Dagelijkse e-maillimiet voor Hotmail

Inhoudsopgave:

Dagelijkse e-maillimiet voor Hotmail
Dagelijkse e-maillimiet voor Hotmail
Anonim

Ze zeggen dat je iedereen in de wereld kunt bereiken via een korte keten van contacten. Dat zijn veel mensen om te e-mailen. Maar zelfs als u niet de hele wereld wilt mailen, is het goed om te weten dat er een limiet is aan het aantal berichten dat u per dag vanuit Windows Live Hotmail kunt verzenden. Dit is om misbruik (zoals spamming) van de dienst te voorkomen.

Windows Live Hotmail is nu Outlook. Het merk Windows Live werd in 2012 stopgezet toen Microsoft Outlook Mail introduceerde. E-mailadressen kunnen "@hotmail.com" blijven, maar Outlook Mail is nu de officiële naam van de e-mailservice van Microsoft.

Image
Image

Bottom Line

De Hotmail-limiet voor uitgaande e-mailberichten is 300 (driehonderd) berichten per dag. Voor nieuwe accounts is de limiet lager. Wanneer Windows Live Hotmail heeft opgemerkt wat het als verdachte activiteit beschouwt, kan een grote en plotselinge toename van uitgaande berichten er bijvoorbeeld op wijzen dat uw account is overgenomen.

Hoeveel To-, Cc- en Bcc-ontvangers staan Windows Live Hotmail per bericht toe?

U kunt maximaal 100 (honderd) ontvangers per bericht toevoegen in Windows Live Hotmail. Nogmaals, verdachte activiteit kan leiden tot een tijdelijk ondergrens (zo laag als 10 (tien) ontvangers).

Aanbevolen: