Oproepen opheffen op een iPhone

Inhoudsopgave:

Oproepen opheffen op een iPhone
Oproepen opheffen op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Schakel Niet storen uit via Instellingen > Niet storen of tik op het maanpictogramin het Bedieningscentrum.
  • Schakel de stille modus uit door de schakelaar aan de zijkant van uw telefoon om te draaien of via Instellingen > Geluiden en haptiek.
  • Zorg ervoor dat het belvolume niet helemaal omlaag staat Instellingen > Geluiden en haptiek > Beltoon En waarschuwingen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u oproepen op een iPhone ongedaan kunt maken door 'Niet storen' en 'Stille modus' uit te schakelen en de instellingen voor het belvolume aan te passen.

Hoe schakel ik gespreksonderdrukking op iPhone uit?

Als je de modus Niet storen hebt ingeschakeld om alle waarschuwingen zwart te maken, schakel deze dan uit om inkomende oproepen en andere meldingen te herstellen.

  1. Ga naar Instellingen > Niet storen.
  2. Verplaats de schakelaar naar links naast Niet storen.
  3. Om snel meldingen van inkomende oproepen toe te staan, veegt u omhoog vanaf de onderkant van uw apparaat om het Control Center weer te geven. Tik op het maanvormige pictogram Niet storen om het uitschakelen uit te schakelen.

    Image
    Image

    Je hoeft de modus Niet storen niet per se uit te schakelen als je alleen meldingen wilt ontvangen van mensen die je kent. Van Instellingen > Niet storen > Telefoon > Oproepen toestaan van, kies je favoriete contacten onder Groups

Hoe kan ik oproepen opheffen?

Een andere manier om ervoor te zorgen dat u inkomende oproepen opmerkt, is door Stille modus uit te schakelen en uw belvolume te controleren.

  1. Beweeg de schakelaar aan de linkerkant van je iPhone naar je toe zodat het oranje verdwijnt. Zoek ook naar een melding op uw scherm met de tekst Silent Mode Off.

    Als je Change with Buttons onder Sounds & Haptics > Ringer And Alerts aanzet, verschijnt in plaats daarvan een indicator voor het belvolume op uw display.

  2. Ga naar Instellingen > Geluiden en haptiek. om de geluiden te beheren die oproepen en andere waarschuwingen signaleren wanneer de stille modus is uitgeschakeld.

    Op modellen ouder dan iPhone 7 heet dit menu Sounds.

  3. Schakel onder Trillen desgewenst Trillen op Ring in.
  4. Zorg er ook voor dat de volumeschuifregelaar onder Ringer And Alerts niet helemaal naar links staat (en gedempt).

    Image
    Image

    Als je geen meldingen voor gemiste oproepen ziet, zorg er dan voor dat je meldingen hebt ingeschakeld via Instellingen > Telefoon > Meldingen > Meldingen toestaan.

    Image
    Image

Waarom worden mijn oproepen stilgezet op mijn iPhone?

Als je plotseling geen oproepmeldingen ontvangt en niet weet waarom, controleer dan de schakelaar die Ring en Stille modus bedient; het kan per ongeluk op Stille modus zijn ingesteld.

Misschien wil je ook nog eens controleren of je niet per ongeluk de knop Niet storen in je Control Center hebt geactiveerd.

Andere mogelijke redenen voor het uitschakelen van gesprekken kunnen zijn:

  • Uw instellingen voor bedtijd en slaapstand: Als u de bedtijdfunctie op iOS 13 en eerder gebruikt, controleer dan of Niet storen tijdens het slapengaanis ingeschakeld vanuit de Clock app > Bedtime > Options Vanuit de He alth-app in iOS 14, kies Bladeren > Sleep > Options > Sleep Mode en kijk naar de schakelaar naast Automatisch inschakelen
  • Je koptelefoon kan de boosdoener zijn: Open het controlecentrum om te zien of de volumebalk te laag is of per ongeluk gedempt. Als je een koptelefoonvolume-indicator op je scherm ziet, zelfs als je het accessoire loskoppelt, kan je iPhone vastlopen in de koptelefoonmodus en moet deze door Apple Support worden gecontroleerd.
  • Uw apparaat blokkeert mogelijk onbekende bellers: Ga naar Instellingen > Telefoon > Stil onbekende bellers en zet de schakelaar in de uit-stand als deze is geactiveerd.

FAQ

    Hoe kan ik sms-berichten op een iPhone opheffen?

    Als je de modus Niet storen of Stille modus uitschakelt en je nog steeds geen sms-meldingen hoort, ga dan naar Instellingen > Geluiden en haptiek> Geluiden en trillingspatronen en kijk wat je hebt geselecteerd naast Teksttoon Als het aan staat Geen, tik erop om het te wijzigen in het gewenste trillingspatroon of een waarschuwingstoon.

    Hoe kan ik een iPhone het zwijgen opleggen terwijl deze is vergrendeld?

    Gebruik de schakelaar Stille modus aan de linkerkant van je iPhone. Verplaats hem van de aan- naar de uit-positie om je telefoon uit te schakelen zonder hem te ontgrendelen.

    Hoe kan ik een contact op mijn iPhone het zwijgen opleggen?

    Als je eerder een bepaald contact hebt geblokkeerd, kun je een nummer op je iPhone deblokkeren. Ga naar Instellingen > Telefoon > Geblokkeerde contacten > Bewerken > veeg naar links op het nummer en kiesDeblokkeren Je kunt ook contacten deblokkeren van de FaceTime- en Berichten-apps met vergelijkbare stappen.

Aanbevolen: