De prijs van uw draagdoekplan kan binnenkort stijgen

De prijs van uw draagdoekplan kan binnenkort stijgen
De prijs van uw draagdoekplan kan binnenkort stijgen
Anonim

Huidige Sling-gebruikers kunnen een kleine prijsstijging zien op hun maandelijkse factuur voor de kabelvervangingsservice.

Sommige Sling-klanten ontvangen e-mails waarin ze worden gewaarschuwd voor een kleine prijsverhoging van hun maandelijkse factuur. Volgens de e-mail die naar een medewerker van Lifewire is gestuurd, zal de prijs van de Blue en Orange-serviceplannen van Sling stijgen tot $ 35 per maand.

Image
Image

Deze prijsstelling is iets dat het bedrijf oorspronkelijk in januari aan nieuwe klanten introduceerde. Abonnees die eerder de service hadden, werden echter beschermd tegen de prijsverhoging vanwege de prijsgarantie van één jaar van Sling. Aan die garantietijd komt nu echter voor veel abonnees een einde.

In januari merkte Michael Schwimmer, groepspresident van Sling TV, op dat het bedrijf naast de prijsstijging ook de hoeveelheid gratis opslagruimte die beschikbaar is met de DVR-service van Sling zou verhogen. Schwimmer legde destijds ook de prijswijziging uit en zei dat Sling zijn eigen prijzen moest verhogen omdat netwerken het bedrag verhoogden dat ze het bedrijf in rekening brachten voor toegang.

Zoals bij elke prijsverhoging, vinden sommige gebruikers de wijziging misschien goed, terwijl anderen het een reden kunnen vinden om de service te annuleren. Uiteindelijk is de stijging van $ 5 echter niet zo substantieel als de prijsstijgingen die sommige andere streamingdiensten zien. Bovendien zegt Sling dat het werkt aan het toevoegen van meer functies, en het bedrijf lijkt er zeker van te zijn dat het eventuele extra kosten die klanten onderweg kunnen maken, kan compenseren.

Image
Image

Volgens de e-mail kunnen sommige abonnees de prijsverhoging begin augustus beginnen te zien. Het is onduidelijk of andere Sling-gebruikers de stijging eerder of later in het jaar zullen zien.

Aanbevolen: