Ergohead Standing Desk Mat Review: comfortabel langdurig gebruik

Inhoudsopgave:

Ergohead Standing Desk Mat Review: comfortabel langdurig gebruik
Ergohead Standing Desk Mat Review: comfortabel langdurig gebruik
Anonim

Bottom Line

Hoewel de stoten en rondingen van de Ergohead Standing Desk Mat het gemakkelijk maken om van houding te veranderen en rugpijn te verlichten, is het een beetje glad aan de onderkant.

Ergohead sta-bureaumat

Image
Image

We hebben Ergohead Standing Desk Mat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Staande bureaus worden steeds populairder op kantoor en thuis, maar ze gaan vaak ten koste van rug- en beenpijn. Daarom zijn sta-bureaumatten vaak een noodzakelijke accessoire om te combineren met je sta-bureau. We hebben de Ergohead Standing Desk gedurende een week getest, waarbij we hem meerdere uren per dag gebruikten. We vonden het comfortabel voor langere tijd, hoewel enigszins gevoelig voor schuiven vanwege de gladde bodem.

Image
Image

Ontwerp: een beetje onhandig

Met 29 inch bij 26,5 inch bij 3,3 inch (LWH), is de Ergomat een vrij kleine mat in vergelijking met andere staande bureaumatten. We merkten toen we het begonnen te testen dat het niet zo breed is als sommige van zijn concurrenten. Dit is niet echt een probleem, omdat we onze houding zouden kunnen veranderen om de mat te accommoderen zonder enige slechte fysieke bijwerkingen.

De massageheuvels, de enkelsteunen en de achterhellingen zijn allemaal enorme verkoopargumenten voor langdurig comfort.

De mat heeft twee afzonderlijke hellingen aan de achterkant en een set massageheuvels aan de voorkant van de mat. Aan elke kant is er een gebogen rand waar je kunt staan en je binnenste dijspieren kunt strekken terwijl je aan je bureau werkt terwijl je de ondersteuning van de voetboog bevordert. Al deze stellen de staande persoon in staat zichzelf op tien verschillende manieren te positioneren. Over het algemeen is het ontwerp van deze mat, gemaakt van polyurethaanschuim, erg stevig. Ons enige kleine probleem is dat we zouden willen dat de staanplaats breder was.

Image
Image

Comfort: geweldige kleine voordelen, maar gevaarlijk glad

Een van de aspecten van de Ergohead Standing Mat die we erg leuk vonden, waren de massageheuvels aan de voorkant. Hoewel dit deel van de mat stevig was, was het ook erg zacht, waardoor de balbogen van onze voeten in de mat konden wegzakken. Onze voeten voelden niet pijnlijk aan gedurende de drie uur per dag dat we het testten, misschien omdat we regelmatig onze voeten in deze massageheuvels drukten. Ze zijn echt een waardevolle functie op deze mat.

Hoewel dit deel van de mat stevig was, was het ook erg zacht en liet de balbogen van onze voeten in de mat wegzakken.

Aan de zijkant van elke mat zijn er twee gebogen heuvels waarop je ook kunt staan om de beenspieren te strekken. Ze zijn geweldig om je enkels te rollen om ze wat verlichting te geven. De hellingen aan de achterkant van de mat zijn ook erg handig. Als je de hele dag vastzit aan je bureau, is dit een geweldige manier om het bloed in je onderbeenspieren te laten circuleren en ze te strekken. We waren in staat om beide hellingen te gebruiken om de aantrekkingskracht in die spieren echt te voelen. Het voelde alsof we een mini-yogasessie bijwoonden die uitsluitend voor onze benen was ontworpen.

De Ergohead Standing Desk Mat is geschikt voor alle oppervlakken. Het is ontworpen om onder bureaus te schuiven voor het geval een project een tijdje moet blijven zitten, maar daarbij wordt de mat glad. We hebben het getest onder zowel tegelvloeren als vloerbedekking en waren verbluft over hoe gemakkelijk de mat glijdt. Begrijp ons niet verkeerd, dit is een enorm voordeel voor vloerbedekking in een kantoor. Voor tegelvloeren waren we echter bang dat het een veiligheidsrisico zou worden. Als je te snel naar de mat liep, kon je onze houvast verliezen en vallen. Als u besluit deze mat te gebruiken, raden we deze alleen aan voor tapijtoppervlakken.

We hebben het getest onder zowel tegelvloeren als vloerbedekking en waren verbluft over hoe gemakkelijk de mat glijdt.

Image
Image

Bottom Line

Met ongeveer $ 80 op Amazon is de Ergohead-mat een van de duurdere matten op de markt. Dat gezegd hebbende, deze mat heeft ook een aantal enorme voordelen, zoals de massageheuvels aan de voorkant en de kuitrekhellingen aan de achterkant. Het lijkt misschien veel, maar als je de hele dag op je benen staat, is $ 80 een kleine prijs om te betalen.

Ergohead staande bureaumat vs. CubeFit TerraMat

We hebben de Ergohead-mat getest in vergelijking met de CubeFit TerraMat om te zien welke beter waar voor je geld was. Qua kosten is de TerraMat iets duurder, met een verkoopprijs van ongeveer $ 100. Wat betreft functies, elk van hen wordt geleverd met een reeks evenwichtsbalken, massageheuvels en krachtwiggen om ervoor te zorgen dat u kunt strekken en uw benen en rug pijn kunt doen.

De TerraMat vertoont echter zeker meer vuil tijdens het gebruik. Daardoor kan het er lelijk uitzien, al was het maar omdat de makers van TerraMat je aanmoedigen om je schoenen uit te doen voordat je ze gebruikt. De Ergohead daarentegen maskeert vuil iets beter dankzij een ruwer oppervlak.

Deze matten lijken echter zo op elkaar dat je realistisch gezien ook niet fout kunt gaan. Als je de voorkeur geeft aan een vuilvrije esthetiek (en schoenen wilt dragen), raden we de Ergohead aan. Als vuil je niet stoort, dan voldoet de TerraMat prima aan je wensen. Beide zouden werken als je bereid bent je schoenen uit te doen.

Goed, maar niet geweldig

Over het algemeen vonden we sommige aspecten van de Ergohead Standing Desk Mat erg leuk. De massageheuvels, de enkelsteunen en de achterhellingen zijn allemaal enorme verkoopargumenten voor langdurig comfort. De gladheid van deze mat doet ons echter twijfelen aan de veiligheid op oppervlakken zonder vloerbedekking. We zouden deze mat zeker gebruiken, maar hij zal alleen op tapijtoppervlakken moeten liggen.

Specs

  • Productnaam Sta-bureaumat
  • Product Merk Ergohead
  • MPN EHM2628B
  • Prijs $78.99
  • Productafmetingen 29 x 26,5 x 3,3 inch.
  • Garantie onbekend
  • Verbindingsopties Geen

Aanbevolen: