Hoe Google Home in te stellen voor meerdere gebruikers

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home in te stellen voor meerdere gebruikers
Hoe Google Home in te stellen voor meerdere gebruikers
Anonim

Wat te weten

  • Open de Google Home-app, tik op Account > Instellingen > Voice Match > Nodig anderen uit die uw apparaten gebruiken en volg de aanwijzingen.
  • Laat kinderen spraakherkenning gebruiken onder hun Google-accounts om kinderen te helpen Google Home veilig te gebruiken.

Hier leest u hoe u meerdere gebruikers aan uw Google Home-apparaten kunt toevoegen, zodat u toegang heeft tot alle best aangepaste functies.

Gebruikers en apparaten toevoegen en beheren

Volg deze stappen:

  1. Open de Google Home-app.
  2. Tik in de onderste menubalk op het Account pictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Select Instellingen > Voice Match. Hier kunt u kiezen uit:

    • Leer je assistent je stem opnieuw zodat Google je stem opnieuw leert.
    • Nodig anderen uit die uw apparaten gebruiken om toegang toe te voegen voor andere gebruikers op uw netwerk.
    • Gedeelde apparaten met Voice Match laat je controleren op welke apparaten je stem is afgestemd.
    • Verwijder Voice Match van een individueel apparaat door de X ernaast te selecteren of van alle apparaten met de opdracht aan het einde van de lijst.
    Image
    Image

Waarom uw kinderen hun eigen Google Home-gebruikersaccounts nodig hebben

Het duurt niet lang voordat zelfs jonge kinderen erachter komen dat het zeggen van 'Hey Google' ervoor zorgt dat er dingen gebeuren op je Google Home-apparaat. Als u wilt voorkomen dat uw kind aankopen doet of muziek of video's opent die mogelijk ongepast zijn, laat u hem spraakherkenning gebruiken onder zijn Google-account. Google Assistent herkent ze en gedraagt zich correct.

Download de Family Link-app om het Google-account van je kind te beheren. U moet een Google-account hebben, ouder zijn dan 18 en een bijgewerkt besturingssysteem voor uw apparaat hebben. Je kunt ook een aantal instellingen beheren op families.google.com.

Beperkingen zijn gebaseerd op de leeftijd van het kind. In de VS kunnen kinderen onder de 13 niet:

  • YouTube-inhoud afspelen (video's of muziek).
  • Gebruik YouTube Music zonder een YouTube Music-gezinsabonnement.
  • Aankopen doen.
  • Gebruik niet-Google-apps die niet Voor gezinnen zijn goedgekeurd.

Er zijn nog steeds genoeg leuke dingen waar je kinderen toegang toe hebben op Google Home, zoals deze Disney-games die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Maar je weet dat ze zonder jou geen aankopen zullen doen of op YouTube zullen cruisen.

Met meerdere gebruikers kun je gepersonaliseerde inhoud krijgen via elk van je Google Home-apparaten en je kinderen beschermen tegen inhoud waartoe je niet wilt dat ze toegang hebben.

Als Google je stem niet herkent, behandelt het je als gast. U krijgt antwoord op vragen als 'Hoe is het weer op dit moment?' maar u krijgt geen gepersonaliseerde resultaten zoals met Voice Match. Als je een probleem hebt met het herkennen van je stem door Google, pas je stem dan opnieuw aan om de herkenning af te stemmen.

Aanbevolen: