Hoe Antphrodite Twitch's Premier Psychic werd

Inhoudsopgave:

Hoe Antphrodite Twitch's Premier Psychic werd
Hoe Antphrodite Twitch's Premier Psychic werd
Anonim

De zelfverklaarde "sassy paranormaal begaafde" van Twitch, Antphrodite, leidt het publiek door een door beroemdheden geobsedeerde paranormale rit naar een bestemming die high camp perfect combineert met oprechte oprechtheid.

Een samentrekking van zijn naam, Anthony, en de Griekse godin van liefde en plezier, Antphrodite is je spirituele genezer uitgedost in een geheel roze kamer vol pluizig decor en een levendige esthetiek met de bedoeling om een beetje kleur naar een donkere wereld.

Image
Image

"Ik realiseerde me dat ik altijd degene was die opviel… en pas toen ik ouder werd, realiseerde ik me dat dit een kracht is in de digitale ruimte of de entertainmentruimte", zei hij in een telefonisch interview met Lifewire."Het is een lamp die je aan of uit kunt zetten, maar de mijne was altijd aan en dat kun je niet leren. Toen ik me realiseerde dat dat mijn grootste kracht was, veranderde het mijn leven voor altijd."

Anthony, die Lifewire vroeg zijn achternaam niet te gebruiken voor anonimiteitsdoeleinden, is het ultieme succesverhaal van innovatie. Van een succesvol YouTube-kanaal waar de streamer duikt in influencer- en popcultuurdrama met een paranormale twist, tot zijn Twitch-kanaal waar het allemaal begon, het merk Antphrodite is een manifestatie geworden.

Snelle feiten

  • Naam: Anthony
  • Gelegen: Austin, Texas
  • Random delight: Pioneer! Zijn tarot-leesstreams creëerden een niche voor andere amateur- en professionele spiritualisten en lezers om te migreren en zich op het platform te vestigen, waardoor een heel nieuw publiek naar het livestreamplatform werd gebracht dat voornamelijk wordt geassocieerd met gamen.
  • Quote/Motto: "Ik ben een overlever, geen slachtoffer."

Hallo, hallo, hallo

Zijn vroege leven werd ontsierd door trauma's vanwege zijn identiteit die opgroeide als kleine homojongen in Queens, New York. Hij vertelt over verschillende onaangename ervaringen toen hij als queer jongen door de wereld van de adolescentie probeerde te navigeren, terwijl hij het doelwit was van wie hij was.

Dit soort homofoob misbruik, zei de streamer, was een poging om zijn vonk te doven, maar zijn licht knipperde nooit. In plaats daarvan leidde het hem op een weg van introspectie en uiteindelijk naar iets dat zijn leven voor altijd zou veranderen en hem zou leiden op het pad naar zelfliefde.

"Ik ben begonnen met dingen die op zelfontdekking zijn gebaseerd, zoals astrologie, paranormale dingen en alles wat ik kon om te begrijpen waarom mensen me niet mochten", zei hij. "Ik realiseerde me dat dat is wat je moet vieren en anders zijn geeft kracht. Soms, als je heel helder schijnt, zorgt het ervoor dat dingen om je heen gaan ebben en vloeien … het ging erom dat ik uitvond hoe ik tegen de stroom in kon gaan in plaats van mee."

Zijn vader vocht tegen alvleesklierkanker toen Anthony begin twintig was en hij bracht het grootste deel van zijn tijd door met het helpen van zijn moeder om voor zijn vader te zorgen. De internetcultuur werd voor hem een ontsnapping: een manier om zich los te maken van de realiteit van het verlies van een ouder. Een jaar na de dood van zijn vader zegt hij dat hij zonder plan een stream aanzette en live ging.

Image
Image

Ik probeerde mijn volgende stap te bedenken omdat ik een zeer positieve impact wilde hebben. De dood van mijn vader heeft me gesterkt en me in staat gesteld om veel woede los te laten en die wonden uit mijn traumatische verleden te helen, en in mezelf genezen Ik wilde andere mensen genezen door te lachen en te entertainen', zei hij.

Onmiddellijk voegden 10 mensen zich bij zijn stream en na drie uur had hij de hele tijd mensen tarotkaartlezingen gegeven nadat een speurende kijker zijn kaartspel op een plank in het frame had opgemerkt. Vier jaar later is dit nog steeds het centrale thema waarop zijn merk is gebouwd.

Like mijn dagboek

Unapologetisch vreemd en authentiek, het merk Antphrodite is met opzet gecreëerd en blijft bestaan door de kracht van Anthony's wil om een baken van licht te zijn voor andere tarotlezers en leden van de LGBTQ+-gemeenschap.

Als homoseksuele man en helderziende in een ruimte die wordt gedomineerd door enkele van de slechtste aspecten van de gamecultuur, heeft hij veel intimidatie doorstaan tijdens zijn klim op Twitch, maar niets daarvan weerhield hem van wat hij als zijn missie zag.

Hij voelde zich gedwongen om zijn gave te delen in een poging om positiviteit online te verspreiden. De gemiddelde Antphroidte-stream is een mengelmoes van diepe duiken en reacties op internetcultuur, compleet met een tarotkaartlezing van een specifieke, vaak met drama beladen, situatie. Anthony geniet ook van de connectie met de kijkers terwijl ze vrolijk met elkaar omgaan via chat.

Ik realiseerde me dat ik altijd degene was die opviel… en pas toen ik ouder werd, realiseerde ik me dat dit een kracht is in de digitale ruimte…

Antphrodite's publiek bestaat voor ongeveer 94% uit vrouwen. Dat, in combinatie met zijn gemeenschap, v alt op op het door mannen gedomineerde platform. Zijn baanbrekende inhoud leverde hem de felbegeerde onderscheiding van Twich Ambassador op in 2019.

Anthony is niet bang om te schilderen met alle kleuren in de kleurpotlooddoos en wil dat anderen hetzelfde doen. Hoewel hij het label van rolmodel ten stelligste afwijst, zegt hij dat hij in een positie is geplaatst om een inspiratie te zijn voor jonge LGBTQ+-mensen die zich, net als hij, misschien verloren hebben gevoeld.

"Wees jezelf, want voor de dingen waar je een hekel aan hebt, zal iemand je op een dag vieren", zei hij. "Alles waar je van houdt, heb je lief met een reden en het is de bedoeling dat je het doet. Punt."

Aanbevolen: