Samsung onthult nieuwe lijn SD-kaarten

Samsung onthult nieuwe lijn SD-kaarten
Samsung onthult nieuwe lijn SD-kaarten
Anonim

Samsung heeft dinsdag zijn nieuwe Pro Plus en opnieuw ontworpen Evo Plus SD-kaarten onthuld.

De aankondiging werd gedaan op Samsung's Newsroom-blog; het bedrijf beweert dat de nieuwe geheugenkaarten zijn gemaakt met fotografen en makers van inhoud in gedachten.

Image
Image

De Pro Plus microSD- en SD-kaarten beloven hoge lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 160 megabyte per seconde (MB/s) en 120 MB/s. Lees- en schrijfsnelheden verwijzen naar hoe snel een SD-kaart gegevens overdraagt, of het nu gaat om het downloaden of uploaden van bestanden.

Met deze kaarten kunnen gebruikers hoogwaardige 4K ultra-high definition of Full HD-video's vastleggen met relatief hoge snelheden. De nieuwe SD-modellen hebben ook Samsung's "zes-proof bescherming", die bestand is tegen water, extreme temperaturen, vallen en zelfs röntgenstralen.

De vernieuwde EVO Plus-kaarten hebben een lees- en schrijfsnelheid van 130 MB/s, waardoor deze serie 1,3 keer sneller is dan de vorige generatie. De EVO-kaarten bieden hetzelfde niveau van bescherming tegen invloeden van buitenaf en zijn gemaakt met de toevallige gebruiker in gedachten.

Image
Image

Het grootste verschil tussen de twee lijnen is hun opslagcapaciteit, die rechtstreeks verband houdt met hun prijs.

De EVO Plus SD-kaarten variëren van 32 GB opslag tot 256 GB ($ 8,99 tot $ 39,99). De microSD-variant gaat van 64 GB tot 512 GB ($ 18,99 tot $ 99,99).

De Pro Plus SD-kaarten beginnen met een kaart van 32 GB en gaan tot een product van 512 GB. De microSD-kaarten zijn verkrijgbaar in 128 GB ($ 34,99), 256 GB ($ 54,99) en 512 GB ($ 109,99). De Pro Plus SD-lijn heeft ook een USB 3.0-geheugenkaartlezer beschikbaar.

Beide line-ups zijn momenteel te koop.

Aanbevolen: