De 5 beste Pokemon-klonen voor Android

Inhoudsopgave:

De 5 beste Pokemon-klonen voor Android
De 5 beste Pokemon-klonen voor Android
Anonim

De Pokemon GO-app gebruikt geocaching om gamers aan te moedigen erop uit te gaan en op hun telefoons en tablets op monsters te jagen. Als naar buiten gaan geen optie voor je is, probeer dan onze lijst met de beste Pokemon-klonen voor Android waarvoor geen fysieke excursies nodig zijn.

Dichtstbijzijnde Pokemon Clone: Pocket Mortys

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Heel dicht bij de Pokemon-ervaring.
  • Leuke draai aan een klassiek uitgangspunt.

Wat we niet leuk vinden

  • Advertentie-ondersteund.
  • Als je de serie niet hebt gezien, snap je de humor misschien niet.

Als je op zoek bent naar iets dat zo dicht mogelijk bij Pokemon ligt, is dit wat je wilt. Swim Games voor volwassenen en Big Pixel Studios hebben de Pokemon-formule nauw nagebootst in de Rick and Morty-wereld. Het concept is dat je tegen Mortys vecht vanuit het multiversum van de show. De artiesten zijn all-in gegaan en hebben allerlei gekke Morty-variaties gecreëerd die steeds absurder worden.

De game is gebaseerd op de gevechten en het gevoel van Pokemon-games, behalve met een meer mobielvriendelijke structuur met gerandomiseerde niveaus en een heel crafting-systeem. Over het algemeen komt het het dichtst in de buurt van een standaard Pokemon-spel dat je op Android kunt krijgen zonder een van de klassiekers te emuleren.

Beste re altime strategie Monster Battler: Teeny Titans

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen in-app aankopen.
  • Voegt een strategieniveau toe aan het Pokemon-model.

Wat we niet leuk vinden

  • Loopt een beetje kort.
  • Makkelijk te domineren door dezelfde strategieën te herhalen.

Teeny Titans is een ander spel in Pokemon-stijl, gemaakt door Cartoon Network, maar het gebruikt een re altime vechtsysteem waarbij spelers een meter opladen om verschillende vaardigheden te gebruiken. Spelers kunnen naar believen tussen drie karakters wisselen om in een oogwenk een elementair voordeel te behalen.

De game zit vol met de gekke zelfreferentiële humor die kenmerkend is voor de Teen Titans-serie. Het is ook een betaald spel zonder in-app-aankopen, wat aantrekkelijk kan zijn voor ouders die een leuk spel voor hun kinderen willen of voor iedereen die bezwaar heeft tegen in-app-aankopen.

Beste cross-platform multiplayer Pokemon Clone: EvoCreo

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Slaat gamegegevens op en synchroniseert ze op verschillende platforms.
  • Verbetert het Pokemon-model terwijl je er dichtbij blijft.

Wat we niet leuk vinden

  • Beweging is op sommige plaatsen eigenzinnig.
  • Het meten van de grootte van een sprite kan moeilijk zijn als je door krappe plekken probeert te passen.

EvoCreo is gemaakt door een ontwikkelaar die een game in Pokemon-stijl voor mobiel wilde, maar geïrriteerd was door verschillende functies in andere games en zijn eigen wijzigingen wilde toepassen. Dus financierde hij het project via Kickstarter en bracht zijn idee tot leven.

Een verandering is dat bepaalde bewegingen oplaadbaar zijn, zodat personages niet meerdere krachtige bewegingen achter elkaar kunnen uitvoeren. De toevoeging van eigenschappen, vaardigheden en gunsten helpt bij het veranderen van de strategie die je gebruikt om te winnen. Anders blijft deze game dicht bij de bekende klassieke Pokemon-formule.

EvoCreo ondersteunt platformonafhankelijke multiplayer en opslaan, dus je kunt het spel op Android starten en verder spelen op een ander platform.

Maak je eigen gevechtsmonsters: MonsterCrafter

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Laat creativiteit in het spel komen.
  • Spelers trainen en verzorgen hun monsters.

Wat we niet leuk vinden

  • Minder uitdagende gevechten dan Pokemon.
  • Beperkt aantal monsters per speler.

Natuurlijk is het leuk om nieuwe en opwindende monsters te ontdekken om te verzamelen, maar hoe zit het met het maken van je eigen monsters? Dat is de haak van MonsterCrafter, waarmee je je eigen monsters kunt maken om de strijd aan te gaan.

Het gevecht is een beetje vereenvoudigd in vergelijking met andere spellen in Pokemon-stijl, met één hoofdaanval en verschillende speciale aanvallen die in de loop van de tijd opladen. Maar als je een meer praktische ervaring wilt als het gaat om het grootbrengen en creëren van je monster terwijl je nog steeds deelneemt aan gevechten en online multiplayer, dan is dit jouw spel.

Leukste originele zakmonsters: Neo Monsters

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke monstertraining.
  • Vereist strategisch gebruik van vaardigheden.

Wat we niet leuk vinden

  • Moeilijk om verder te komen zonder in-game aankopen.
  • Turn-based gevechten zijn niet erg boeiend.

Deze monstervechter is de derde in een reeks games die zijn ontwikkeld door ZigZaGame. Er zijn tal van elementen van gratis te spelen en sociale RPG's, ondanks de prijs vooraf van $ 0,99. Er zijn schattige en woeste monsters om te verzamelen en te bestrijden met behulp van een getimed vechtsysteem dat anders speelt dan de meeste Pokemon-spellen.

Het is een solide titel om uit te proberen of je van Pokemon houdt, maar toch bereid bent iets nieuws te proberen.

Aanbevolen: