AMD brengt Radeon RX 6900 XT vloeistofgekoelde GPU uit

AMD brengt Radeon RX 6900 XT vloeistofgekoelde GPU uit
AMD brengt Radeon RX 6900 XT vloeistofgekoelde GPU uit
Anonim

De nieuwe AMD Radeon RX 6900 XT vloeistofgekoelde GPU biedt topprestaties en is nu beschikbaar, maar momenteel alleen in vooraf gebouwde partner-pc-modellen.

AMD's Radeon RX 6900 XT vloeistofgekoelde GPU is nu beschikbaar als onderdeel in vooraf gebouwde pc-modellen, met de MAINGEAR VYBE of RUSH als de primaire optie in de VS. Kopers moeten de RX 6900 XT LC selecteren uit de Custom configuratie, waarbij de kaart $2,227 aan de totale kosten toevoegt.

Image
Image

De nieuwe GPU is echter niet beschikbaar in de Apex Custom-configuratie, waarschijnlijk vanwege het geïntegreerde koelsysteem van Apex. Kopers in Japan zullen naar de Galleria ZA9R-69XT LC moeten kijken, terwijl kopers in het VK PCSPECIALIST kunnen gebruiken.

De RX 6900 XT LC beschikt over extreem hoge framesnelheden bij maximale instellingen door middel van een aangesloten radiatorventilator, 16 GB GDDR6-geheugen, een nieuwe AMD Infinity Cache en nieuwe rekeneenheden. Dit zal volgens AMD 4K-uitgeruste spelers voorzien van "de ultieme toekomstgerichte game-ervaring" en "ultrahoge framesnelheden".

De vloeistofkoelingsfunctie zelf vermindert het geluid en de warmte die door de GPU worden gegenereerd, terwijl de prestaties soepel blijven. Volgens VideoCardz geeft dit de RX 6900 XT LC een gameklok die 235 MHz sneller is dan eerdere modellen en 185 MHz sneller dan modellen met luchtkoeling.

Image
Image

Geïnteresseerde kopers kunnen de VYBE Custom of de RUSH Custom pc-modellen in handen krijgen, vanaf respectievelijk $1, 710 en $2, 335. Het is momenteel niet bekend of en wanneer de RX 6900 XT LC apart verkrijgbaar zal worden gemaakt.

Aanbevolen: