Hoe Airpods aan een laptop te koppelen

Inhoudsopgave:

Hoe Airpods aan een laptop te koppelen
Hoe Airpods aan een laptop te koppelen
Anonim

Wat te weten

  • Plaats AirPods eerst in hun case > open case > houd de knop op de case ingedrukt totdat de LED wit knippert.
  • Dan (in Windows): Open Bluetooth-instellingen > Apparaat toevoegen > Bluetooth > AirPods > Klaar.
  • In macOS: Open het Apple-menu > Voorkeuren > Bluetooth >AirPods Connect > Klaar.

Dit artikel legt uit hoe je AirPods koppelt aan een laptop, inclusief hoe je verbinding maakt met zowel Windows-laptops als MacBooks.

Bottom Line

AirPods zijn ontworpen met de iPhone in gedachten, maar je kunt ze ook met je laptop gebruiken. Ze integreren goed met MacBooks en andere Macs, met volledige controle over de actieve ruisonderdrukkingsfuncties en een eenvoudig batterijrapport in het Control Center. Je kunt AirPods ook aansluiten op een Windows-laptop zolang deze Bluetooth ondersteunt, maar er is geen manier om de actieve ruisonderdrukkingsfuncties van de laptop zelf te bedienen.

AirPods koppelen aan een Windows-laptop

AirPods kunnen worden gekoppeld aan elke computer of telefoon die Bluetooth ondersteunt. U moet de AirPods handmatig in de koppelingsmodus plaatsen, met uw laptop naar Bluetooth-apparaten zoeken en vervolgens de verbinding tot stand brengen. Nadat je dat hebt gedaan, kun je de AirPods selecteren als het audio-uitvoerapparaat van je laptop.

Zo koppel je AirPods aan een Windows-laptop:

  1. Plaats je AirPods in hun hoesje.
  2. Selecteer de Snelle instellingen (netwerk-, geluid- en batterijpictogrammen) op de taakbalk.

    Image
    Image
  3. Klik met de rechtermuisknop op de Bluetooth-knop.

    Image
    Image
  4. Selecteren Ga naar Instellingen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  6. Open de AirPods-behuizing en druk op de knop op de behuizing totdat deze wit knippert.
  7. Selecteer Bluetooth.

    Image
    Image
  8. Selecteer uw AirPods wanneer ze in de lijst verschijnen.

    Image
    Image
  9. Selecteer Klaar.

    Image
    Image
  10. U kunt nu naar Snelle instellingen > Audioapparaten beheren > AirPods gaan om te selecteren uw AirPods als uitvoerapparaat.

    Image
    Image

Hoe AirPods op een MacBook-laptop aan te sluiten

AirPods zijn ontworpen om automatisch verbinding te maken met Apple-apparaten met dezelfde Apple ID als de iPhone waarmee je de AirPods voor het eerst hebt gebruikt. Als u geen iPhone gebruikt en uw AirPods alleen met uw Macs gebruikt, of als u uw AirPods gewoon wilt aansluiten op een MacBook die uw Apple ID niet gebruikt, kunt u uw AirPods handmatig via Bluetooth aan een MacBook koppelen.

Zo sluit je AirPods aan op een MacBook-laptop:

  1. Selecteer het Apple pictogram op de menubalk > Systeemvoorkeuren.

    Image
    Image
  2. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Open je AirPods-hoesje en druk op de knop op het hoesje totdat het witte lampje knippert.
  4. Zoek uw AirPods in de lijst met apparaten en selecteer Verbinden.

    Image
    Image
  5. Je AirPods zijn nu verbonden met je MacBook.

    Image
    Image

Waarom maken mijn AirPods geen verbinding met mijn laptop?

Als je AirPods geen verbinding maken met je laptop, zijn ze mogelijk al actief verbonden met een ander apparaat. Er kan ook een verbindingsprobleem zijn. In dat geval kunt u uw laptop de verbinding laten vergeten en vervolgens uw AirPods opnieuw verbinden met een van de hierboven genoemde methoden.

Als u problemen ondervindt bij het aansluiten van uw AirPods op een MacBook die dezelfde Apple ID gebruikt als uw telefoon, moet u controleren of overdracht is ingeschakeld. Om dat te doen, kunt u navigeren naar Systeemvoorkeuren > Algemeen en zorg ervoor dat u het vakje naast Allow Handoff between deze Mac en je iCloud-apparaten

FAQ

    Hoe koppel ik AirPods aan mijn iPhone?

    Om AirPods aan je iPhone te koppelen, activeer je Bluetooth, houd je de AirPods dicht bij het apparaat, open je de oplaadcassette en houd je de knop op de achterkant ingedrukt. Volg de instructies op je telefoon om de verbinding te voltooien.

    Hoe koppel ik AirPods aan mijn Android?

    Om AirPods aan je Android te koppelen, zet je Bluetooth aan, open je de Airpods-oplaadcassette en houd je de knop op de achterkant ingedrukt. Wanneer het LED-lampje wit wordt, tik je op je Airpods in de lijst met beschikbare apparaten.

    Hoe koppel ik AirPods aan mijn Peloton?

    Om AirPods aan je Peloton-trainingsapparatuur te koppelen, tik je op Instellingen > Bluetooth Audio. Houd de AirPods in de hoes en houd de knop op de achterkant ingedrukt totdat het LED-lampje gaat branden. Zoek uw AirPods op het scherm en tik op Connect.

    Kun je AirPods verbinden met een Nintendo Switch?

    Ja. Om AirPods te verbinden met een Nintendo Switch, zet je je AirPods in de koppelmodus en ga je naar Systeeminstellingen > Bluetooth Audio > Apparaat koppelen. Selecteer uw AirPods in de lijst met beschikbare apparaten.

Aanbevolen: