Sling TV kijken op Apple TV

Inhoudsopgave:

Sling TV kijken op Apple TV
Sling TV kijken op Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de Apple TV-afstandsbediening om de App Store-app te openen. Zoek en selecteer Sling TV. Klik op Install en meld u aan bij uw Sling TV-account.
  • Om door liveshows te bladeren, veegt u naar links, rechts, omhoog en omlaag door de aanbevolen categorieën en shows. Om een programma te bekijken, klik erop.
  • Klik op Guide om kanalen te bekijken. Klik op Sports om te zien welke sporten er zijn. Klik op Zoeken en voer een term in om een programma, film of kanaal te zoeken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Sling TV kunt kijken op een Apple TV-settopbox. Combineer de eenvoudige gebruikersinterface van Apple TV met het aanbod van Sling TV en het geweldige beeld en geluid van je tv, en je hebt een geweldige entertainmentcombinatie.

Hoe Sling TV te downloaden en in te stellen

Sling kijken op Apple TV is eenvoudig. Volg deze stappen om alles in te stellen:

  1. Abonneer je op Sling TV. U kunt dit doen op de Sling TV-website.

    Je kunt je alleen via de website van Sling abonneren. Er is geen in-app-abonnement in de tvOS-app.

  2. Als je dit nog niet hebt gedaan, stel dan je Apple TV in. Dit omvat de initiële configuratie van het apparaat, het aansluiten van het apparaat op uw tv en uw internetverbinding thuis en het inloggen op uw Apple ID.
  3. Gebruik de Apple TV Siri Remote om de App Store-app te openen.

    Image
    Image
  4. Zoek naar Sling TV. Klik in de zoekresultaten op Sling TV en klik vervolgens op Install om de Sling TV-app op uw Apple TV te installeren.

    Image
    Image
  5. Log in op de Sling TV-app met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt ingesteld toen je je aanmeldde in stap 1.

  6. Als je abonnement is aangemaakt, de app is geïnstalleerd en je bent ingelogd, ben je klaar om Sling TV te gaan kijken op je Apple TV.
Image
Image

De Apple TV Sling-app gebruiken

Als je de Sling TV-app eenmaal op je Apple TV hebt staan, kun je hem gemakkelijk gebruiken om tv te kijken. Gebruik gewoon de afstandsbediening om de Sling TV-app te openen. Hier zijn enkele veelvoorkomende dingen die u misschien met Sling TV wilt doen:

  • Browse Live TV: Om door de programma's te bladeren die nu worden uitgezonden, veegt u naar links en rechts en omhoog en omlaag door de aanbevolen categorieën en programma's. Om een programma te bekijken, klik erop.
  • Kanaalgids: Liever een klassieke TV Guide-achtige interface? Klik op Guide en veeg omhoog en omlaag door kanalen en van links naar rechts door tijdvakken. Klik op een programma om het te bekijken.
  • Sports: als je alleen wilt zien welke sporten er zijn, klik je op Sports en vervolgens op de wedstrijd die je wilt bekijken.
  • Zoeken: als u naar programma's, kanalen of films wilt zoeken, klikt u op het vergrootglas en voert u de naam in van het programma, de film of het kanaal waarnaar u op zoek bent.

Je kunt Sling TV ook kijken op Apple TV met AirPlay. Als je Sling TV niet op je Apple TV wilt installeren, maar de app op je iPhone of iPad hebt, of de website op een Mac gebruikt, kun je het scherm van je apparaat spiegelen naar je tv.

Aanbevolen: