Sommige gebruikers van Apple TV-apps melden geen geluid in films

Sommige gebruikers van Apple TV-apps melden geen geluid in films
Sommige gebruikers van Apple TV-apps melden geen geluid in films
Anonim

Een aantal gebruikers van de Apple TV-app hebben te maken gehad met een audiobug waardoor al het geluid van de films die ze hebben gehuurd of gekocht, is gedempt.

Volgens 9to5Mac duikt de bug op op alle platforms die de Apple TV-app gebruiken, of het nu tvOS is, andere smart-tv's of externe streaming-apparaten zoals Chromecast of Roku. Er lijkt ook geen duidelijk patroon in de bug te zitten, omdat het niet alle gebruikers of media met enige consistentie beïnvloedt.

Image
Image

9to5Mac theoretiseert dat dit een DRM-fout (Digital Rights Management) kan zijn die audio blokkeert als een maatregel ter bescherming van het auteursrecht, ondanks dat er correct voor de media wordt betaald.

Aankopen zijn ook een probleem geworden voor getroffen gebruikers, aangezien velen van hen hebben verklaard dat Apple Support hen geen "vers" bestand met werkende audio heeft kunnen geven.

In plaats daarvan heeft het bedrijf een aantal terugbetalingen gedaan en de zaak als gesloten beschouwd, wat gebruikers teleurstelt die gewoon een bepaalde film willen kijken. Maar het is tenminste iets. Sommige gebruikers krijgen dat niet eens, omdat Apple in sommige gevallen blijkbaar heeft geweigerd een terugbetaling uit te voeren, meldde 9to5Mac.

Het is begrijpelijk dat veel Apple TV-gebruikers niet tevreden zijn. Zoals Twitter-gebruiker @TERRIfic_IsShe verklaarde: "Ik probeer de zuivering op Apple TV te bekijken en het is letterlijk geen geluid in de film."

Gebruiker @CharleeWaynne nam contact op met het Twitter-account van Apple TV met een soortgelijk probleem en zei: "Er is geen geluid in mijn gehuurde film en nu speelt hij helemaal niet af!"

Aanbevolen: