Hoe u slepen en neerzetten kunt gebruiken om berichten in Gmail te labelen

Inhoudsopgave:

Hoe u slepen en neerzetten kunt gebruiken om berichten in Gmail te labelen
Hoe u slepen en neerzetten kunt gebruiken om berichten in Gmail te labelen
Anonim

Wat te weten

  • Beweeg over een bericht. Klik links van het bericht op de handle (dubbele gestippelde verticale lijnen) en sleep naar het gewenste label in het linkerdeelvenster.
  • Om meerdere berichten te verplaatsen, moet u ervoor zorgen dat ze allemaal zijn aangevinkt en sleept u vervolgens de hendel voor een geselecteerd bericht.

Met Gmail kun je aangepaste labels maken, die vergelijkbaar zijn met mappen, om je e-mail gesorteerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Hier leggen we uit waarom en hoe je de methode slepen en neerzetten kunt gebruiken om Gmail-labels te maken.

Verplaats een bericht naar een label

Zo verplaatst u een e-mail naar een label (en verwijdert u het bericht uit de huidige weergave) in Gmail:

  1. Open Gmail en ga naar je Postvak IN of een andere weergave.
  2. Beweeg over het bericht dat je wilt verplaatsen. Selecteer aan de linkerkant van het bericht de handle (de dubbele gestippelde, verticale lijnen).

    Om meerdere berichten te verplaatsen, moet u ervoor zorgen dat ze allemaal zijn aangevinkt en sleept u vervolgens de hendel voor een geselecteerd bericht.

    Image
    Image
  3. Sleep het bericht naar het linkerpaneel en plaats het op het gewenste label.

    Als je niet alle beschikbare labels in het linkerdeelvenster ziet, plaats je het bericht boven het labelgedeelte. Elk label wordt gemarkeerd als u het bericht erover beweegt. Of selecteer Meer om extra opties te zien.

    Image
    Image
  4. Wanneer het bericht boven het gewenste label staat en het label is gemarkeerd, laat u de handle los.

Aangepaste labels toepassen

Je kunt dezelfde methode als hierboven gebruiken om een aangepast label toe te passen op een Gmail-bericht. Zorg ervoor dat het label zichtbaar is in het linkerdeelvenster voordat u het bericht verplaatst. Als het label niet zichtbaar is, selecteert u More om het te vinden.

Wanneer u berichten verplaatst naar een andere locatie dan Prullenbak, verschijnen de berichten nog steeds in Alle e-mail.

Aanbevolen: