Microsoft brengt fix uit voor Widget Wazig weer

Microsoft brengt fix uit voor Widget Wazig weer
Microsoft brengt fix uit voor Widget Wazig weer
Anonim

Microsoft heeft naar verluidt een oplossing uitgebracht voor de wazige weer-widget die is geïntroduceerd in de nieuwste Windows 10-update.

In de laatste grote update van Windows 10 heeft Microsoft een Nieuws en Interesses-widget op de taakbalk geïntroduceerd. Helaas merkten sommige gebruikers al snel dat het weergedeelte van de widget wazig leek, en sommigen gingen zelfs naar Twitter om het te vermelden.

Image
Image

Nu meldt XDA echter dat Microsoft een oplossing voor de wazige widget heeft uitgebracht in een nieuwe Windows 10-update.

Microsoft merkte het vervagingsprobleem op kort nadat de update live ging voor reguliere gebruikers van zijn Windows 10-besturingssysteem, en voegde het toe aan de bekende problemen voor Windows 10, versie 21H1.

Nu kunnen gebruikers die lijden aan de wazige widget een optionele update downloaden met de naam Windows 10 build 19043.1081. De build is ontworpen om het probleem op te lossen en de wazigheid te verwijderen die kan worden gezien door veel gebruikers die de taakbalkwidget gebruiken.

Volgens XDA werd de wazigheid in de widget oorspronkelijk gemeld tijdens het testen van de update door Windows 10 Insiders, dus het is onduidelijk waarom Microsoft de hoofdupdate heeft verzonden zonder deze aan te pakken.

Hoe dan ook, het probleem zou nu opgelost moeten zijn, zolang gebruikers de optionele update downloaden. Als alternatief kun je ook delen van de widget uitschakelen - of het hele ding helemaal - als je liever niet omgaat met de extra rommel op je taakbalk.

Begin juni meldden gebruikers ook meerdere problemen met de laatste update, waarbij ze opmerkten dat hun taakbalk en taakbalkpictogrammen zouden verdwijnen of beschadigd zouden raken. Net als de wazige widget waren deze problemen oorspronkelijk gevonden tijdens Windows Insider-tests.

Aanbevolen: