Scroll naar de top op een e-mail snel in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

Scroll naar de top op een e-mail snel in iPhone Mail
Scroll naar de top op een e-mail snel in iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • iPhone: tik op de iPhone-statusbalk in de rechterbovenhoek, waar u de indicatoren voor de batterij en de signaalsterkte ziet.
  • iPad: Tik op de lege ruimte boven Inbox bovenaan de berichtenlijst. Als je in een e-mail naar beneden hebt gescrolld, tik je op het lege gebied boven de e-mail.

Het is gemakkelijk om te scrollen in de iPhone- en iPad Mail-app. Als u echter eenmaal naar beneden scrolt, heeft u een truc nodig om te voorkomen dat u steeds opnieuw moet vegen om weer bovenaan het bericht of de mailbox te komen. Leer hoe u met een iOS-apparaat snel naar de bovenkant van een e-mail of mailbox kunt scrollen.

Een tik naar de bovenkant van een e-mail of mailbox: iPhone

Om snel naar het begin van een e-mail of mailbox te gaan in iPhone Mail:

  • Tik op de iPhone-statusbalk in de rechterbovenhoek, waar je de batterij- en signaalsterkte-indicatoren ziet.
  • Hetzelfde proces werkt om naar de bovenkant van de berichtenlijst van een map te scrollen. Tik op de rechterbovenhoek van de statusbalk om naar de bovenkant van uw mailbox te gaan.
Image
Image

Een tik naar de bovenkant van een e-mail of mailbox: iPad

De methode om naar het begin van een e-mail of mailbox te gaan in de iPad Mail-app is anders dan op een iPhone. Het werkt net zo goed, nadat je het de eerste keer hebt gevonden.

  • Als je naar beneden hebt gescrolld in de lijst met berichten en snel naar de bovenkant van de lijst wilt terugkeren, tik je op de lege ruimte direct boven Inbox bovenaan de berichtenlijst.
  • Als je in een afzonderlijke e-mail naar beneden hebt gescrolld, tik je op het lege gebied boven de e-mail. De positie is gevoelig. Richt op het middelpunt van de breedte van de e-mail en op de bovenrand van het scherm om terug te keren naar de bovenkant van de e-mail.
Image
Image

Snel scrollen en springen in iPhone Mail

Hier zijn een paar tips voor het navigeren door uw iPhone-e-mails en inboxen:

  • Terug naar mailbox-berichtenlijst: Als je een bericht hebt geopend, tik je op de link Terug in de linkerbovenhoek van het scherm om terug te gaan naar de berichtenlijst. De link kan Inbox, Mailboxes of de naam van de serviceprovider bevatten. Je keert terug naar het gedeelte van het scherm waar je de e-mail hebt geopend in plaats van naar de bovenkant van de berichtenlijst te gaan.
  • Scroll naar het volgende of vorige bericht met de pijlen: gebruik de twee pijlen in de rechterbovenhoek van het scherm, onder de statusbalk, om het volgende bericht te openen of om terug te keren naar het vorige bericht. Tik op deze pijlen om door je mailbox te gaan zonder terug te keren naar de lijst met berichten. Ze zijn zichtbaar bovenaan elke e-mail, zelfs als je naar beneden scrolt in het bericht.
  • Terug naar de berichtenlijst van de mailbox en dan naar de bovenkant van de berichtenlijst springen: als u een bericht hebt geopend en wilt terugkeren naar de berichtenlijst en dan naar de bovenkant wilt springen van de lijst, gebruik dan twee tikken. Tik eerst op de Back link (of hoe de link ook heet) in de linkerbovenhoek onder de statusbalk. Tik vervolgens op de statusbalk in de rechterhoek om terug te keren naar de bovenkant van de berichtenlijst. Als je een berichtreeks hebt geopend, werkt deze snelkoppeling mogelijk niet zoals verwacht.

Aanbevolen: