Hoe Discord-servers te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Discord-servers te vinden
Hoe Discord-servers te vinden
Anonim

Dit artikel behandelt hoe je Discord-servers kunt vinden met behulp van de Discord-app, online mappen en andere bronnen en hoe je de beste Discord-servers kunt onderscheiden van degene die je moet vermijden.

Hoe de Discord Server Search te gebruiken

Discord-servers zijn in wezen geavanceerde online discussieforums met extra functionaliteit zoals voicechat, systeemmeldingen en app-ondersteuning op zowel computers als slimme apparaten. Er zijn honderden miljoenen Discord-servers om mee te doen over bijna elk denkbaar onderwerp, van Discord-datingservers tot servers die zijn gewijd aan gaming en anime-series.

De gemakkelijkste manier om openbare Discord-servers te vinden, is door de ingebouwde serverzoekfunctie op de Discord-desktopapp te gebruiken.

  1. Open de Discord-app op je computer.
  2. Klik op het Explore Public Servers pictogram dat op een kompas lijkt.

    Image
    Image
  3. Je komt terecht op de voorpagina van de officiële Discord-serverdirectory met een zoekbalk bovenaan en verschillende populaire Discord-servers eronder, zoals die voor de Fortnite-videogame en Minecraft. Klik op een van deze om te zien hoe hun gemeenschap eruit ziet en hoe actief ze zijn.

    Image
    Image
  4. Als je van een Discord-server houdt, hoef je alleen maar op de Join-knop bovenaan het scherm te klikken. U kunt ook nogmaals op het kompaspictogram klikken om terug te keren naar de hoofdmap.

    Image
    Image
  5. Naast de aanbevolen populaire servers, kun je ook andere Discord-servers ontdekken om lid te worden door te navigeren via de categorieën in het linkermenu. De beschikbare categorieën zijn Gaming, Music, Education, Science & Tech, en Amusement

    Image
    Image
  6. Een andere manier om Discord-servers te vinden, is door de zoekbalk te gebruiken. Het kan handig zijn als u niet zeker weet in welke categorie uw favoriete onderwerp past of als het betrekking heeft op meer dan één categorie.

    Een voorbeeld van zo'n onderwerp is Star Wars met Discord-servers die speciaal zijn bedoeld voor Star Wars-videogames zoals Star Wars Battlefront II en The Old Republic. Er zijn ook servers voor zijn films en Disney Plus-series zoals The Mandalorian, Ahsoka en Rangers of the New Republic.

    Image
    Image

Online mappen voor populaire Discord-servers

Een alternatieve methode om Discord-servers te vinden om mee te doen, is door online Discord-serverlijsten te bladeren via een online directory. Hier zijn enkele van de meer populaire Discord-servermappen die het ontdekken waard zijn.

  • Disboard.org: de grootste Discord-serverdirectory met categorieën voor het leren van talen, muziek, LGBT en politiek naast de gebruikelijke onderwerpen over videogames.
  • Discord.me: Nog een betrouwbare servermap met duizenden opties per categorie.
  • DiscordServers.com: deze directory bevat een enorme selectie aan gaming- en geekcultuur Discord-servers om mee te doen.

Andere manieren om Discord-servers te vinden om lid te worden

Je kunt populaire Discord-servers vinden via de ingebouwde serverzoekfunctie of een van de bovenstaande mappen, maar je kunt er ook veel elders online ontdekken.

  • Vind Discord-servers op sociale media. Veel bedrijven en individuen delen hun Discord-servers vaak op sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en Instagram.
  • Word lid van exclusieve servers via Patreon. Patreon biedt een sterke integratie met Discord en veel makers bieden exclusieve toegang tot privé Discord-servers aan hun supporters.
  • Controleer Facebook-groepen op servers. Sommige Facebook-groepen hebben ook Discord-servers waar hun leden verbinding mee kunnen maken.
  • Videogamestreamers hebben alles te maken met Discord Veel kleine en grote streamers op Twitch, YouTube Gaming en Facebook Gaming bezitten hun Discord-servers zodat hun gemeenschap kan chatten over hun streams, gaming, en andere gerelateerde onderwerpen. Controleer de profielpagina van je favoriete streamer om te zien of ze een Discord-server hebben om mee te doen.

Je kunt lid worden van zoveel Discord-servers als je wilt, dus blader en zoek totdat je de online community vindt die het beste bij je past. Als je het echter moeilijk vindt om de juiste server te vinden, waarom maak je dan geen Discord-server en nodig je anderen uit om lid te worden en een nieuwe community met je op te bouwen?

Aanbevolen: