Victrola pronkt met hippe Bluetooth-luidsprekers op CES

Victrola pronkt met hippe Bluetooth-luidsprekers op CES
Victrola pronkt met hippe Bluetooth-luidsprekers op CES
Anonim

Victrola, de fabrikant van draaitafels die al bestaat sinds (controleert aantekeningen) 1906, gebruikte de CES 2022-conferentie van deze week om iets interessants aan te kondigen.

Het bedrijf heeft zojuist een paar handige Bluetooth-luidsprekers geïntroduceerd, de Victrola ME1 en ME2. De ME1 is een draagbare luidspreker, terwijl de ME2 een tafelmodel is. Beide luidsprekers in deze Music Edition (ME)-lijn zenden audio uit via Bluetooth, zijn voorzien van geanodiseerde aluminium roosters en IP67 waterdichte classificaties.

Image
Image

De compacte en draagbare Victrola ME1 bevat een 2-inch driver en passieve basradiatoren voor een rijk low-end geluid. Het werkt op batterijen, past bij de draagbare vormfactor en krijgt ongeveer 12 uur gebruik per oplaadbeurt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs, blauw, rood en groen.

De grotere Victrola ME2 heeft daarentegen een 3,5-inch driver en dubbele passieve basradiatoren, waardoor hij luid genoeg is voor bijeenkomsten buitenshuis. Het werkt ook op batterijen, biedt 20 uur gebruik per oplaadbeurt en bevat een Qi-oplaadpad aan de bovenkant van de luidspreker. Het is verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw.

Victrola heeft ook op maat gemaakte lederen draagtassen aangekondigd voor beide modellen met een vroeg 20e-eeuws ontwerp om de oude oorsprong van het bedrijf te eren.

Deze sprekers zullen ergens in het tweede kwartaal van dit jaar aankomen. De ME1-handluidspreker kost $ 100, terwijl de ME2-tafelluidspreker je $ 200 kost.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: