Amazon brengt herontwerp van software uit voor Kindle-lezers

Amazon brengt herontwerp van software uit voor Kindle-lezers
Amazon brengt herontwerp van software uit voor Kindle-lezers
Anonim

Amazon brengt een nieuw softwareontwerp uit dat het navigeren op Kindle-e-readers gemakkelijker maakt.

Amazon heeft een nieuwe software-update voor Kindle-e-readers onthuld met een opnieuw ontworpen navigatiebalk onder aan het startscherm. De balk met twee tabbladen kan rechtstreeks worden gebruikt om de start- en bibliotheekschermen te bereiken, en gebruikers hebben ook rechtstreeks toegang tot veelgebruikte functies via een pijl bovenaan het scherm.

Image
Image

Amazon zegt dat de update bedoeld is om alles over het gebruik van een Kindle gemakkelijker te maken. Het bevat ook nieuwe menunavigatie bij het lezen van een boek.

Gebruikers kunnen nu eenvoudig de helderheid van hun apparaat wijzigen, de vliegtuigmodus inschakelen en andere instellingen aanpassen door vanaf de bovenkant van hun scherm naar beneden te vegen. Er zijn ook plannen om nieuwe filters, een nieuwe collectieweergave en een schuifbalk toe te voegen waarmee gebruikers kunnen communiceren.

De update is bedoeld om de komende weken langzaam uit te rollen en zal beschikbaar zijn op in aanmerking komende apparaten, waaronder de Kindle Paperwhite (7e generatie en hoger), evenals de 8e generatie of nieuwere Kindle en de Kindle Oasis.

Image
Image

Gebruikers kunnen hun Kindle-type rechtstreeks vanaf het apparaat zelf controleren. Als u niet op de update wilt wachten, kunt u deze handmatig downloaden en installeren vanaf de Amazon-website.

Aanbevolen: