Een bericht doorsturen met Outlook

Inhoudsopgave:

Een bericht doorsturen met Outlook
Een bericht doorsturen met Outlook
Anonim

Wat te weten

  • Open de e-mail die je wilt doorsturen en ga naar het tabblad Bericht. Selecteer in de groep Reageren Doorsturen. Of gebruik de sneltoets Ctrl+ F.
  • Bericht het doorgestuurde bericht aan de beoogde contactpersoon of contacten. U kunt ontvangers toevoegen of verwijderen in de vakken Aan, Cc en Bcc.
  • Voeg een bericht toe. Trim de berichttekst van de doorgestuurde e-mail, als je wilt, en controleer het onderwerp. Selecteer Send om de e-mail door te sturen.

Dit artikel legt uit hoe je een e-mail doorstuurt in Microsoft Outlook. Instructies hebben betrekking op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010.

Een bericht doorsturen in Outlook

Heb je een e-mailbericht ontvangen dat ook voor iemand anders van nut of amusement kan zijn? Er is nauwelijks een betere, snellere of gemakkelijkere manier om het te delen dan het door te sturen in Outlook.

Als je een e-mail doorstuurt, stuur je het hele bericht naar een ander contact, evenals alle aanvullende informatie die je wilt toevoegen.

  1. Open Outlook en ga naar je inbox.
  2. Markeer of open de e-mail die u wilt doorsturen.

    Om meerdere berichten als bijlagen door te sturen, gaat u naar het deelvenster Berichtenlijst of de zoekresultaten en selecteert u alle e-mails die u wilt doorsturen.

  3. Ga naar het tabblad Home (met het bericht gemarkeerd of open in het leesvenster) of het tabblad Bericht (met het e-mailadres openen in een eigen venster).
  4. In de Reageren groep, selecteer Forward.

    U kunt ook de sneltoets gebruiken Ctrl+F.

    Image
    Image
  5. Als de forward wordt geopend in het leesvenster, maar u deze in een apart venster wilt openen, selecteert u de Pop-Out-knop in de rechterbovenhoek van het bericht. Wanneer u deze optie gebruikt, heeft u toegang tot alle opmaakfuncties en andere hulpmiddelen op het lint.
  6. Bericht het doorgestuurde bericht aan de beoogde contactpersoon of contacten. U kunt ontvangers toevoegen of verwijderen in de tekstvakken Aan, Cc en Bcc. Selecteer To, Cc of Bcc en kies vervolgens een ontvanger uit uw contacten. U kunt ook de naam of het e-mailadres van de ontvanger in het vak typen.

    Om een ontvanger te verwijderen, selecteert u de naam en drukt u vervolgens op Delete.

  7. Voeg een bericht toe aan de berichttekst. Snijd de berichttekst van de doorgestuurde e-mail bij om e-mailadressen en andere privé-informatie in het originele bericht te verbergen, indien gewenst.

    Als u de e-mail als bijlage doorstuurt, kunt u deze niet bijsnijden.

  8. Controleer de onderwerpregel. Doorgestuurde berichten hebben FW: voor het oorspronkelijke onderwerp. U kunt dit wijzigen door in het onderwerpvak te typen, of u kunt het laten zoals het is.
  9. Selecteer Send of gebruik de sneltoets Alt+S om het bericht te verzenden.

Als alternatief kunt u berichten in Outlook omleiden. U kunt ook regels maken om e-mailberichten automatisch door te sturen in Outlook.

Aanbevolen: