Hoe iMessage-apps op iPhone of iPad te verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe iMessage-apps op iPhone of iPad te verbergen
Hoe iMessage-apps op iPhone of iPad te verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste methode om de app-lade te verbergen: Open een bericht of maak een nieuw bericht en tik vervolgens op de A-knop links van het tekstvak.
  • Een iMessage-app verbergen: Open een bericht, ga naar het three dot menu en kies Edit. Selecteer de minknop en kies Verwijderen uit Favorieten.
  • Een app verbergen zodat deze niet wordt gezien: Open een bericht, ga naar het three dot menu en selecteer Edit. Schakel onder More Apps een app uit en selecteer Done.

De iMessage-applade op je iPhone of iPad geeft je snel toegang tot dingen die je misschien wilt gebruiken tijdens het verzenden van sms'jes, zoals GIF's, muziek, je locatie, games en Apple Pay. Als u de Berichten-app echter alleen wilt gebruiken om teksten te verzenden, verberg dan de app-lade of pas aan welke apps erin worden weergegeven. Instructies zijn van toepassing op iOS 11 en nieuwer, op elk iPhone- en iPad-model.

Kan ik de app-lade verwijderen?

Je kunt de iMessage-app-lade niet volledig verwijderen of van je telefoon of tablet verwijderen. Het enige dat u kunt doen, is het minimaliseren zodat u het niet elke keer ziet wanneer u een sms-bericht verzendt, of het aanpassen om het minder rommelig te maken of beter geschikt te maken voor datgene waarvoor u het wilt gebruiken.

Als je bijvoorbeeld geen sport-apps in je app-lade wilt, of weerpictogrammen die de games die je graag speelt met je iMessage-contacten verdringen, verberg die iMessage-apps dan in de app-lade.

Het verwijderen van een app op je apparaat omvat een ander proces. Hetzelfde geldt voor het verbergen van een app. Deze stappen zijn alleen van toepassing op het verbergen van apps uit de iMessage-applade, niet uit het startscherm.

Hoe de iMessage-app-lade te verbergen

Dit is de gemakkelijkste methode om de iMessage-app-lade te verwijderen. Als u het verbergt, wordt het geminimaliseerd, zodat u niet per ongeluk op een van de pictogrammen van de app-lade tikt.

Om de app-lade op je iPhone of iPad te verbergen, open je een bestaand of nieuw bericht en tik je op de A-knop links van het tekstvak.

Image
Image

Als je per ongeluk op een app in de app-lade tikt, verschijnt er een venster onder aan het scherm. Tik op de knop A om dit app-venster te sluiten, maar niet de app-lade. Om de app-lade te verbergen, tik je op de knop wanneer een app niet wordt weergegeven.

Hoe iMessage-apps te verbergen

Wilt u de iMessage-app-lade niet volledig verbergen? Pas de app-lade aan om de weergegeven apps op te schonen.

  1. Open een bericht in de Berichten-app, een bestaande of een nieuwe.
  2. Veeg langs de app-lade, van rechts naar links, om helemaal naar rechts te scrollen.

    Image
    Image
  3. Selecteer het three dot menu. Afhankelijk van hoe je de apps bekijkt, staat er misschien More.

    Image
    Image
  4. Tik op Bewerken.

    Image
    Image
  5. Selecteer de rode min-knop naast een app en tik vervolgens op Verwijderen uit favorieten om deze uit je lijst met favorieten te verwijderen. Deze lijst bevat de apps die als eerste in de app-lade verschijnen, dus hierdoor wordt de iMessage-app verborgen voor de eerste set apps in de lade.

    Om apps uit iMessage te verwijderen die zich in de Favorieten sectie bevinden, verwijdert u ze uit dat gebied met de min-knop en tikt u vervolgens op de groene knop.

    Als u uw iMessage-apps vanaf dit scherm opnieuw wilt rangschikken, houdt u de knop met drie lijnen naast een favoriete app ingedrukt en sleept u deze vervolgens waar u maar wilt. De apps bovenaan verschijnen als eerste in de app-lade.

    Image
    Image
  6. Om een app te verbergen zodat deze niet wordt gezien in de iMessage-app-lade, gaat u naar het gedeelte Meer apps en zet u de tuimelschakelaar naast de app uit.

    Image
    Image
  7. Tik op Klaar om de wijzigingen in de app-lade op te slaan en tik vervolgens nogmaals op Klaar om de instellingen van de app-lade af te sluiten en terug te keren naar Berichten.

    Image
    Image

Aanbevolen: