaakt
Amazon heeft bijna een Alexa-tracker voor kinderen gemaakt
Anonim

Documenten tonen aan dat Amazon overwoog om een apparaat met GPS te maken met Alexa-mogelijkheden dat expliciet voor kinderen zou zijn ontworpen.

Amazon heeft al Fire-tablets ontworpen met kinderen in het achterhoofd, maar nieuwe rapporten van Bloomberg onthullen dat het bedrijf bijna een draagbare technologie voor kinderen heeft gemaakt. Volgens de documenten die door Bloomberg zijn ontdekt, werkte het bedrijf aan een apparaat met de codenaam 'Seeker'. Het was bedoeld als een met GPS uitgerust stukje technologie, dat op de markt zou worden gebracht voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Image
Image

Seeker zou de stemassistent van Amazon, Alexa, hebben gebruikt om kinderen te verbinden met gerichte inhoud, terwijl ze ouders ook op de een of andere manier rechtstreeks met hun kinderen zouden laten communiceren. Het rapport vermeldt ook dat Amazon samen met Disney heeft gewerkt aan een volledig aparte wearable met de codenaam "Magic Band", die later dit jaar zal verschijnen.

Het is niet bekend of de Magic Band zal fungeren als een op zichzelf staand apparaat of als iets dat specifiek beschikbaar is in Disney-themaparken en hotels.

Volgens de rapporten was Amazon van plan om Seeker te verkopen voor $ 99 en dat het draadloze connectiviteit zou omvatten, evenals toegang tot Kids+, dat voorheen bekend stond als FreeTime Unlimited.

…Amazon heeft samen met Disney gewerkt aan een volledig aparte wearable met de codenaam 'Magic Band', die later dit jaar zal verschijnen.

Dat abonnement kost ouders $ 2,99 per maand voor onbeperkte toegang tot films, shows, apps, boeken en games die rechtstreeks op kinderen zijn gericht. Met de service kunnen ouders ook schermtijdlimieten instellen en bepalen hoeveel tijd hun kinderen aan de service besteden.

Bloomberg zegt dat Amazon medio 2019 Seeker als concept aan het verkennen was en dat er in een product-roadmap plannen waren waarin 2020 werd genoemd. Het is echter onduidelijk of het bedrijf de tracker is blijven ontwikkelen of dat het de tracker heeft geschrapt idee om je op andere ideeën te concentreren.

Aanbevolen: