Een Ring Doorbell verbinden met Alexa

Inhoudsopgave:

Een Ring Doorbell verbinden met Alexa
Een Ring Doorbell verbinden met Alexa
Anonim

Wat te weten

  • Alexa App > More > Vaardigheden & Games > Search icon > zoeken naar " ring" > tik op Ring skill > activeer > log in op Amazon-account.
  • Je kunt de apparaten koppelen via de Alexa mobiele app, waarmee je inlogt op zowel je Amazon- als Ring-accounts.
  • Eenmaal gekoppeld, kun je met bezoekers praten via je Echo, je Echo een bel laten spelen wanneer de deurbel wordt ingedrukt, en meer.

Dit artikel behandelt hoe je een Ring Doorbell verbindt met een Alexa, de stemassistent van Amazon Echo-apparaten. We bespreken ook hoe je de deurbel beantwoordt met Alexa, evenals andere functies.

Kan ik mijn Ring Doorbell verbinden met Alexa?

Het is eenvoudig om je Ring-apparaat(en) met Alexa te verbinden, zodat je met je stem kunt communiceren met de slimme deurbel. Je hebt de Alexa-app voor iOS- of Android-apparaten nodig om het koppelingsproces te voltooien. Hier leest u hoe u aan de slag gaat.

  1. Open de Alexa-app en tik op Meer in de rechter benedenhoek.
  2. Tik op Vaardigheden en spellen.
  3. Druk op de zoekfunctie icon en zoek naar " Ring" bij de prompt.

    Image
    Image
  4. Selecteer de Ring vaardigheid.
  5. Kies Vaardigheid inschakelen.
  6. Selecteer Vaardigheid inschakelen en accounts koppelen.

    Image
    Image
  7. Log in op uw Amazon-account
  8. Log in op je Ring-account.

  9. Tik op Apparaten ontdekken om de Ring-apparaten in je huis te vinden en ze te verbinden met Alexa.

    Image
    Image

Met dit proces kun je Echo-apparaten gebruiken met je Ring Doorbell en andere Ring-apparaten (zoals beveiligingscamera's).

Hoe beantwoord je de deurbel met Alexa?

Zodra je Ring-deurbel is verbonden met Alexa, kun je je stem gebruiken om de deurbel te beantwoorden wanneer je binnen het bereik van een slimme luidspreker bent. Als je tweerichtingscommunicatie wilt beginnen met de persoon die aanbelde, zeg je: "Alexa, antwoord [naam deurbel]" of "Alexa, praat met [naam deurbel]."

Als je een Echo Show- of Echo Spot-apparaat met een scherm hebt, kun je het beeld van je Ring-deurbelcamera ook rechtstreeks op het Echo-apparaat bekijken. Zeg: "Alexa, laat me [naam deurbel] zien", en je kunt zien wie er voor je deur staat. De microfoon wordt standaard gedempt en je kunt het dempen weer opheffen als je wilt spreken.

Hoe activeer je de bel?

Je kunt je Alexa-apparaten gebruiken als een bel om je te laten weten wanneer iemand op de deurbel drukt. Om deze instelling in de Alexa-app te activeren, doe je het volgende:

  1. Tik op Apparaten onderaan het scherm.
  2. Tik op Alle apparaten en tik vervolgens op de Ring doorbell verbonden met Alexa.
  3. Tik op Deurbel Druk op Announcements om de functie te activeren. Je kunt het geluid dat het maakt ook wijzigen in het menu Deurbelgeluid hieronder.

Wat kan Alexa doen met Ring?

Als je een Echo Show- of Echo Spot-apparaat met een scherm en een Ring Protect-abonnement hebt, kun je video's bekijken die onlangs zijn opgenomen met je Ring-apparaat. Vraag: "Alexa, laat me de laatste activiteit zien van [naam deurbel]" of "Alexa, laat me de laatste activiteit zien van [naam deurbel]."

Ring Video Doorbell Pro-bezitters met een Ring Protect-abonnement kunnen ook gebruikmaken van de nieuwe Alexa Greetings-functie, waarmee Alexa vragen van bezoekers kan stellen. Het is ontworpen voor leveringen, in welk geval Alexa de persoon kan vertellen waar hij een pakket moet plaatsen of een videoboodschap van bezoekers kan opnemen. Deze functie is beschikbaar in de mobiele Ring-app (niet in de Alexa-app), onder de tegel Slimme reacties.

FAQ

    Hoe ver kunnen Ring en Alexa je horen?

    Er is geen vaste afstand voor beide apparaten, maar veel Alexa- en Ring-gebruikers melden dat ze in optimale omstandigheden op een afstand van 20 tot 30 voet kunnen worden gehoord.

    Hoe verbind je een Ring Doorbell-video met TV via Alexa en Fire Stick?

    Met de Ring-vaardigheid geïnstalleerd in de Alexa-app en je Amazon- en Ring-accounts gekoppeld, gebruik je de optie Apparaten ontdekken om je Fire TV-apparaat te vinden en te verbinden met je Ring Doorbell. Zodra ze zijn verbonden, kun je spraakopdrachten gebruiken om je deurbelweergave op de tv weer te geven.

Aanbevolen: