Waarom ik niet kan wachten om steeds weer te sterven in 'Elden Ring

Inhoudsopgave:

Waarom ik niet kan wachten om steeds weer te sterven in 'Elden Ring
Waarom ik niet kan wachten om steeds weer te sterven in 'Elden Ring
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Elden Ring werd oorspronkelijk aangekondigd in 2019.
  • De game is een samenwerking tussen Dark Souls-maker Hidetaka Miyazaki en Game of Thrones-auteur George R. R. Martin.
  • Elden Ring lijkt de moeilijke, brute strijd van de Dark Souls-serie te combineren met een diep fantasieverhaal waar Martin zo bekend om is geworden.
Image
Image

Na lang wachten weten we eindelijk meer over Elden Ring, de aankomende Dark Souls-achtige game van FromSoftware en George R. R. Martin, en het ziet er absoluut prachtig uit.

Toen FromSoftware ons in 2019 voor het eerst naar Elden Ring keek, was ik verslaafd aan het idee van een game die de verhalende vaardigheden van George R. R. Martin vermengde met de duistere fantasiewerelden die Hidetaka Miyazaki - de maker van Dark Souls - heeft zo geliefd worden. Er werd toen niet veel gedeeld, maar het was genoeg om mijn honger naar nog een deep fantasy role-playing game (RPG) op te wekken.

Nu, bijna twee jaar na die eerste onthulling, hebben we eindelijk onze volgende kijk op hoe Elden Ring eruit zal zien, evenals een releasedatum. Laten we zeggen dat januari 2022 niet snel genoeg kan komen.

Overal lijkt het op een diepere, meer RPG-achtige

Open je geest

Elden Ring lijkt nogal wat te lenen van de veelgeprezen Dark Souls-serie van FromSoftware, en dat is geen slechte zaak. De beproefde systemen zijn iets dat velen in de loop der jaren hebben leren kennen en waarderen, dus het is opwindend om ze tot leven te zien komen in een nieuwe wereld met een nieuw verhaal.

Maar FromSoftware probeert niet alleen te heroveren wat Dark Souls en de daaropvolgende games geweldig maakte. In plaats daarvan probeert het die elementen te verbeteren en uit te breiden. Als gevolg hiervan verschenen er nieuwe mechanica in de gameplay-onthulling, inclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan gevechten te paard.

Elden Ring zal ook een dynamisch weersysteem en dag- en nachtcycli bevatten, wat het nog gemakkelijker moet maken om te verdwalen in die donkere en meedogenloze wereld.

Het is onduidelijk of we snellere gevechten zullen krijgen zoals die in Bloodborne en Sekiro of dat Elden Ring zal gaan voor de langzamere gevechten die we in eerdere Dark Souls-games zagen. Toch zou het op zijn minst dat brutale gevoel moeten leveren dat hoort bij vechten in die games.

Image
Image

Pasen, ontwijken en het timen van je aanvallen is altijd een van de hoofdbestanddelen van de strijd geweest in de games van FromSoftware, en op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, is dat nog steeds het geval in Elden Ring.

Het bevat ook enkele andere beproefde mechanica uit de Dark Souls-titels, waaronder een verwijzing naar Dark Souls 'Hollows, een groep mensen die hun menselijkheid hebben verloren. Over het algemeen ziet het eruit als een diepere, meer RPG-achtige Dark Souls-ervaring, iets waar ik volledig mee instem.

Er lijkt ook ruimte te zijn voor groei, aangezien Bandai Namco al hintte op mogelijke spin-offs en het verkennen van de wereld van Elden Ring buiten de game om.

Verdwalen in de duisternis

Ik was niet altijd een fan van de Dark Souls-games of de meedogenloze gevechten waar ze zo bekend om zijn geworden. Waar ik echter een fan van was, was de manier waarop Miyazaki en het team van FromSoftware de overlevering in hun games verweven.

Alles, van wapenbeschrijvingen tot leveldesign, hielpen allemaal om het verhaal op de een of andere manier vooruit te helpen, terwijl spelers controle kregen over hoe diep ze erin verdwalen. Dit is iets dat maar weinig andere RPG's ooit zo meesterlijk hebben aangepakt, en het is een van de redenen waarom ik terugga naar de Dark Souls-serie, ondanks dat ik niet de grootste fan ben van de moeilijkere gevechtssituaties.

Image
Image

Wat Elden Ring echter zo speciaal maakt, is de opname van George R. R. Martin. Als je van fantasierijke romans of televisieprogramma's houdt, is de kans groot dat je hebt gehoord van A Song of Fire and Ice of Game of Thrones, afhankelijk van of je een lezer of een kijker bent.

Ondanks het matte einde van de serie, is Martins fantasieserie de afgelopen jaren een van mijn favorieten geworden, en hij doet geweldig werk door het publiek naar zich toe te trekken en ze te laten verdwalen in de wereld die hij heeft gecreëerd.

Miyazaki en Martin samenbrengen is als het samenbrengen van twee iconische regisseurs om een nieuwe film te maken. Je weet niet hoe de dingen zullen aflopen, maar de enorme hoeveelheid talent en vaardigheden die te zien zijn, zal het ontdekken waard zijn.

Aanbevolen: