De 5 beste monitorarmen van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste monitorarmen van 2022
De 5 beste monitorarmen van 2022
Anonim

Het bevestigen van uw monitor aan een verstelbare arm kan uw werkstation transformeren en u in staat stellen uw scherm(en) nauwkeurig in verschillende richtingen te positioneren. Draai tussen staande en liggende weergave, beweeg uw scherm omhoog en omlaag om van een zittend naar een staand werkstation te veranderen en pas uw kijkhoek aan voor optimaal comfort.

Een goed gepositioneerd scherm kan vermoeidheid van de ogen en andere ongemakken die gepaard gaan met lange uren achter de computer verminderen, en zonder een onhandige monitorvoet op uw bureau, maakt u wat extra werkruimte vrij. Dubbele monitorarmen zorgen voor extra flexibiliteit en laten u uw schermen van rand tot rand plaatsen voor een meeslepende weergave.

Alle armen op deze lijst zijn ontworpen voor VESA-compatibele monitoren. "VESA-normen" verwijzen naar een reeks metingen die de bevestigingsinterface van uw monitor compatibel maken met verschillende soorten bevestigingsapparaten. De overgrote meerderheid van de monitoren op de markt voldoet aan deze normen, maar u moet altijd het merk en model van uw monitor controleren om er zeker van te zijn dat deze VESA-compatibel is.

Als je je ergonomische werkruimte wilt voltooien, bekijk dan onze verzameling van de beste ergonomische toetsenborden.

Beste algemeen: Ergotron LX LCD-arm voor bureaumontage

Image
Image

Deze veelzijdige, op een bureau gemonteerde monitorarm is onze topkeuze vanwege zijn duurzame ontwerp en brede scala aan verstelbaarheid. De arm zelf kan zich uitstrekken tot maximaal 25 inch en tot 13 inch verticaal. Hij is verkrijgbaar met een 8- of 13-inch verticale montagepaal, en de hogere biedt een aanzienlijke hoeveelheid extra hoogte, waardoor dit een geweldige optie is om te schakelen tussen zittende en staande werkstations.

Gecombineerd met 75-graden kantelverstelling en 360-graden pan-aanpassing, zorgt deze montage voor een super instelbare werkstationopstelling. Het heeft ook clips langs de arm om monitorkabels uit de weg te houden en uit de weg te houden.

De Ergotron LX kan een enkele VESA-compatibele monitor bevatten met een maximale diagonale afmeting van 34 inch en een maximaal draagvermogen van 25 pond. De Ergotron is verkrijgbaar in zwart, aluminium en wit.

Maximale grootte (diagonaal): 34 inch | Maximaal gewicht: 25 pond | Hoogteaanpassingsbereik: 13 inch | Instelbereik kantelhoek: 75 graden

Beste voor Dual Monitors: HUANUO Dual Monitor Mount

Image
Image

Als je extra schermruimte nodig hebt, kan een opstelling met twee monitoren de beste keuze zijn. Met monitorarmen kunt u de positionering van meerdere schermen aanpassen en ze van rand tot rand plaatsen zonder dat omvangrijke voetstukken in de weg zitten. Deze dubbele monitorarm van Huanuo is een wat omvangrijk apparaat, maar biedt een breed scala aan schermposities, waaronder een mix van landschaps- en portretoriëntaties, voor een volledig aangepaste opstelling. Het is ook verrassend betaalbaar.

Net als andere monitorarmen, klemt de Huanuo zich vast aan de achterkant van uw bureau en kan hij tot 25 inch naar voren worden uitgeschoven. De armen kunnen 360 graden draaien zodat ze zelfs naar de achterkant van uw bureau zijn gericht, wat betekent dat uw monitoren tijdens vergaderingen kunnen worden gebruikt als een deelbaar scherm. De schermen kunnen ook worden gekanteld, gekanteld en gedraaid in de gewenste richting.

Elke arm kan een monitor dragen die maximaal 27 inch diagonaal en 17,6 pond meet. Dit is een relatief lage gewichtslimiet, vooral voor monitoren met grotere schermen, dus de Huanuo is het beste voor kleine tot middelgrote monitoren die lichter zijn. Het heeft ingebouwde clips voor naadloos kabelbeheer.

Maximale grootte (diagonaal): elk 27 inch | Maximaal gewicht: 17,6 pond per stuk | Hoogteaanpassingsbereik: 13,8 inch | Instelbereik kantelhoek: 175 graden

Beste voor lichtgewicht monitoren: Ergotech Freedom Arm

Image
Image

Als je een lichtere monitor hebt - onder de 18 pond - dan raden we de Ergotech Freedom Arm aan vanwege het gestroomlijnde ontwerp en de stevige constructie. Hoewel veel monitorarmen omvangrijk zijn en bedekt zijn met plastic, is de Freedom Arm verrassend slank met zijn kortere paal, slankere arm en keuze uit grijze of zilveren afwerking.

Het nadeel van de kortere paal is dat je de monitor niet zo hoog kunt krijgen als met een grotere arm. Als je een arm wilt die je kunt aanpassen voor zowel staande als zittende opstellingen, heb je er misschien een nodig met een groter verticaal bereik.

De Freedom Arm kan 23,4 inch naar voren worden uitgeschoven en kan 360 graden draaien om in elke richting te kijken. Het heeft een 14-inch verticaal hoogteverstelbereik, een kantelbereik van 135 graden en kan zowel liggende als staande oriëntatie ondersteunen. Ingebouwde kabelclips houden uw monitordraden uit de weg.

Maximale grootte (diagonaal): 27 inch | Maximaal gewicht: 17,8 pond | Hoogteaanpassingsbereik: 14 inch | Instelbereik kantelhoek: 135 graden

Meest veelzijdig: Amazon Basics Premium enkele monitorstandaard

Image
Image

Deze monitorarm van Amazon Basics is een veelzijdige optie met een hogere gewichtslimiet die compatibel is met een reeks monitorformaten tot 32 inch en 25 pond. De klem past op bureaus met een dikte van 0,4 tot 2,4 inch en maakt, net als andere monitorarmen, al die ruimte vrij onder de plaats waar uw monitorbasis normaal gesproken zou zijn. Het is verkrijgbaar in zowel zwarte als zilveren afwerkingen, en het ontwerp is bescheiden en dun genoeg om te vervagen in de achtergrond van uw werkruimte.

De Premium Single Monitor Stand heeft een paar beperkingen wat betreft de verstelbaarheid. De eerste is de paal, die minder dan 20 cm hoog is en de maximale hoogte van de monitor beperkt. Dit zou geen probleem moeten zijn als je een zittende werkplek hebt, maar als je graag afwisselt tussen zitten en staan, is deze misschien niet hoog genoeg. De tweede is het kantelbereik, dat bij 75 graden aanzienlijk beperkter is dan de andere monitorarmen op deze lijst.

Maximale grootte (diagonaal): 32 inch | Maximaal gewicht: 25 pond | Hoogteaanpassingsbereik: 14 inch | Instelbereik kantelhoek: 75 graden

Beste voor zware monitoren: 3M monitorarm voor bureaumontage

Image
Image

Als je een bijzonder zware monitor hebt, is deze monitorarm voor bureaumontage van 3M geschikt voor deze klus. De gewichtslimiet van 30 pond is de hoogste op onze lijst, waardoor het de beste keuze is voor zwaardere schermen. Het nadeel is dat het nog steeds een limiet van 27-inch schermgrootte heeft, en sommige gebruikers die hebben geprobeerd het te laten werken met zwaardere, ultrabrede monitoren, hadden problemen om de arm op zijn plaats te houden.

Maar als uw monitor aan deze specificaties voldoet, is de 3M-arm een stevig apparaat met een groter bereik voor hoogteaanpassing dan veel van zijn concurrenten. De steunpaal is nog steeds relatief kort met 7,5 inch, maar de armlengte geeft dit apparaat een volledig verticaal bereik van 18,5 inch. Het heeft ook twee opties om het op het bureau te monteren: een tijdelijke klembevestiging en hardware voor een meer permanente doorvoerbevestiging.

Maximale grootte (diagonaal): 27 inch | Maximaal gewicht: 30 pond | Hoogteaanpassingsbereik: 18,5 inch | Instelbereik kantelhoek: 105 graden

Onze topkeuze is de Ergotron LX Desk Mount Arm (bekijk bij Amazon), een duur maar ultraveelzijdig apparaat dat kan worden aangepast tussen zittende en staande werkstationoriëntaties. Als u op zoek bent naar iets meer budgetvriendelijk, heeft de Ergotech Freedom Arm (bekijk bij Amazon) een slank ontwerp met een lagere gewichtslimiet.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten en heeft meerdere jaren ervaring met het onderzoeken en schrijven over de beste consumentenproducten die er zijn. Ze is gespecialiseerd in consumententechnologie, waaronder armen voor computerschermen.

FAQ

    Wat is de beste beugel voor meerdere monitoren?

    Als je meer dan één monitor hebt die op je bureau moet worden gemonteerd, hebben we een voorkeur voor de HUANUO Dual Monitor Mount (bekijk bij Amazon). Het is een betaalbare beugel die plaats biedt aan twee 15- tot 27-inch monitoren. Het ondersteunt onafhankelijk kantelen en draaien voor beide monitoren, en wordt geleverd met een c-klem en monitorkabelclips voor eenvoudige installatie en kabelbeheer. Elke arm kan 17 pond dragen, iets om in gedachten te houden als je monitor aan de grovere kant is, maar dit zal in de behoeften van de meeste mensen voorzien.

    Hoe kies je de beste monitor muurbeugel?

    Voor een muurbevestiging voor een monitor, wil je criteria volgen die vergelijkbaar zijn met die voor een tv-muurbevestiging. U wilt op zoek naar een muurbeugel die het formaat, het gewicht en de vorm van uw monitor kan dragen. Dit geldt vooral voor mensen met een ultrabrede of gebogen monitor. Muurbevestigingen kunnen ook een grotere uitdaging zijn om te installeren, omdat je ze in de gipsplaat en noppen moet plaatsen, dus dat is iets om in gedachten te houden voordat je begint. Je moet ook overwegen of je een vaste steun wilt of een die kantelen en draaien ondersteunt.

    Wat is de beste montage voor een enkele monitordoorvoer?

    Voor een goede armsteun voor slechts een enkele monitor, houden we van de Ergotron LX Desk Mount (bekijk bij Amazon). Het is stevig, lichtgewicht en heeft een aantrekkelijk design. Het kan de meeste standaardmonitoren bevatten en is uitbreidbaar tot 25 inch en een hoogte tot 13 inch. Het is ook duurzaam, met een bewegingstest van 10.000 cycli onder de riem, en beschikt over kabelbeheerfuncties om snoeren onder de arm te leiden.

Waar u op moet letten bij een monitorarm

Flexibiliteit

Hoe flexibel moet uw monitorarm zijn voor uw ruimte? Terwijl sommige steunen alleen standaard kantelen bieden, kunnen andere kantelen, draaien en verhogen tot verschillende hoogtes. Bedenk hoe u uw monitor wilt manipuleren voordat u een selectie maakt.

Montage

Monitorarmen kunnen op verschillende oppervlakken worden gemonteerd; sommige kunnen aan uw muur worden bevestigd, terwijl andere de steun van een bureau nodig hebben. Bepaal of je je monitor direct achter je bureau aan de muur wilt hangen of dat je liever een bureauarm hebt voor een zwevende monitor.

Ondersteuning voor meerdere monitoren

Hoeveel monitoren gebruikt u? Hoewel opstellingen met één monitor nog steeds populair zijn, gebruiken veel mensen twee of zelfs drie monitoren. Zorg ervoor dat de arm die u koopt uw hele installatie kan ondersteunen.

Aanbevolen: