Hoe YouTube te kijken op Nintendo Switch

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube te kijken op Nintendo Switch
Hoe YouTube te kijken op Nintendo Switch
Anonim

Wat te weten

  • Open de Nintendo eShop en log in. Klik op het zoekpictogram en voer YouTube in. Selecteer de YouTube-app > Download.
  • Om toegang te krijgen tot uw account, markeert u Abonnementen, Bibliotheek of Account aan de linkerkant kant van het scherm van de Switch en selecteer vervolgens Aanmelden.
  • Je kunt YouTube bekijken op een Switch zonder in te loggen op je account.

Dit artikel behandelt hoe je YouTube kunt bekijken op een Nintendo Switch, inclusief hoe je de app downloadt en navigeert. De instructies zijn ook van toepassing op de Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch (OLED-model).

Kun je YouTube kijken op de Nintendo Switch?

Je kunt YouTube bekijken op een Nintendo Switch met de officiële YouTube-app. Of je nu op de hoogte wilt blijven van het nieuws, wilt chillen met grappige video's van dieren of een Let's Play van de nieuwste game wilt spelen, je kunt het allemaal zien. Download de YouTube-app voor Switch om YouTube-video's te bekijken.

  1. Open de Nintendo eShop op je Nintendo Switch en kies een gebruikersaccount.

    Image
    Image
  2. Ga naar Zoeken/Bladeren.

    Image
    Image
  3. Zoeken naar YouTube.

    Image
    Image
  4. Kies YouTube uit de zoekresultaten.

    Image
    Image
  5. Klik Gratis download.

    Image
    Image
  6. Klik Gratis downloaden nogmaals om te bevestigen.

    Image
    Image
  7. Klik Sluiten.

    Image
    Image
  8. Start YouTube.

    Image
    Image

Aanmelden bij YouTube op de Nintendo Switch

Log in op je YouTube-account om toegang te krijgen tot je afspeellijsten en favoriete kanalen. Als u zich niet aanmeldde toen u de app voor het eerst startte, markeert u Abonnementen, Bibliotheek of Accountaan de linkerkant en selecteer vervolgens Aanmelden.

Navigeren door de YouTube-app op Nintendo Switch

Klik op Aanmelden op uw tv of Aanmelden met een webbrowser om in te loggen. Of klik op Overslaanom te beginnen met kijken zonder in te loggen op je account.

Image
Image

Gebruik de linker joystick of D-pad om door de app te bewegen en video's of functies te selecteren. Je kunt het touchscreen ook gebruiken als je in de handheld-modus speelt.

Nadat je een video hebt geselecteerd en gestart, druk je op Omlaag om een menu onder aan het scherm weer te geven met verschillende pictogrammen.

  • Kanaalpictogram: Ga naar het YouTube-kanaal van de videomaker.
  • Pictogram afspelen/pauzeren: Start/stop je video.
  • Closed Caption-pictogram: ondertiteling weergeven als deze beschikbaar is voor de video.
  • Meer icon: Zie extra video-opties. Je kunt je bijvoorbeeld abonneren op het kanaal, de video die je aan het bekijken bent beoordelen of een video markeren wegens schending van de communityrichtlijnen.

Ouderlijk toezicht en YouTube op Nintendo Switch

Kinderen hebben toegang tot alles wat ze willen in de YouTube-app, wat voor veel ouders een punt van zorg is. Dus als je te maken hebt met kinderen van verschillende leeftijden, sommigen die alleen video's mogen bekijken, en sommigen die nog steeds toezicht nodig hebben, dan wil je misschien ouderlijk toezicht instellen.

De niveaus Pre-tiener en Kind van het ouderlijk toezicht van Switch vergrendelen de YouTube Switch-app. Teen en Unrestricted geven toegang tot de app. Om toegang te krijgen tot extra ouderlijk toezicht, markeer Instellingen aan de linkerkant van de YouTube-app en selecteer vervolgens Beperkte modus

Aanbevolen: