Waarom ik niet kan wachten om te jammen met de nieuwe oordopjes van niets

Inhoudsopgave:

Waarom ik niet kan wachten om te jammen met de nieuwe oordopjes van niets
Waarom ik niet kan wachten om te jammen met de nieuwe oordopjes van niets
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Nothing's eerste stukje technologie, oor (1), wordt deze zomer verwacht.
  • De nieuwe oordopjes bevatten functies zoals geavanceerde ruisonderdrukking voor slechts $ 99.
  • Niets zegt dat het krachtig geluid wil leveren zonder een hoop aandacht te vestigen op de knoppen, zelf - beide indrukwekkend en een leuke afwisseling van veel van het huidige aanbod van vandaag.
Image
Image

Niets heeft eindelijk zijn nieuwe oordopjes onthuld, genaamd ear (1), en de belofte van het bedrijf om een digitale toekomst te leveren zonder enige barrières doet me jeuken om te zien wat deze nieuwe oordopjes te bieden hebben.

Eerder dit jaar onthulde Carl Pei Nothing, een nieuw technologiebedrijf dat is ontworpen om technologie zonder barrières te leveren. Nadat hij in 2013 mede-oprichter was van OnePlus, een populaire fabrikant van Android-smartphones, heeft Pei's reputatie in de technische wereld hem een niveau van respect van veel consumenten opgeleverd. Dus toen het bedrijf eindelijk aankondigde dat het van plan was zijn eerste stukje technologie te lanceren in de vorm van een set oordopjes, kon ik niet anders dan me aangetrokken voelen tot het nieuws.

Natuurlijk, het succes van Pei met OnePlus is niet iets dat je kunt negeren. Maar van het maken van smartphones naar het maken van oordopjes is een heel andere zaak. Gelukkig ziet alles wat we hebben gezien over oor (1) er absoluut fantastisch uit. En ik ben oprecht benieuwd of het bedrijf de belofte van hoogwaardige oordopjes met actieve ruisonderdrukking (ANC) kan waarmaken voor slechts $ 99.

Het is het principe

Hoewel het idee van geweldige oordopjes voor minder dan $ 100 iets is waar ik in geïnteresseerd ben, is kwaliteitsaudio rond die prijs niet helemaal onbekend. Andere oordopjes bieden vergelijkbare functies tegen die prijs. Misschien wel het meest intrigerende aan Nothing's ear (1) zijn de principes achter het ontwerp.

In maart legde het bedrijf zijn plannen heel duidelijk uit. Een van de belangrijkste punten die het probeerde te bereiken, was hoe het nieuwe technologie voor consumenten wil samenstellen zonder barrières. In plaats van deze grote, flitsende technologie te zijn, wil Nothing mensen, de consumenten, machtigen met iets dat nauwelijks merkbaar is. Vandaar de naam.

Deze principes komen neer op drie hoofdideeën. Ten eerste moet de technologie gewichtloos zijn. Dit is vooral belangrijk bij zaken als oordopjes, die u lange tijd in uw oren zult laten rusten. Er zijn nog geen details over het oor (1) onthuld, maar als het bedrijf een paar kan leveren dat zowel licht als nauwelijks merkbaar is, kan het veel aandacht trekken als het later deze zomer uitkomt.

Vervolgens wil niets dat zijn technologie moeiteloos is. Het instellen en gebruiken van oordopjes is niet het moeilijkste ter wereld. Veel oordopjes worden echter geleverd met kieskeurige aanraakbedieningen. Anderen hebben knoppen die je dwingen om het oorstukje in je oor te schuiven wanneer je een nummer wilt overslaan, het volume hoger wilt zetten of een oproep wilt beantwoorden. Dit is een ander gebied dat ik geïntrigeerd ben om te zien dat niets nadert. Als het bedrijf nieuwe en betere manieren kan ontwikkelen voor gebruikers om met zijn oordopjes te communiceren, kan dit ertoe leiden dat anderen dit voorbeeld volgen.

Ten slotte zegt niets dat technologie tijdloos en vertrouwd moet zijn. Het moet er natuurlijk maar warm uitzien en niet het gevoel geven dat het snel verouderd is. Het ontwerp van de oordopjes is jarenlang redelijk hetzelfde gebleven en de concepten waarmee het bedrijf heeft gepronkt, zien er niet zo heel anders uit dan we al gewend zijn, wat niet slecht is. Maar de mogelijkheid dat het iets anders in petto heeft, is opwindend.

Image
Image

Puzzel in elkaar zetten

Deze principes zijn intrigerend als het gaat om technologie, en ik ben opgewonden om te zien hoe niets het voor elkaar krijgt. Het oor (1) wordt later deze maand verwacht en zal voorzien zijn van actieve ruisonderdrukking - een functie die gewoonlijk alleen te zien is op je duurdere oordopjes - dankzij drie speciale microfoons die op het apparaat zijn meegeleverd.

Niets heeft niets anders beschreven over hoe de nieuwe oordopjes zullen werken of eruit zullen zien. Maar als de conceptontwerpen iets te bieden hebben, moet het ontwerp strak en gemakkelijk te verbergen zijn. De mogelijkheid dat ik mijn oordopjes wat beter kan verbergen, is ook iets waar ik enthousiast over ben.

Terwijl andere oordopjes er in geslaagd zijn om ANC voor ongeveer dezelfde prijs naar de tafel te brengen, is het agressief en uiteindelijk goed voor de consument om oor (1) aan de onderkant van dat spectrum te plaatsen. Als steeds meer hoofdtelefoons deze kwaliteit en functies voor minder geld kunnen blijven bieden, zouden we eindelijk kunnen zien dat Apple's AirPods Pro van de troon wordt gestoten of gedwongen wordt om te draaien om een meer betaalbare optie voor consumenten te bieden. En dat is in alle opzichten een win/win.

Aanbevolen: