Flexispot Theodore Standing Desk Review: stijlvol en modern kantoormeubilair

Inhoudsopgave:

Flexispot Theodore Standing Desk Review: stijlvol en modern kantoormeubilair
Flexispot Theodore Standing Desk Review: stijlvol en modern kantoormeubilair
Anonim

Bottom Line

De Flexispot Theodore is een geweldig sta-bureau om je werk thuis of op kantoor te doen.

Flexispot Theodore sta-bureau

Image
Image

Flexispot heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor de volledige recensie.

Sinds ik nog steeds vanuit huis werk, gebruik ik een ingebouwd bureau in mijn slaapkamer. Ik zat de hele dag voorovergebogen en ik voelde mijn rug pijn doen tegen de tijd dat ik mijn werk-VPN afmeldde. Erger nog met dit bureau, ik kon het niet aanpassen. Ik had iets nodig dat niet alleen in mijn honderd jaar oude huisstijl zou passen, maar waarmee ik ook kon verschuiven en mijn rug kon strekken als dat nodig was.

De Flexispot was het antwoord op alles wat ik nodig had in mijn werkruimte: stijlvol; modern; en volledig verstelbaar.

Cue de Flexispot Theodore sta-bureau. De Flexispot was het antwoord op alles wat ik nodig had in mijn werkruimte: stijlvol; modern; en volledig verstelbaar. Na een week testen kan ik gerust zeggen dat ik nog nooit zo verliefd ben geweest op een meubelstuk.

Ontwerp: het oude met het nieuwe mengen

Het ontwerp en de esthetiek van dit sta-bureau gaven me een uitvoerend gevoel toen ik het opstelde. De eerste dingen eerst: het is echt zwaar, met een kloksnelheid van ongeveer 100 pond als de verpakking te geloven is. Ik kan het niet aanbevelen om de doos zelf te hanteren, en als ik dat zelf had geprobeerd, zou ik waarschijnlijk geplet zijn om hem twee trappen op te tillen.

Het is dit Amerikaanse ontwerp, samen met rustieke knoppen op de enige lade, die het een tijdloze uitstraling geven die elk huis kan aanvullen.

Het houtfineer trok meteen mijn aandacht. Dit bureau, genoemd naar de beroemde Theodore Roosevelt, is voorzien van een houten walnootfineer voor een klassieke uitstraling. Het is dit Amerikaanse ontwerp, samen met rustieke knoppen op de enige lade, die het een tijdloze uitstraling geven die elk huis kan aanvullen. Nog beter waren de twee USB-poorten die waren ingebouwd naast de knoppen om het bureau omhoog en omlaag te brengen.

Image
Image

Prestaties en gebruik: verstelbaar en comfortabel

Toen ik het bureau eenmaal had opgezet, ging ik zitten en voelde ik me een koningin in mijn kasteel. Zelfs op het laagste punt bood het bureau dat ergonomische gevoel dat ik hard nodig heb in mijn thuiskantooropstelling. De twee poten van het bureau zitten ver genoeg naar achteren en het bureau is breed, dus ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik per ongeluk tegen de benen schopte. Dat gezegd hebbende, ik woon in een huis met katten die verharen, en ik merkte dat het haar plakte en opviel aan het metaal.

Dat was niet de enige plek waar ik kleine cosmetische problemen opmerkte. Omdat het oppervlak van fineer is, was het elke keer dat ik een veeg op het bureau achterliet, of het nu voor algemeen pc-gebruik was of als ik per ongeluk een tortilla-chip liet vallen, het te zien. Omdat het fineer is, zou ik het net zo gemakkelijk kunnen opruimen. Als u een bureau wilt dat er niet uitziet alsof het is gebruikt, dan is dit bureau niets voor u, maar als u het niet erg vindt om het bureau om cosmetische redenen af en toe voorzichtig schoon te vegen, dan is het perfect voor uw kantoor aan huis nodig.

Toen ik het bureau had opgezet, ging ik zitten en voelde ik me een koningin in mijn kasteel.

De Theodore Standing Desk bleek ook de perfecte plek om mijn Jabra Talk 45-headset en Microsoft RVF Arc Touch Mouse op te bergen, zodat ik ze niet steeds in huis kwijt zou raken. De lade van het bureau is ongeveer vijf centimeter diep, dus je kunt er ook gemakkelijk belangrijke papieren in opbergen. En aangezien de bureauruimte zo groot is, zou ik er gemakkelijk twee 17-inch laptops op kunnen plaatsen en heb ik extra ruimte voor mijn mobiele telefoon, planner en een bureaulamp met ruimte over.

Image
Image

Controls: Tik op een knop

Als ik het zitten zat werd, meestal met een kat op schoot, zou ik dit gemakkelijk kunnen veranderen in een sta-bureau dankzij twee knoppen die het bureau omhoog en omlaag brengen via gemotoriseerde bedieningselementen. Hoewel het een beetje luidruchtig was, lijkt het geluid niet atypisch voor modellen met een staand bureau op de markt. Ik stopte het bureau toen het omhoog kwam om te voldoen aan mijn lengte van 5 voet, 8 inch, maar het bureau kan tot bijna 50 inch gaan voor mensen die de extra hoogte nodig hebben.

Een van mijn grootste klachten over de besturing is echter dat de knoppen soms niet registreerden toen ik ze voor het eerst indrukte. Het is niet erg, want ik neem aan dat het bureau wakker wordt uit een soort slaapstand, maar soms moest je twee keer op de knop drukken om het omhoog of omlaag te brengen. Persoonlijk zou dit me er niet van weerhouden om hierin te investeren, want als het eenmaal werkt, is het een vloeiende beweging, waardoor je voldoende tijd hebt om snoeren aan te passen of dingen te verplaatsen.

Een van mijn grootste klachten over de besturing is dat de knoppen soms niet registreerden toen ik ze voor het eerst indrukte.

Image
Image

Prijs: een koopje voor de prijs

Voor ongeveer $ 500, vóór bureauaccessoires zoals een sta-bureaumat, is de Flexispot Theodore zeer redelijk geprijsd. Houd er rekening mee dat u niet beta alt voor echt hout, wat meespeelt in het prijskaartje, maar voor een afwerking van houtfineer. Liefhebbers, moderner ogende staande bureaus kunnen bijna $ 1.000 kosten.

Image
Image

FlexiSpot Theodore vs. Rain Design iLevel 2 laptopstandaard

Laten we zeggen dat je misschien een sta-bureau overweegt te investeren in een sta-bureau-converter zoals de Rain Design iLevel 2 laptopstandaard. Met ongeveer $ 51 lijkt het een goed idee om hier voor de kosteneffectieve optie te gaan.

De enige functie die u krijgt voor een staande bureau-converter is echter precies dat: een converter. En uit persoonlijke ervaring met het gebruik ervan, is het, wanneer het neerklapt, meestal nog steeds dik genoeg dat het niet gelijk ligt met het bureau, en dat kan ergonomische polsproblemen veroorzaken, vooral als je een laptop of een ergonomisch toetsenbord gebruikt.

Hoewel de standaard van Rain Design in eerste instantie de meest optimale keuze lijkt omdat je je huidige thuisopstelling kunt behouden, wordt de Flexispot Theodore geleverd met volledige hoogteverstelling, iets waar het Rain Design niet echt mee kan concurreren, vooral omdat de Rain is ontworpen voor laptops in plaats van een desktop. De Theodore Standing Desk houdt hier rekening mee met zijn gewichtslimiet van 99 pond. Als je liever met je huidige opstelling werkt, dan is het Rain Design misschien een betere optie voor je ruimte. Als u echter volledige verstelbaarheid wilt, dan is de FlexiSpot de beste optie voor uw thuiswerkbehoeften.

Gewoon geweldig om vanuit huis te werken

De volledige hoogteverstelling en de gratis USB-poorten op de Flexispot Theodore Standing Desk zijn perfect voor elk huis dat een klassieke uitstraling wil behouden en tegelijkertijd een grote moderne upgrade wil krijgen. Met de kleine opberglade is dit het perfecte sta-bureau om elk thuiskantoor compleet te maken.

Specs

  • Productnaam Theodore sta-bureau
  • Product Merk Flexispot
  • MPN UD1B
  • Prijs $500.00
  • Releasedatum maart 2021
  • Productafmetingen 47,6 x 23,6 x 49,2 inch.
  • Kleur Walnoot
  • Garantie 5 jaar beperkte garantie
  • Connectiviteitsopties USB-poort

Aanbevolen: