1Password brengt software-update uit voor vroege toegang

1Password brengt software-update uit voor vroege toegang
1Password brengt software-update uit voor vroege toegang
Anonim

Password manager 1Password heeft woensdag de nieuwste versie van zijn beveiligingsservice op Macs uitgebracht, met enkele nieuwe verbeteringen.

De aankondiging werd gedaan op de officiële blog van het bedrijf, met details over de nieuwe gebruikersinterface, opnieuw ontworpen menu's en betere wachtwoordgeneratie voor 1Password 8.

Image
Image

Het herontwerp verandert categorieën in een vervolgkeuzemenu, waardoor de zijbalk meer ruimte krijgt en rommel wordt vermeden. Indicatoren bevinden zich aan de zijkant van elke gedeelde kluis om gebruikers te laten weten welke privé zijn en welke worden gedeeld. Drag-and-drop wordt nu een functie om items van de ene kluis naar de andere te verplaatsen, en de browser zal ook laten zien wie toegang krijgt voordat gegevens worden verplaatst.

Het gegevensbeheer is ook verbeterd met Snel zoeken en verzamelingen. Met Snel zoeken kunnen gebruikers snel naar bepaalde items, kluizen en tags zoeken, terwijl Collecties die aspecten op één locatie samenvoegt.

De Watchtower-functie is vernieuwd om gebruikers een overzicht van het beveiligingssysteem te geven en te laten zien waar eventuele zwakke punten zich bevinden. Alle accounts met zwakke wachtwoorden kunnen snel worden verholpen door de nieuwe wachtwoordgenerator en slimme suggesties te gebruiken.

1Password versterkt zijn beveiliging met geavanceerde MFA-opties en veilige externe wachtwoorden. Touch ID is ook beschikbaar voor snelle ontgrendeling, met plannen om binnenkort Face ID-ondersteuning toe te voegen.

De laatste grote verandering die met de update komt, is een functie voor gegevensherstel. Gebruikers kunnen concepten herstellen, recent verwijderde gegevens herstellen en zelfs items terugzetten naar een vorige versie.

Image
Image

1Password 8 is de eerste grote update die de service in meer dan drie jaar op de Mac heeft gehad. Deze nieuwe versie van de service is in vroege toegang en het bedrijf heeft gedetailleerde instructies gegeven over het uitproberen van deze upgrade.

Wat de officiële release van de update betreft, heeft 1Password nog geen datum vastgesteld.

Aanbevolen: