Samsung onthult nieuwe Odyssey-gamingmonitors

Samsung onthult nieuwe Odyssey-gamingmonitors
Samsung onthult nieuwe Odyssey-gamingmonitors
Anonim

Samsung heeft drie nieuwe gaming-monitoren bekendgemaakt die zijn toegevoegd aan de Odyssey-gamingreeks.

Samsung heeft maandag de nieuwe Odyssey-gamingmonitoren onthuld. Consumenten kunnen de 28-inch Odyssey G7 28, de Odyssey G5 27-inch en de Odyssey G3-in zowel 27- als 24-inch maten kopen. De nieuwe monitoren zijn speciaal ontworpen voor gaming en hebben hoge verversingsfrequenties die variëren van 144 Hz tot 165 Hz, afhankelijk van het model.

Image
Image

Twee van de belangrijkste functies van de G7 en G5 stellen gebruikers in staat om beeld voor beeld (PBP) en beeld in beeld te gebruiken. Samsung zegt dat dit flexibele multitasking mogelijk maakt, terwijl consumenten de video-opname kunnen toewijzen waar het naartoe moet. Samsung beweert ook dat de Easy Setting Box die bij de monitoren wordt geleverd, ze ook in staat zal stellen dingen gemakkelijker te verplaatsen.

Alle nieuwe monitoren zullen ook beschikken over Auto Source Switch+, waarmee u tussen ingangen kunt schakelen zonder schakelaars te hoeven wisselen. De monitor moet automatisch alle ingeschakelde consoles of gaming-pc's oppikken en ernaar overschakelen zonder dat u iets anders hoeft te doen.

Image
Image

De G7 biedt een resolutie tot 3.840 x 2.160, terwijl de G5 een maximum van 2. 560 x 1. 440 heeft. De G3 is echter beperkt tot 1, 920 x 1, 080 op zowel de 27- als 24-inch varianten. Samsung heeft niet precies onthuld hoeveel de nieuwe monitoren zullen kosten, maar het persbericht zegt dat ze vanaf maandag beschikbaar zouden moeten zijn.

Aanbevolen: