HP onthult de Pavilion Aero, de lichtste laptop ooit

HP onthult de Pavilion Aero, de lichtste laptop ooit
HP onthult de Pavilion Aero, de lichtste laptop ooit
Anonim

HP's nieuwste laptop zal ook de lichtste ooit zijn, en je zult er binnenkort een kunnen kopen.

Met een prijs van slechts $749 lijkt de HP Pavilion Aero 13 van minder dan 1 kilogram (minder dan 2,2 pond) de lichtste consumentenlaptop van het bedrijf tot nu toe te zijn, en is voorzien van het eerste volledige magnesium-aluminium chassis voor de lijn. Het is direct compatibel met Windows 11 en zal vanaf juli beschikbaar zijn op de officiële website, met een bredere release voor geselecteerde Amerikaanse retailers voor dit najaar.

Image
Image

De Pavilion Aero 13 is de eerste Pavilion-laptop met een scherm-tot-lichaamverhouding van 90%, die een 13-inch scherm biedt zonder de afmetingen van de hardware te beïnvloeden. Dit scherm gebruikt ook een beeldverhouding van 16:10, waardoor de verticale kijkruimte met 10% wordt vergroot in vergelijking met een standaard 16:9-scherm. Het heeft een resolutie van 2,5k. Dit wordt allemaal ondersteund door een AMD Ryzen 7 5800U mobiele processor, die het reactievermogen verbetert tijdens het werken, browsen of films kijken.

"De HP Pavilion Aero 13 is exclusief voor AMD, aangedreven door onze zeer efficiënte AMD 'Zen 3'-kernarchitectuur om indrukwekkende prestaties en batterijduur te leveren", zegt Saeid Moshkelani, senior vice president en algemeen manager van de AMD's Client business unit, in het persbericht van HP.

Image
Image

"Als aanvulling op onze toewijding aan het leveren van eersteklas, compromisloze oplossingen, hebben we samengewerkt met HP om hun lichtste laptop tot nu toe mogelijk te maken voor productiviteit en entertainment thuis of onderweg."

De HP Pavilion Aero 13 is verkrijgbaar in Pale Rose Gold, Warm Gold, Ceramic White en Natural Silver.

Aanbevolen: