Hoe YouTube TV te kijken op Apple TV

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube TV te kijken op Apple TV
Hoe YouTube TV te kijken op Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Open de App Store app, zoek en selecteer YouTube TV. Klik op Get en vervolgens op Get.
  • Wanneer de app is gedownload en geïnstalleerd, klikt u op Open > Aanmelden en volgt u de aanwijzingen op het scherm.
  • Je moet je aanmelden voor YouTube TV via een webbrowser; je kunt je niet abonneren via de Apple TV-app.

Dit artikel legt uit hoe je YouTube TV instelt en gebruikt op de Apple TV. De instructies in dit artikel zijn specifiek voor Apple TV's met tvOS 14 en hoger. Eerdere versies van tvOS ondersteunen ook YouTube TV, maar de exacte stappen en menunamen kunnen enigszins verschillen.

YouTube TV instellen op Apple TV

Wil je YouTube TV gebruiken op Apple TV? Eerst moet je de app installeren en koppelen aan je abonnement. Dit is wat je moet doen:

  1. Op je Apple TV, open de App Store app.

    Image
    Image
  2. Zoek naar YouTube TV en klik op het zoekresultaat.

    Image
    Image
  3. Klik op Get (en dan Get opnieuw) om de YouTube TV-app op je Apple TV te downloaden en te installeren. Wanneer de app is gedownload en geïnstalleerd, klikt u op Open.

    Image
    Image
  4. Je kunt je niet rechtstreeks vanuit de app abonneren. Abonneer je op YouTube TV en klik vervolgens op Aanmelden.

    Image
    Image
  5. Open in een webbrowser op een computer, telefoon of tablet een webbrowser en volg de instructies op het scherm om in te loggen op je YouTube TV-account.

    Image
    Image
  6. Zodra je je hebt aangemeld bij je account op je computer of apparaat, is je account gekoppeld aan de Apple TV-app. Op dit punt brengt de app je automatisch naar de startpagina en kun je tv gaan kijken.

Hoe YouTube TV te gebruiken op Apple TV

Image
Image

Zodra je de YouTube TV-app hebt geïnstalleerd en je bent aangemeld bij je account, is het tijd om de app te gaan gebruiken. Dit is wat je moet doen.

Live TV kijken op YouTube TV

Image
Image

Live tv kijken met YouTube TV is snel en eenvoudig. Het startscherm van de app biedt een reeks suggesties voor shows die live worden uitgezonden. Selecteer er een en klik erop om te beginnen met kijken.

Klik op Live om door een kanaalgids op YouTube TV te bladeren van wat er op al je kanalen wordt uitgezonden en blader vervolgens omhoog en beneden en links en rechts. Als je een programma vindt dat je wilt bekijken, klik je erop.

Als u naar series en films wilt zoeken, klikt u op het vergrootglaspictogram en voert u het item in waarnaar u zoekt (u kunt ook Siri gebruiken om te zoeken door de microfoon op de Apple TV-afstandsbediening en spreken).

Tv-programma's toevoegen aan je bibliotheek op YouTube TV

Het toevoegen van shows en films aan je bibliotheek is eigenlijk als een DVR: het neemt ze op zodat je ze kunt bekijken wanneer je maar wilt en voegt nieuwe afleveringen toe wanneer ze live worden uitgezonden. Dit is wat je moet doen:

  1. Selecteer de show die je aan je bibliotheek wilt toevoegen.
  2. Klik in het paneel dat van rechts verschijnt op Toevoegen aan bibliotheek. Klik op Meer info om alle beschikbare afleveringen van series te zien, wanneer deze live worden uitgezonden en aanbevelingen voor soortgelijke shows.

    Image
    Image

    In sommige gevallen moet de YouTube TV-app je geografische locatie bevestigen om te bevestigen of je iets aan je bibliotheek kunt toevoegen. Zo ja, open dan de YouTube TV-app op je mobiele apparaat en tik vervolgens op je pictogram > Instellingen > Locatie > Updatein Huidig afspeelgebied

  3. Het paneel zal veranderen om een plus-pictogram te tonen en Toegevoegd aan bibliotheek te lezen. Toekomstige afleveringen van de show worden automatisch aan je bibliotheek toegevoegd.

    Image
    Image

Je bibliotheek gebruiken op YouTube TV

Image
Image

Zodra je wat inhoud aan je bibliotheek hebt toegevoegd, moet je je bibliotheek openen en beheren. Begin door te klikken op Bibliotheek. Op het scherm Bibliotheek zijn enkele van de meest gebruikte opties:

  • Nieuw in uw bibliotheek: Recent toegevoegde shows verschijnen hier.
  • Gepland: Alle afleveringen van programma's die zijn gepland om in uw bibliotheek te worden opgenomen, worden hier weergegeven.
  • Shows: Alle shows die je aan je bibliotheek hebt toegevoegd, verschijnen hier. Voor meer informatie over de show, klik erop. Om de show uit uw bibliotheek te verwijderen en te stoppen met het opnemen van nieuwe afleveringen, klikt u op de show en vervolgens op Toegevoegd aan bibliotheek om deze uit te schakelen.
  • Gekocht: Als je tv-programma's of films koopt of huurt via YouTube, worden ze hier weergegeven.

Liveshows opnemen op YouTube TV

Als je naar een programma op live tv kijkt en YouTube TV wilt opnemen in je bibliotheek, volg je deze stappen:

  1. Tik op het trackpad op de Apple TV-afstandsbediening om de afspeelknoppen weer te geven.

    Image
    Image
  2. Veeg naar beneden en klik op het + icoon.

    Image
    Image
  3. In het rechterpaneel kun je ervoor kiezen om Alleen dit evenement of dit en soortgelijke evenementen toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een sportevenement toevoegt, krijg je de mogelijkheid om alle games toe te voegen met een team of alle evenementen uit de competitie.

    Image
    Image

Aanbevolen: