CumulusPRO Standing Desk Mat Review: een rustgevende plek om te staan

Inhoudsopgave:

CumulusPRO Standing Desk Mat Review: een rustgevende plek om te staan
CumulusPRO Standing Desk Mat Review: een rustgevende plek om te staan
Anonim

Bottom Line

Hoewel het slechts een standaard sta-bureaumat is, biedt de CumulusPRO stevig voetcomfort voor een hoge prijs en veel veelzijdigheid.

CumulusPRO Commercial Couture Anti-vermoeidheid sta-bureaumat

Image
Image

We hebben de CumulusPRO staande bureaumat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Staande bureaus zijn niet langer een luxe. Met een verscheidenheid aan betaalbare opties is het alleen maar logisch dat er ook meer sta-bureaumatten zijn, waaronder die zoals de CumulusPRO. In de loop van een week hebben we het in totaal 20 uur gebruikt. Tijdens onze tests hebben we gecontroleerd op comfort, duurzaamheid en of de mat in meerdere verschillende omgevingen kan worden gebruikt, zoals een kantoor, slaapkamer, studeerkamer of zelfs een keuken. We vonden het een eenvoudige en flexibele stamat die waarschijnlijk een goede optie is voor de meeste mensen.

Image
Image

Ontwerp: Gewoon modern

Met zijn 24 inch bij 36 inch (LW), is de CumulusPRO een zeer brede mat, die voldoende ruimte biedt voor ons om te bewegen en rond te schuiven. Het ziet er ook erg modern uit, omdat de bovenkant van de mat een eenvoudige grijs, golvend ontwerp dat geschikt is voor de meeste moderne kantoorruimtes. Deze specifieke mat was erg dun, op 0,75 inch. Het was niet zo glad aan de onderkant als sommige andere matten die we hebben getest, wat volgens ons een enorm voordeel was. Bovendien zijn de randen zo ontworpen dat ze naar beneden taps toelopen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over struikelen als je erop stapt.

Image
Image

Comfort: een aangename verrassing

Eerst dachten we dat we snel moe zouden worden op deze mat. Het komt tenslotte niet met de toeters en bellen van sommige van de duurdere matmodellen die er zijn. We waren echter aangenaam verrast dat we na twee uur staan niet vermoeid waren. Een van de redenen is dat de partner erg zachtaardig is. Ook al is het dun, op het moment dat we erop stapten, zakten onze voeten erin weg. We voelden ook dat de mat onze voeten wiegde toen we hem gebruikten, wat een fijne sensatie was.

In termen van veelzijdigheid is de CumulusPRO mat koning.

Een ander voordeel van deze mat is dat hij erg vuilafstotend is. De meeste andere matten die we hebben getest, laten het vuil zien dat van de onderkant van onze schoenen komt. Deze mat daarentegen is ontworpen om het vuil te maskeren. Door dit ontwerp te gebruiken, is het ook veelzijdiger. Heb je een keukenmatje nodig om je voeten te ontspannen tijdens het opruimen van het avondeten? Of heeft u een mat nodig voor uw medewerkers die aan de kassa staan? Deze mat kan dankzij zijn eenvoud een scala aan taken dekken.

De onderkant van de mat is ook niet glad, waardoor hij goed is voor niet-kantooromgevingen, zoals een keuken. Je kunt hem plaatsen en je hoeft je geen zorgen te maken dat hij onder je voeten schuift. Aan de andere kant, in een kantooromgeving, waar je eerder wisselt tussen staan en zitten voor lange periodes, kan het vervelend zijn om te bewegen.

Een andere leuke eigenschap van de CumulusPRO is dat we hakken kunnen dragen zonder deze te beschadigen.

Een ander leuk kenmerk van de CumulusPRO is dat we hakken kunnen dragen zonder deze te beschadigen. Hoewel dit misschien triviaal lijkt, was dit, vergeleken met andere matten die we hebben getest, geweldig voor de dames die graag schoenen met hakken dragen.

Bottom Line

Met ongeveer $ 80 op Amazon is de CumulusPRO duur voor een mat die geen extra oppervlaktekenmerken heeft. Gezien de veelzijdigheid op kantoor en thuis, is de prijs echter een solide investering. Als u besluit dat u het niet op uw kantoor wilt hebben, maar bijvoorbeeld in de keuken, kan het gemakkelijk worden overgeplant naar andere delen van het huis of de werkplek.

Ergodriven Topo vs. CumulusPRO sta-bureaumat

We hebben besloten om de Ergodriven Topo te vergelijken met de CumulusPRO om te zien wat volgens ons de beste waar voor je geld was. Qua prijs zijn zowel de Topo- als de CumulusPRO-matten vergelijkbaar, omdat de Topo $ 100 kost, terwijl de CumulusPRO ongeveer $ 80 kost. Voor een bureau vonden we de Topo-mat superieur aan de CumulusPRO. De Ergodriven wordt geleverd met basiswiggen en een massageheuvel in het midden om voetpijn overdag te verlichten - functies die de CumulusPRO niet heeft.

De Topo kan ook niet zo gemakkelijk hakken aan als de CumulusPRO, zoals we ontdekten. Qua veelzijdigheid is de CumulusPRO-mat echter koning. Omdat de mat deze eigenschappen niet heeft, kan hij overal in een werkruimte of thuis worden geplaatst. Als u op zoek bent naar iets veelzijdigers, dan is de CumulusPRO-mat de ideale keuze. Wil je echter een echte kantoormat, dan is de Ergodriven de betere optie.

Geweldig voor de basis

Voor een basismat is de CumulusPRO een solide keuze. We vonden het vooral leuk hoe het vuil verbergt en kan worden gebruikt voor degenen die liever hoge hakken dragen. Aangezien het een standaard stamat is, is zijn veelzijdigheid zeker de investering waard.

Specs

  • Productnaam Commercial Couture Anti-vermoeidheid sta-bureaumat
  • Product Merk CumulusPRO
  • MPN FBA_9103
  • Prijs $79.90
  • Productafmetingen 29 x 36 x 0,75 inch.
  • Levensduur garantie
  • Verbindingsopties Geen

Aanbevolen: