Incase Range Messenger Review: een robuuste messengertas voor dagelijkse excursies

Inhoudsopgave:

Incase Range Messenger Review: een robuuste messengertas voor dagelijkse excursies
Incase Range Messenger Review: een robuuste messengertas voor dagelijkse excursies
Anonim

Bottom Line

De Range Messenger is ideaal voor mensen die met de fiets pendelen en zich geen zorgen willen maken dat hun technologie daarbij beschadigd raakt door de regen.

Incase Range Messenger Bag

Image
Image

We hebben de Incase Range Messenger gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

We houden van Incase-tassen en vele anderen ook. Het merk is snel een betrouwbaar adres geworden voor duurzame reistassen. Als je op zoek bent naar een nieuwe koerierstas, is de Incase Range Messenger misschien wel de perfecte keuze voor jou vanwege het waterdichte ontwerp en de schadebestendige constructie. Dat gezegd hebbende, het is ook niet helemaal zonder fouten. Lees verder om te zien wat we er wel en niet leuk aan vonden.

Image
Image

Design: sportief en minimalistisch

The Range heeft een vrij minimaal ontwerp zoals de meeste van hun andere tassen. Met dit rechttoe rechtaan ontwerp zijn er niet veel extra's, maar soms is een no-nonsense tas precies wat je wilt. Het materiaal aan de buitenkant maakt gebruik van 1680D Ballistic Nylon met 600D poly non PVC, waardoor het zowel extreem robuust als waterdicht is. En als ze waterdicht zeggen, bedoelen ze het ook: hij kan meer aan dan alleen lichte regen. Dit is een mooie ontwerpfunctie en een die de messenger echt onderscheidt van concurrenten.

En als ze waterdicht zeggen, bedoelen ze het ook: hij kan meer aan dan alleen lichte regen.

Met een eenvoudige lay-out is de tas geweldig voor de meeste toepassingen. Aan de voorkant vind je de flap die over twee zakken ligt, vastgezet met twee gespen en een serieus sterk klittenband (we vonden vaak dat de gespen niet nodig waren). Op de klep zit ook nog een klein zakje voor extra opbergruimte. Hierachter vind je een groot vak dat in tweeën is verdeeld met wat opbergers en vakken voor kleinere items of zelfs boeken en iets grotere dingen.

Er zit een handige sleutelhanger in de zakken voor degenen die hun sleutels willen opbergen, maar er toch snel bij kunnen. Aan de zijkanten zijn er twee vakken voor waterflessen, en geen ritsen of zakjes aan de achterkant van de Range. De schouderriem zelf is extreem comfortabel en heeft twee kussentjes en een schouderriem.

Binnenin heeft de Range één enorm compartiment zonder verdelers. Het zou leuk geweest zijn om hier nog een paar organisatie-elementen te zien, maar dat maakt voor sommigen misschien niet zoveel uit. De laptop sleeve bevindt zich op de achterwand van dit compartiment, beveiligd door een grote rits. Hoewel deze hoes is gevoerd met superzachte fleece, doet het echt niet veel om je technologie te beschermen tegen stoten.

Dankzij het 1680D Ballistic Nylon met 600D poly-materiaal is het bestand tegen krassen, snijden, scheuren en rafelen, terwijl het ook waterdicht is, ongeacht de omstandigheden.

Dit is misschien wel de grootste ondergang van de Range. We zouden er eigenlijk niet zo zeker van zijn om dit voor laptopopslag te gebruiken, tenzij je heel voorzichtig bent. Het werkt echter heel goed voor tablets of superdunne notebooks. Een alternatief is dat je dankzij het formaat van de tas gemakkelijk een laptop en een bijbehorende sleeve kunt plaatsen (hoewel dat ook extra kosten met zich meebrengt).

Image
Image

Comfort: gebouwd voor forenzen in de stad

The Range is ideaal voor forenzen in de stad, vooral voor degenen die fietsen gebruiken. We droegen de tas de hele dag tijdens onze tests en vonden hem best comfortabel dankzij de goed gevoerde riem en het lichte gewicht - overbelast hem niet te veel. Voor fietsen is de tas super en past goed over je rug tijdens de rit. Het waterdichte materiaal ademt echter niet zo goed, dus je rug zal zeker een beetje zweterig worden als je ermee loopt of fietst. Over het algemeen presteert de Range zeer goed op het gebied van comfort.

The Range is ideaal voor forenzen in de stad, vooral voor degenen die fietsen gebruiken.

Image
Image

Duurzaamheid: bestand tegen alle soorten schade

Duurzaamheid is misschien wel het beste element van de Range. Dankzij het 1680D Ballistic Nylon met 600D poly-materiaal is het bestand tegen krassen, snijden, scheuren en rafelen, terwijl het ook waterdicht is, ongeacht de omstandigheden. Hoewel veel vergelijkbare koerierstassen alleen waterbestendig zijn of een extra regenvlieg nodig hebben, is de beslissing van Incase om het waterdicht te maken een heel slimme functie voor forenzen, vooral fietsers die zich misschien niet kunnen verbergen voor het weer tijdens hun woon-werkverkeer. De riemen, stiksels, gespen en ritsen zijn allemaal fantastisch en gaan nog vele jaren mee, zelfs als je streng bent voor je spullen.

Het waterdichte materiaal ademt echter niet zo goed, dus je rug zal zeker een beetje zweterig worden als je ermee loopt of fietst.

Bottom Line

De Range is vrij bescheiden geprijsd in vergelijking met het steeds groter wordende aantal concurrenten in deze ruimte. Met een adviesprijs van ongeveer $ 130, maar minder op Amazon, voelt het als een koopje. Je bespaart ook meer doordat je geen regenvlieg of fietsriem nodig hebt, die meestal extra kosten bovenop je aankoop komen. Dankzij deze lage prijs en extreme duurzaamheid bewijst Incase opnieuw waarom ze een solide keuze zijn voor mensen die betaalbare, betrouwbare tassen willen.

Incase Range vs. Timbuk2 Command Messenger

Incase en Timbuk2 zijn tegenwoordig constant in concurrentie. Beide zijn geweldige bedrijven, maar Incase is doorgaans goedkoper, dus laten we eens kijken hoe beide het ten opzichte van elkaar verhouden.

Timbuk2's Command is een goed alternatief voor de Range als je een laptop-messenger wilt met wat extra voordelen voor fietsen. Het is ongeveer even groot, maar kost ook wat meer. Prijzen variëren van $ 75- $ 100, dus het is in hetzelfde bereik als Incase, hoewel het een beetje professioneler aanvoelt in ontwerp.

Het grootste verschil komt neer op weersbestendigheid en organisatie. De Command heeft een veel, veel betere organisatie en een beter beschermde laptophoes - iets om te overwegen als je veel kleine accessoires wilt sjouwen. De Range zal de uitrusting echter beter beschermen tegen de elementen en kan het verschil betekenen in de uitgaven van honderden dollars om elektronica te vervangen of te repareren.

Je kunt nu onze lijst met de beste laptop-messengertassen vinden om nog meer geweldige opties te zien die mogelijk beter bij je behoeften passen.

Een goede, duurzame tas voor fietsforenzen

De Incase Range Messenger heeft een stevige constructie, een goede mate van comfort en een redelijke prijs voor zijn functies. Er is een gebrek aan organisatie en een enigszins teleurstellende laptophoes, maar als je een fietsforens bent die hard is voor zijn uitrusting, is dit een geweldige optie.

Specs

  • Productnaam Range Messenger Bag
  • Product Merk Incase
  • MPN CL55539
  • Prijs $129.95
  • Gewicht 2.45 lbs.
  • Productafmetingen 18 x 13 x 6,2 inch.
  • Kleur Zwart Lumen
  • Garantie 1 jaar beperkt
  • Laptophoes 10,5” x 1,2” x 15”
  • Capaciteit 28.9L

Aanbevolen: