Quntis PD-oplader en Lightning-naar-USB-C-kabel: snel opladen voor de meeste van uw apparaten

Inhoudsopgave:

Quntis PD-oplader en Lightning-naar-USB-C-kabel: snel opladen voor de meeste van uw apparaten
Quntis PD-oplader en Lightning-naar-USB-C-kabel: snel opladen voor de meeste van uw apparaten
Anonim

Bottom Line

De Quntis PD-snellader en -kabel biedt snelle USB-C-stroomvoorziening met een Lightning-kabelverbinding en beschikt over MFi-certificering, maar daar is geen bewijs van in de officiële MFI-gecertificeerde accessoiredatabase.

Quntis snellader en 6ft. Lightning-naar-USB-C-kabel

Image
Image

Als u geïnteresseerd bent in een snellaadkabel en adapter voor uw nieuwere iPhone of Android-tablet, dan is de Quintis PD snellader en kabel wellicht iets voor u. Gebruik de Lightning-naar-USB-C-kabel alleen of steek hem in het stopcontact voor een snelle stroomafgifte van 18 watt. Ik heb deze oplader gebruikt met een iPhone 6S en iPhone X en was tevreden over de snelle oplaadprestaties, maar overweldigd door het ontwerp en de productintegriteit in het algemeen.

Ontwerp en duurzaamheid: draagbaar maar onmemorabel

De Quntis PD-snellader en -kabel is klein en draagbaar, dankzij de klittenbandsluiting die zorgt voor eenvoudig en netjes opvouwen en reizen. Er is echter geen wow-factor voor het uiterlijk van dit product, en dat wordt onderstreept door enkele rare pasvormproblemen. De USB-C-kop past heel precies in de PD-poort, maar bijna defect. Ik moest echt aan de kabel trekken toen ik hem uit de voedingsadapter haalde. De USB-C-connector paste ook niet soepel in de poort van mijn MacBook.

Er is echter geen wow-factor voor het uiterlijk van dit product en er zijn enkele rare pasvormproblemen.

De klittenband, die ik in eerste instantie op prijs stelde als een mooi ontwerp, werkt in de praktijk niet zo goed. Het heeft niet veel kleefkracht en viel constant van het snoer en was gemakkelijk kwijt te raken.

Image
Image

Laadsnelheid: Consistent en vergelijkbaar met het origineel

Eén ding dat de Quntis PD snellader en kabel wel heeft, zijn prestaties. De fabrikant beweert dat het snel opladen ondersteunt op nieuwe iPhone-modellen zoals de iPhone 8 en beter. De fabrikant zegt ook dat oudere iPhones net zo snel opladen als met de officiële iPhone Lightning-kabel. Ik kon die bewering verifiëren met een iPhone 6S.

Eén ding dat de Quntis PD snellader en kabel wel heeft, zijn de prestaties.

Ik heb het een paar keer opgeladen en het is in een consistente 2,5 uur van volledig leeg naar 100 procent opgeladen. Hoewel ik het snelladen van 30 minuten tot 50 procent niet heb getest op een nieuwere iPhone, heb ik een iPhone X een uur lang opgeladen en het laadde snel op van 10 procent naar 96 procent binnen dat korte tijdsbestek. De iPhone X voelde tijdens het opladen merkbaar warm aan, wat ik niet ervaar met de gepatenteerde Lightning-kabel.

Prijs: voordeliger dan Apple, maar MFI-certificering is een vraagteken

De Quntis-opladerverpakking en productinformatie benadrukken beide de MFi-certificering. Toen ik probeerde een back-up hiervan te maken in de MFi Licensed Accessories-database, had ik moeite om de twee vermeldingen in de database met dit product te matchen. Er verschijnen slechts twee Quntis Lightning-kabels en er is geen oplader voor in de muur. Het kan zijn dat ik een namaakproduct heb ontvangen met een onjuiste UPC of dat een van de vermeldingen wel van toepassing is op de Quntis-kabel.

Hoe dan ook, dit was een beetje een rode vlag voor mij, omdat ik andere MFi-gecertificeerde kabels van Anker en andere merken in de database kon vinden. De Quntis-site vermeldt dit product voor ongeveer $ 43, wat Quntis is niet veel goedkoper dan de gepatenteerde Apple-onderdelen, die je ongeveer $ 48 zouden kosten. Je vindt de Quntis voor minder op Amazon, maar de extra zekerheid van authenticiteit van de Apple-producten kan het extra geld waard zijn.

Image
Image

Quntis PD snellader en kabel vs. Anker Powerline II USB-C naar Lightning-kabel + Anker PowerPort III Nano

Als je geïnteresseerd bent in Apple-certificering en wat minder wilt betalen, dan is de Anker Powerport II USB-C naar Lightning-kabel in combinatie met de Anker PowerPort III Nano een goede optie. Deze combinatie kost ongeveer $ 37, maar voor $ 13 meer weet je dat je een MFi-gecertificeerde USB-C naar Lightning-kabel krijgt. Bovendien biedt het voedingsblok dezelfde universele compatibiliteit van USB-C naar Lightning-kabel met iOS en veel niet-Apple-apparaten. Het blok is zelfs draagbaarder dan de Quntis, omdat het zo groot is als de iPhone-oplader van 5 watt. Anker is toevallig ook een meer gerenommeerde en erkende naam, dus voor wat meer geld krijg je een stevige garantiedekking en maak je minder twijfel over de productkwaliteit.

Een degelijke snellaadoplossing voor meerdere apparaattypes

Meer apparaten, waaronder iPhones en niet-Apple-apparaten, schakelen over op de snelle stroomvoorziening van Lightning-naar-USB-C-verbindingen, en de Quntis PD-snellader en -kabel bieden solide prestaties. Maar als je een doorzetter bent als het erom gaat te weten dat het accessoire dat je gebruikt speciaal voor je iPhone is gemaakt - en de MFi-badge op de verpakking niet voldoende is om de duidelijke afwezigheid in de MFi-accessoiresdatabase te overschaduwen - zijn er andere gerenommeerde iPhone Lightning-kabels die er zijn.

Specs

  • Productnaam Snellader en 6ft. Lightning-naar-USB-C-kabel
  • Product Merk Quntis
  • UPC 713101948385
  • Prijs $23,00
  • Compatibiliteit iPhone, iPad, iPod
  • Kabeltype USB-C, Lightning
  • Kabellengte 6 voet
  • Bouwmateriaal TPE-mantel, aluminiumfolieafscherming
  • Garantie Levenslange productondersteuning

Aanbevolen: