Wat is Capital One Shopping en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Capital One Shopping en hoe werkt het?
Wat is Capital One Shopping en hoe werkt het?
Anonim

Capital One Shopping (voorheen Wikibuy) is een webbrowserextensie die automatisch naar couponcodes zoekt tijdens het online winkelen. In tegenstelling tot sites met kortingsbonnen die van shoppers vereisen dat ze couponcodes van hun website handmatig toepassen, zoekt Capital One Shopping naar alle beschikbare kortingsbonnen en past deze toe bij het afrekenen.

Capital One Shopping werd in 2014 opgericht als Wikibuy. Capital One Bank verwierf het in 2018 en noemde het in 2020 Capital One Shopping.

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken.
  • Gratis geld voor weinig moeite.
  • Verdien gratis of afgeprijsde artikelen.
  • Vindt meer coupons dan concurrerende extensies.

Wat we niet leuk vinden

  • De prijsvergelijkingsfunctie is niet altijd nauwkeurig en kan onnauwkeurige aanbiedingen opleveren.
  • Als je geen kortingsbonnen kunt vinden, kan het een verspilling van tijd zijn.

Hoe werkt de Capital One Shopping Coupon Extension?

Wanneer u Capital One Shopping installeert, ziet u een nieuw pictogram in het gebied met add-ons of extensies van het browservenster. Om de extensie te gebruiken, selecteert u het pictogram wanneer u zich in de winkelwagen of de afrekenpagina van een winkelsite bevindt.

De extensie kan automatisch verschijnen, of u moet mogelijk het pictogram selecteren. Er verschijnt een venster waarin wordt weergegeven hoeveel couponcodes het voor het product heeft gevonden. Selecteer Probeer codes om de codes toe te passen. (Er is geen garantie dat de codes zullen werken, veel niet.) Geldige couponcodes worden toegepast op uw totaalbedrag, met een specificatie van hoeveel besparingen u heeft verdiend.

Waar is Capital One Shopping beschikbaar?

Capital One Shopping is beschikbaar als extensie in de meeste populaire webbrowsers, waaronder Chrome, Firefox, Edge en Safari.

U kunt Capital One Shopping gebruiken op de meest populaire winkelsites. Als u een creditcard of betaalpas aan uw account koppelt, kunt u Capital One Shopping Credits verdienen wanneer u winkelt bij deelnemende fysieke winkels, restaurants en andere bedrijven. Bekijk de volledige lijst met deelnemende verkopers voor meer details.

Er is ook een bijbehorende Capital One Shopping-app beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.

Hoe installeer ik de Capital One Shopping Browser Extension

Hier leest u hoe u de browserextensie Capital One Shopping installeert:

  1. Ga naar CapitalOneShopping.com/instant.
  2. Selecteer Toevoegen aan [uw browser] - Het is gratis.

    Image
    Image
  3. Selecteer Toevoegen aan [browser].

    Image
    Image
  4. Selecteer add extension of allow als daarom wordt gevraagd. Als je Safari gebruikt, word je doorverwezen naar de App Store. Selecteer Get of Install om de extensie toe te voegen en verder te gaan.

    Volg de instructies om de extensie aan uw browser toe te voegen. De stappen variëren afhankelijk van de browser die u gebruikt.

  5. Voer uw postcode in, geef aan of u Amazon prime hebt, accepteer de servicevoorwaarden en het privacybeleid en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Voer een e-mailadres in en maak een wachtwoord aan als je dat niet hebt gedaan.

    Image
    Image
  6. Selecteer Doorgaan of sluit het venster.

Als u Capital One Shopping liever rechtstreeks vanaf de pagina met browserextensies installeert, selecteert u een van de volgende links:

  • Capital One Shopping voor Chrome
  • Capital One Shopping voor Firefox
  • Capital One Shopping voor Edge
  • Capital One Shopping voor Safari

Hoe Capital One Shopping te verwijderen

Om Capital One Shopping te verwijderen, opent u de beheerpagina voor add-ons of extensies in de webbrowser, navigeert u naar de Capital One Shopping-extensie en klikt u op Remove ofVerwijderen . Als u wordt gevraagd om de verwijdering te bevestigen, klikt u op Ja of Oké.

Image
Image

Is winkelen in Capital One veilig?

Browserextensies kunnen persoonlijke gegevens volgen en malware bevatten, dus wees voorzichtig met welke u installeert. Capital One Shopping is veilig, maar sommige mensen voelen zich misschien ongemakkelijk bij de hoeveelheid informatie die het registreert en opslaat.

Wanneer u Capital One Shopping installeert, geeft u het toestemming om privé-informatie over u te verzamelen, inclusief browse- en winkelgedrag, en deze informatie door te geven aan Capital One, dat eigendom is van Capital One, een creditcardmaatschappij.

Tips om in gedachten te houden bij het gebruik van de Capital One Shopping Coupon-app

Volg deze tips voor de beste ervaring met de Capital One Shopping Coupon-app:

  • Gebruik prijstracking om de best mogelijke deals te krijgen: Capital One houdt prijswijzigingen bij voor specifieke producten, inclusief vliegtickets. Het is handig om een prijs in de gaten te houden om de beste deal te krijgen.
  • Bekijk de prijsvergelijkingsfunctie: wanneer je een deal vindt op Amazon, gebruik Capital One Shopping om te controleren of hetzelfde artikel goedkoper is in een andere online winkel.
  • Controleer de prijsvergelijkingsaanbiedingen zorgvuldig: De prijsvergelijkingsfunctie is een geweldige manier om geld te besparen, maar zorg ervoor dat de deal blijft bestaan wanneer u naar een nieuwe winkel gaat. Controleer of een alternatieve vermelding op een site als eBay voor hetzelfde product is als waarvoor je oorspronkelijk op Amazon hebt gewinkeld.
  • Profiteer van Capital One Shopping Credits: Als u veel gebruikmaakt van Capital One Shopping, selecteert u altijd OK op de Capital One Shopping Kredietmelding bij het winkelen bij Walmart, Macy's of andere retailers. Gebruik de credits om gratis spullen te scoren via Capital One Shopping.
  • Gebruik de begeleidende app om te zien hoe producten er in uw huis uitzien: als u een iPhone of iPad heeft, gebruikt de begeleidende Capital One Shopping-app augmented reality om te laten zien hoe apparaten en andere items zullen eruit zien.

Capital One Shopping Coupon App-concurrenten

Capital One Shopping is een van de beste coupon-apps die er zijn, en het is best goed in het vinden van geldige codes, maar er is concurrentie van vergelijkbare diensten:

  • Honey: Dit is de grootste concurrent van Capital One Shopping aangezien beide browserextensies dezelfde functie vervullen. Naast het vinden en toepassen van kortingsbonnen, biedt Honey via zijn HoneyGold-programma cashback van sommige online winkels.
  • The Camelizer: The Camelizer werkt anders dan Capital One Shopping of Honey. Het is de browserextensie voor CamelCamelCamel.com, die gespecialiseerd is in het volgen van prijzen en het vinden van deals op Amazon.
  • RetailMeNot: het is een van de oudste en meest gevestigde couponsites voor slimme shoppers die de deals liever handmatig doorzoeken.
  • Dealspotr: Dit is een andere couponsite, maar deze gebruikt een crowd-sourced database met coupons en belooft meer geldige codes dan andere sites.

Wat is de Capital One Shopping iOS-app?

Capital One Shopping staat bekend om zijn browserextensie, maar er is ook een bijbehorende app voor iOS- en Android-apparaten. Het werkt niet op dezelfde manier als de browserextensie. Gebruik de app om producten te zoeken of barcodes te scannen tijdens het winkelen in fysieke winkels. Het ha alt deals van populaire retailers zoals Walmart, Target en eBay om de best beschikbare prijs te tonen.

Image
Image

Het nadeel is dat u uw creditcardgegevens moet verstrekken om van een deal te profiteren. De app fungeert als tussenpersoon en plaatst een bestelling voor je. Als u liever rechtstreeks bij de winkelier bestelt, gebruikt u een webbrowser met de Capital One Shopping-extensie.

Aanbevolen: