Google's Pixel Buds A-serie beschikbaar voor pre-order

Google's Pixel Buds A-serie beschikbaar voor pre-order
Google's Pixel Buds A-serie beschikbaar voor pre-order
Anonim

Google heeft donderdag officieel de nieuwe Pixel Buds A-Series aangekondigd voor $ 99.

De nieuwe Buds zijn beschikbaar voor pre-order met een release van 17 juni en zijn verkrijgbaar in olijfgroen of wit. Hoewel de Pixel Buds A-serie dezelfde heldere geluidskwaliteit biedt als het 2020 Pixel Buds-model, meldt The Verge dat ze een algeheel luider volumeniveau hebben.

Image
Image

Google behield ook functies van de originele Pixel Buds, zoals handsfree Google-spraakopdrachten en de IPX4-classificatie voor water- en zweetbestendigheid, evenals een luistertijd van vijf uur bij volledig opladen. De nieuwe A-serie is ook veel goedkoper dan de originele Pixel Buds, die $ 179 kostte.

De lagere prijs betekent echter dat je geen draadloos opladen krijgt voor de Buds-hoes, veegbediening voor volume en windreductie.

Google heeft het ontwerp aangepast, dus de Pixel Buds A-Series is kleiner en blijft beter op zijn plaats zitten, dankzij het flush-to-ear-ontwerp, drie maten oordopjes en een stabilisatorboog.

Nieuws over een nieuw paar Pixel Buds verscheen voor het eerst in maart. Vorige maand tweette het bedrijf (per ongeluk of expres) over het nieuwe paar, dus het nieuws van donderdag werd verwacht.

De Google Pixel Buds waren de eerste kennismaking van het technologiebedrijf met draadloze oordopjes en debuteerden vorig jaar om toe te treden tot de steeds groter wordende markt van deze apparaten. De belangrijkste concurrenten van Google op het gebied van draadloze oordopjes zijn de Apple AirPods, de Samsung Galaxy Buds en de Amazon Echo Buds.

Wat het meest opv alt aan de draadloze oordopjes van Google in vergelijking met zijn grootste concurrenten, is dat Google Pixel Buds gesprekken kan vertalen in 108 talen, waaronder Fins, Mandarijn, Portugees en Spaans, met behulp van de Google Translate-app. De vertaalfunctie is ideaal voor mensen die reizen, maar ook voor werksituaties waarin u mogelijk een andere taal moet gebruiken.

Aanbevolen: