Hoe u uw mobiele telefoon als modem kunt vastbinden

Inhoudsopgave:

Hoe u uw mobiele telefoon als modem kunt vastbinden
Hoe u uw mobiele telefoon als modem kunt vastbinden
Anonim

Een veelgestelde vraag over mobiel computergebruik is hoe je een laptop met internet kunt verbinden via een mobiele telefoonverbinding, een proces dat bekend staat als tethering. Hoewel tethering niet moeilijk te bereiken is, is het antwoord lastig omdat draadloze providers verschillende regels en plannen hebben om tethering toe te staan (of niet toe te staan). Mobiele telefoonmodellen hebben ook verschillende beperkingen.

Raadpleeg bij twijfel je serviceprovider en telefoonfabrikant voor instructies, maar hier is wat informatie om je op weg te helpen.

Image
Image

Wat je nodig hebt

Om je mobiele telefoon in te stellen als modem, heb je het volgende nodig:

  • Het apparaat dat u wilt gebruiken met internet, bijvoorbeeld uw laptop of tablet.
  • A "iPhone persoonlijke hotspot-instellingen" id=mntl-sc-block-image_1-0-1/> alt="</li" />

    Tetheren met een Verizon-mobiel

    Verizon's verleidt je om "de kracht van je telefoon te ontketenen" om hem te gebruiken als een draagbare modem om toegang te krijgen tot internet op je notebook. Je mobiele telefoon fungeert al als modem en trekt een mobiel breedbandsignaal binnen dat je laptop kan gebruiken met de mobiele hotspot-functie van Verizon die bij de meeste abonnementen is inbegrepen.

    Alle huidige smartphones en standaardtelefoons van Verizon zijn compatibel met Mobile Hotspot. Als je een kwalificerend abonnement voor je toestel hebt, ben je klaar om te gaan.

    Het verbinden van je twee apparaten verschilt per telefoonmodel en apparaat, maar Verizon heeft instructies op zijn website die je kunnen helpen. Open in het algemeen de Wi-Fi-instellingen op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken met de mobiele hotspot en zoek naar beschikbare netwerken.

    Tetheren met een T-Mobile mobiel

    T-Mobile laat je de internetverbinding van je apparaat delen met maximaal 10 Wi-Fi-apparaten, op voorwaarde dat je een abonnement hebt met Smartphone Mobile HotSpot (SMHS). De meeste abonnementen bevatten het, maar u kunt inloggen op uw account om er zeker van te zijn dat uw abonnement dat doet.

    Schakel op je telefoon Persoonlijke hotspot of Wi-Fi Sharing in de instellingen in. Maak vervolgens op de laptop of een ander apparaat verbinding met het mobiele hotspot-netwerk dat u zojuist hebt ingeschakeld via Wi-Fi. U kunt ook een USB-kabel gebruiken om verbinding te maken met andere apparaten.

Aanbevolen: