De Theodore Standing Desk van Flexispot geeft me de mogelijkheid om te staan terwijl ik werk

Inhoudsopgave:

De Theodore Standing Desk van Flexispot geeft me de mogelijkheid om te staan terwijl ik werk
De Theodore Standing Desk van Flexispot geeft me de mogelijkheid om te staan terwijl ik werk
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Steeds meer mensen werken vanuit huis, maar sta-bureaus zijn nog steeds geprijsd als een luxe in plaats van een noodzaak.
  • De Theodore Standing Desk van Flexispot probeert dit te verhelpen en biedt een betaalbaar alternatief dat niet beknibbelt op functies.
  • Naast zijn gemotoriseerde staande functionaliteit, beschikt de Theodore over ingebouwde USB-poorten, een geïntegreerde lade en een stevige constructie.
Image
Image

De Theodore Standing Desk van Flexispot heeft als doel de rugbesparende trend mainstream te maken en een toegankelijk, betaalbaar alternatief te bieden voor alle soorten telewerkers.

Eens een niche- alternatief voor gezondheidsbewuste mensen die minder willen zitten tijdens het werken, heeft het sta-bureau meer aantrekkingskracht gekregen sinds de pandemie velen van ons dwong om thuiskantoren op te zetten. Helaas betekent hun eerdere aantrekkingskracht in de boetiek dat u meestal een premium prijs beta alt voor hun voordelen. Gooi de potentiële complexiteit van het assembleren in, en ze kunnen meer problemen opleveren dan ze waard zijn voor degenen die nieuw zijn bij het thuiswerken.

De Theodore Standing Desk van Flexispot doorbreekt deze veelvoorkomende barrières en biedt een eenvoudig in te stellen optie die de bank niet kapot maakt. Het beste van alles is dat het bureau van $ 499,99 (momenteel verkocht voor $ 479,99) niet alleen een goedkope namaak is, maar een volledig uitgerust sta-bureau dat zelfs een paar voordelen biedt die zijn duurdere tegenhangers niet kunnen claimen.

De Theodore werkt perfect als een standaard bureau, maar heeft ook alle voordelen - en dan nog enkele - van zijn oprechte concurrenten.

Opzetten en staan

Het eerste dat me opviel aan de Theodore was hoe ongelooflijk eenvoudig het was om op te zetten. Met een gewicht van 100 pond was het een beetje onhandig om op te tillen en te verplaatsen, maar dat is aan mij omdat ik die stap dom alleen heb uitgevoerd (rekruteer een vriend of familielid voor de installatie). Nadat ik mezelf had onderzocht op verrekte spieren, had ik het bureau in minder dan 30 minuten aan de praat.

Instructies zijn inbegrepen, maar de 43 seconden durende online video van Flexispot was alle hulp die ik nodig had. Als IKEA-dozen vol met spaanplaat en hardware-tassen je hebben verzuurd bij het monteren van meubels, bereid je dan voor om verwend te worden door het eenvoudige, driestappenproces van Theodore.

De functies zijn even ongecompliceerd, met twee knoppen die worden gebruikt om het gemotoriseerde bureau omhoog en omlaag te brengen naar de gewenste hoogte, evenals een drietal USB-poorten - twee Type-A en één Type-C - die werken zoals geadverteerd.

Image
Image

Als ik een klacht had, zou het zijn met de bouwmaterialen van het bureau. Hoewel het zeker stevig genoeg is en een aantrekkelijke walnootfineerafwerking heeft, voelt het oppervlak een beetje plastic-achtig aan. Dit is natuurlijk de belangrijkste reden waarom het een lagere prijs heeft dan zijn concurrenten. Nogmaals, het is verre van een dealbreaker, maar als je echt hout verwacht, moet je overwegen om je budget te verhogen.

Ruimte voor je spullen

Afgezien van de hoge kosten van een sta-bureau, was het altijd het gebrek aan extra opslagruimte dat me ervan weerhield de sprong te wagen. Het klinkt misschien gek, maar jaren van goedkope meubels met meer planken en compartimenten dan ik wist, overtuigde me dat ik een plek nodig had om mijn rommel te stallen.

The Theodore beantwoordt hier netjes de oproep, met een lange, brede lade die ook een respectabele 2,6 inch diep is. Het is niet zo veel ruimte dat ik er elke doorn in het oog in kan stoppen als ik gezelschap heb, maar het is net genoeg om het oppervlak van het bureau vrij te houden van mijn weinige benodigdheden.

Het beste van alles is dat het geïntegreerde ontwerp van de lade de vloeiende lijnen van het bureau niet wegneemt, terwijl de knoppen van imitatiekoper het donkere fineer mooi aanvullen.

Natuurlijk, als je op zoek bent naar ruimte om te rommelen, is het ruime oppervlak van de Theodore voldoende voor jou. Met 47,6 x 23,6 inch heeft hij genoeg ruimte voor mijn pc-monitor en toetsenbord, twee gameconsoles, een koptelefoonstandaard, verschillende geeky verzamelobjecten en een klein kattenbed (niet vragen).

Image
Image

Er is ook genoeg onroerend goed onder het bureau, met veel open ruimte tussen de benen om mijn dikke Secret Lab-stoel te parkeren, evenals meer gameconsoles en welke ongebruikte doos ik ook kan vinden om te rusten mijn voeten op.

Over mijn voeten omhoog gesproken, ik gebruik de Theodore vaker wel dan niet vanuit een zittende positie. Dit is geenszins een domper, want het gebruik zoals bedoeld is zowel gemakkelijk als ergonomisch. Integendeel, het is een van de beste complimenten die ik kan bieden, aangezien de Theodore perfect werkt als een standaardbureau, maar ook alle voordelen biedt - en dan nog enkele - van zijn oprechte concurrenten.

Aanbevolen: