De 9 beste auto-gps-trackers van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste auto-gps-trackers van 2022
De 9 beste auto-gps-trackers van 2022
Anonim

Auto-gps-trackers zijn een belangrijk hulpmiddel voor ouders van tienerbestuurders of verzorgers van bejaarde ouders. Hiermee kunt u discreet de locatie, rijgewoonten en noodsituaties volgen, terwijl u kinderen en ouders toch de vrijheid geeft die ze willen. De meeste units hebben een compact ontwerp dat perfect is voor plaatsing in een stoel of deurvak, dashboardkastje of middenconsole, maar sommige hebben een magnetische bevestiging voor plaatsing aan de buitenkant.

Maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten zorgen voor continue dekking, evenals re altime tracking via speciale apps; u kunt ook e-mail- of sms-meldingen instellen als een voertuig zijn speciale gebied verlaat of als de SOS-knop is ingedrukt. Bij sommige units kunt u zelfs een live audiofeed volgen voor extra gemoedsrust in geval van nood. De levensduur van de batterij is een belangrijke factor om te overwegen bij het kopen van een GPS-tracker voor in de auto. De meeste units hebben geïntegreerde, oplaadbare batterijen die weken meegaan. Anderen hebben verwijderbare, oplaadbare batterijen, zodat u er meerdere in stand-by kunt hebben voor snelle verwisseling wanneer het apparaat stroom nodig heeft. We hebben onze topkeuzes hieronder verzameld en hun belangrijkste functies uitgesplitst om u te helpen beslissen welke het beste bij u past.

Beste algemeen: Spytec STI GL300MA GPS-tracker

Image
Image

De Spytec STI GL300MA is ontworpen om u gemoedsrust te geven wanneer u tieners alleen laat rijden of als u voor bejaarde ouders zorgt. Het werkt met een mobiele app om u re altime tracking-updates te geven, evenals de mogelijkheid om een geo-fence in te stellen. Als het apparaat het aangewezen gebied verlaat, stuurt het u een sms- of e-mailmelding voor snelle actie.

De geïntegreerde batterij heeft een levensduur van maximaal twee weken op een volledige lading, zodat je hem in principe kunt instellen en met rust laten. U kunt extra batterijen kopen, zodat u er een bij de hand kunt houden wanneer het apparaat moet worden opgeladen. Het compacte ontwerp is ideaal om het apparaat in een dashboardkastje, middenconsole of stoelzak te plaatsen, en dankzij magnetische bevestigingen kunt u het in een wielkast of op het chassisframe plaatsen. De maandelijkse bedieningskosten geven u toegang tot alle functies, evenals 24/7 klantenservice.

Image
Image

Beste waterdichte: LandAirSea 54 GPS-tracker

Image
Image

Aan de buitenkant gemonteerde GPS-units worden blootgesteld aan allerlei weers- en omgevingsomstandigheden, en de LandAirSea 54 is gebouwd om alles te weerstaan. De weerbestendige buitenbehuizing beschermt vitale componenten tegen stof, water en fel zonlicht om hem dag na dag in perfecte staat te houden. De geïntegreerde, zeer sterke magneet maakt het eenvoudig te plaatsen in een wielkast, op een bumper of op het chassis. Het gebruikt Google Maps voor re altime trackingmogelijkheden, het opzetten van geo-fences en het ophalen van locatiegeschiedenissen.

De ingebouwde, oplaadbare batterij gaat maar liefst zes maanden mee als hij volledig is opgeladen, wat betekent dat hij vrijwel geen onderhoud heeft. U kunt sms- en e-mailwaarschuwingen instellen voor het bijhouden van parameters, zodat u snel kunt reageren op bejaarde ouders of tieners die mogelijk hulp nodig hebben.

Beste voor ouders: Bouncie GPS-tracker

Image
Image

Als je tiener voor het eerst alleen gaat rijden, kan de Bouncie GPS-tracker je gemoedsrust geven en je kinderen helpen beschermen. Het kan worden aangesloten op elk stopcontact van een OBD2-zekeringkast, wat betekent dat er geen batterij nodig is voor stroom, en het kan ook diagnostische informatie verstrekken om motor- of voertuigproblemen op te sporen voordat ze een ramp worden.

De gratis mobiele app wordt elke 15 seconden bijgewerkt voor bijna re altime tracking met kleurgecodeerde routes en informatie over rijgewoonten. Het bedrijf biedt ook hulp bij pech onderweg voor batterij- of brandstofproblemen en lekke banden, zodat uw tiener toegang heeft tot noodhulp, zelfs als u er niet bij kunt komen.

"Bouncie en de bijbehorende applicatie registreren elke rit die je maakt en werken de locatie van het voertuig elke 15 seconden bij. Mijn tests bevestigden dat de vernieuwingsfrequentie was zoals geadverteerd." - Gannon Burgett, producttester

Image
Image

Beste voor nieuwe bestuurders: MOTOsafety GPS-voertuigtracker

Image
Image

De MOTOsafety GPS-tracker is een andere OBD2-aangedreven eenheid die geweldig is voor ouders van tienerbestuurders. Het bewaakt snelheid, richting en locatie-informatie, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw kinderen veilig rijden oefenen en ze toch de vrijheid geven die ze willen. Met de mobiele app kun je geo-fencing en avondklokwaarschuwingen instellen, evenals rijroutes volgen en toegang krijgen tot maandelijkse rijrapporten; hiermee kunt u potentieel gevaarlijke rijgewoonten aanpakken en positieve vooruitgang belonen.

MOTOsafety heeft ook een rijcoachprogramma om goede rijgewoonten te versterken en uw tienerbestuurders veilig op de weg te houden. Het apparaat zelf vereist een maandelijkse vergoeding van $ 19,99 en een mobiele 4G LTE-verbinding om te werken.

Image
Image

Beste verborgen: Optimus 2.0 GPS-tracker

Image
Image

Of je nu wilt dat een auto-gps-tracker tieners of bejaarde ouders in de gaten houdt, het is belangrijk om het apparaat verborgen te houden en te beschermen tegen manipulatie of verwijdering. De Optimus 2.0 heeft een ongelooflijk compact ontwerp, met een lengte van slechts 3 inch, en de beschikbare magnetische houder maakt het snel en eenvoudig om hem in een wielkast of onder een bumper te plaatsen. De begeleidende app is beschikbaar voor Android en iOS, waarmee u locatie- en rij-informatie zoals snelheid in bijna re altime kunt volgen.

De oplaadbare batterij gaat tot twee weken mee op vol vermogen, wat betekent dat hij vrijwel geen onderhoud heeft. Met twee verschillende abonnementspakketten kunt u de gegevens die u wilt bijhouden aanpassen aan een prijs die binnen uw budget past. Het apparaat heeft ook een SOS-functie om u te waarschuwen voor noodsituaties langs de weg, zoals lege batterijen of ongevallen.

Image
Image

Best Mapping: Vyncs Link GPS Tracker

Image
Image

Het in kaart brengen van waar een auto heen en weer rijdt, is niet alleen belangrijk voor bezorgde ouders en verzorgers, maar ook voor beheerders van bedrijfswagenparken. De Vyncs-tracker wordt aangesloten op het OBD2- of 12V-stopcontact van een voertuig, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van tientallen unitbatterijen. Via de OBD-uitgang kunt u de voertuigsnelheid, locatie en diagnostische informatie volgen om problemen aan te pakken voordat ze gevaarlijke problemen worden. Je kunt ook zien of er met een apparaat is geknoeid, waardoor je wordt gewaarschuwd voor verdachte activiteiten.

Het kan worden gebruikt op mobiele telefoonnetwerken in meer dan 200 landen, waardoor multinationals één model kunnen gebruiken voor hun hele vloot; dit is perfect voor internationale verzending via trekker oplegger of bakwagen. De app geeft je elke 15, 30 of 60 seconden updates, evenals klikbare coördinaten om te controleren of werknemers zijn waar ze zouden moeten zijn.

"Ik vond dit meer dan voldoende voor elementaire volgbehoeften en algemeen toezicht op waar een bepaald voertuig zich zou kunnen bevinden, maar ik zou er zeker niet op vertrouwen als u de exacte straat wilt zien waarin uw voertuig zich bevindt terwijl hij rijdt. " - Gannon Burgett, Product Tester

Image
Image

Beste voor ouderen: PrimeTracking PTGL300MA

Image
Image

Als je zorgt voor een bejaarde ouder die een beetje vrijheid wil behouden, is de PrimeTracking PTGL300MA de perfecte GPS-tracker om te gebruiken. De geïntegreerde batterij gaat tot twee weken mee als hij volledig is opgeladen en bereikt 100% vermogen in slechts 2,5 uur. Het wordt geleverd met een simkaart voor gebruik op een 4G LTE mobiel netwerk, zodat u het snel en eenvoudig kunt instellen.

Met de bijbehorende app kun je een geo-fence instellen die je waarschuwt wanneer het voertuig het speciale gebied verlaat; dit is geweldig om je ouders alleen naar de kerk, de winkel of afspraken te laten gaan, terwijl het je gemoedsrust geeft als ze verdwalen. Het heeft ook een SOS-functie voor noodgevallen langs de weg, zoals lege batterijen, lekke banden of ongevallen. Het kan worden gebruikt in de VS, Canada en Mexico, en met de bijbehorende app kun je onbeperkte profielen instellen om meerdere gezinsleden in de gaten te houden.

"Een leuke functie die PrimeTracking heeft toegevoegd, is geofencing. Hierdoor kon ik een soort virtuele grens voor de tracker instellen, die me automatisch zou waarschuwen als de tracker een bepaalde geografische locatie verliet. " - Gannon Burgett, producttester

Image
Image

Beste voor audiobewaking: Logistimatics Mobile-200

Image
Image

Soms hebt u toegang nodig tot meer dan alleen GPS-coördinaten en voertuigdiagnose. Met de Logistimatics Mobile-200 kunt u een live audiostream volgen via een speciaal telefoonnummer; dit is ideaal voor noodgevallen langs de weg waarbij u uw tiener of ouder niet op hun mobiele telefoon kunt bereiken, zodat u kunt horen wat er aan de hand is en belangrijke informatie wordt doorgegeven aan hulpverleners en eerstehulpverleners.

Met de bijbehorende app kun je een geo-fence opzetten en toegang krijgen tot 90 dagen reisgeschiedenis. De geïntegreerde, oplaadbare batterij gaat tot drie weken mee op een volledige lading. De tracker heeft een magnetische plaat voor eenvoudige plaatsing op een chassisframe, wielkast of bumper. Met de meegeleverde simkaart kunt u snel en eenvoudig uw account en apparaat instellen voor gebruik direct uit de doos.

Beste uitgave: Americaloc GL300

Image
Image

Als u bereid bent meer uit te geven om te investeren in een hoogwaardige GPS-tracker die tal van functies biedt, is de Americaloc GL300 de beste keuze. Dit apparaat kan worden gebruikt in de VS, Canada en Mexico en stuurt u sms- of e-mailwaarschuwingen in het Engels of Spaans. U kunt met de bijbehorende app tot een jaar aan trackinggeschiedenis op uw laptop, smartphone of tablet openen. Met de app kun je geo-fencing instellen en informatie controleren, zoals beweging, inactieve tijd, batterijduur van het apparaat en of het apparaat is in- of uitgeschakeld. De knop aan de voorkant van het apparaat kan worden ingedrukt om een SOS-signaal te verzenden voor noodgevallen langs de weg.

Americaloc biedt twee gratis maanden gebruik na activering, met doorlopende dekking beschikbaar in maandelijkse of jaarlijkse abonnementsblokken; dit is perfect voor iedereen die slechts tijdelijk of af en toe een tracker nodig heeft. De geïntegreerde batterij gaat gemiddeld ongeveer twee weken mee, maar heeft ook meerdere energiemodi om de levensduur van de batterij nog langer te verlengen.

De SpyTec GL300 is de beste GPS-autotracker die er is. Met uw maandelijkse abonnement krijgt u toegang tot 24/7 klantenservice, evenals e-mail- of sms-meldingen voor rij-informatie en als het voertuig het aangewezen gebied verlaat. De Logistimatics Mobile-200 bewaakt niet alleen de snelheid en locatie van het voertuig, maar kan ook een live audiofeed volgen via een speciaal telefoonnummer. Dit is ideaal om belangrijke informatie door te geven aan hulpverleners wanneer u uw tiener of ouder niet via de mobiele telefoon kunt bereiken als ze een ongeluk hebben gehad of verdwaald zijn.

Over onze vertrouwde experts

Gannon Burgett is een fotojournalist en sportfotograaf die sinds 2018 heeft bijgedragen aan Lifewire. Hij heeft verschillende van de auto-gps-trackers op onze lijst getest.

Taylor Clemons is een expert op het gebied van gaming-hardware en andere consumententechnologie, zoals auto-gps-trackers. Ze behandelt deze gebieden al meer dan drie jaar op verschillende websites.

FAQ

    Hebben auto's GPS-trackers?

    Veel auto's, vooral modernere, worden geleverd met GPS-trackers. Dit geldt met name voor auto's die eigendom zijn van taxibedrijven of diensten hebben zoals OnStar. GPS-trackers zorgen ervoor dat de exacte locatie van het voertuig te allen tijde kan worden gecontroleerd, wat vooral handig is in het geval van diefstal. Andere voertuigen die GPS-trackers kunnen hebben, zijn bestelwagens.

    Waar plaatsen autodealers GPS-trackers?

    Een GPS-tracker kan bijna overal op een auto worden geïnstalleerd. Ze kunnen onder het dashboard, de bumper, wielkasten, onder vloermatten, stoelen of dashboardkastjes worden geplaatst. Voor dealers is het echter waarschijnlijk dat de GPS-tracker op het dashboard in de OBD-poort is geïnstalleerd. Hierdoor hebben dealers toegang tot de diagnostische gegevens van hun auto's en dit is met name handig voor wagenparkbeheer.

    Hoeveel kost een GPS-tracker voor een auto?

    De prijs van een GPS-tracker voor een auto kan variëren, maar over het algemeen zijn ze redelijk goedkoop. Een van onze topkeuzes voor deze verzameling kost slechts $ 40, terwijl het een compact ontwerp, een solide batterijduur en levenslange garantie biedt. Een meer geavanceerde optie voor wagenparkbeheer en bedrijfsvoertuigen zoals de Vyncs Link kan u tot $ 80 opleveren, waardoor geavanceerdere mapping en monitoring van remmen, acceleratie, locatie en sabotage van het apparaat mogelijk is.

Image
Image

Waar u op moet letten in een GPS-tracker voor in de auto

Prijs

GPS-trackers kunnen variëren van $ 25 tot meer dan $ 100, dus het is belangrijk om na te denken over wat u wilt uitgeven. Maar er zijn meer dan alleen de kosten vooraf: veel operators brengen een maandelijks bedrag in rekening om de GPS-gegevens van uw voertuig in de cloud op te slaan. Als u op zoek bent naar langetermijngegevens. maar niet maandelijks wilt betalen, is het misschien de moeite waard om vooraf meer te betalen om dit soort kosten te voorkomen.

Speciale kenmerken

Als het enige dat u van uw apparaat wilt volgen is, is uw beslissing waarschijnlijk vrij eenvoudig, maar veel van de opties op onze lijst kunnen veel meer doen. Van dagelijkse rijrapporten en Alexa-integratie tot het diagnosticeren van motorproblemen, deze modellen hebben veel verschillende functies die relevant kunnen zijn voor uw behoeften.

Image
Image

Kracht

De kwestie van batterij versus aangesloten is relevant voor de meeste elektronica, en auto-GPS-trackers zijn geen uitzondering. Veel van deze apparaten hebben batterijen voor de lange termijn, terwijl andere verbinding maken met uw auto. Het is belangrijk om te overwegen of u zich zorgen wilt maken over het opladen of vervangen van batterijen, of dat u wilt dat het apparaat altijd aan staat wanneer uw auto rijdt.

Aanbevolen: