Apple stimuleert meer openbare bètatests voor iOS 15

Apple stimuleert meer openbare bètatests voor iOS 15
Apple stimuleert meer openbare bètatests voor iOS 15
Anonim

Met nieuwe besturingssystemen aan de horizon voor de meeste producten van Apple, is het begonnen contact te leggen met leden van het Beta Software Program om meer deelname aan te moedigen.

Het bètasoftwareprogramma is al een tijdje open, maar zoals 9to5Mac aangeeft, is Apple begonnen gebruikers meer direct te vragen om de bètaversies te bekijken. Hoe meer mensen Apple krijgt om builds van zijn nieuwe besturingssystemen te testen, hoe gemakkelijker het zou moeten zijn om mogelijke bugs en andere problemen te vinden en te begrijpen.

Image
Image

Dit is logisch, aangezien iOS 15 en iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15 en macOS Monterey allemaal gepland staan om dit najaar uit te brengen.

Beta-testen zijn echter niet alleen gunstig voor Apple. Als je het nieuwe besturingssysteem vroeg kunt uitproberen, kun je wennen aan de nieuwe functies voordat ze openbaar beschikbaar zijn, en hoe minder bugs in de officiële release, hoe beter voor iedereen.

Het nadeel van bètatests is echter dat je waarschijnlijk een behoorlijk aantal problemen zult tegenkomen die kunnen leiden tot crashes of zelfs verlies van gegevens. Het is ook mogelijk dat sommige van uw apps niet goed of helemaal niet werken.

Image
Image

Beta-testen van de besturingssystemen van Apple kunnen ook na dit najaar plaatsvinden. Leden van het Beta Software Programma kunnen toekomstige versies van de software installeren en testen.

Als je uitkijkt naar iOS 15 (of watchOS 8, of macOS Monterey, enzovoort) en het wilt uitproberen voordat het volledig wordt uitgebracht, kun je je nog steeds aanmelden voor het Apple Beta Software Program.

Aanbevolen: