Mailinator, een wegwerp-e-mailadresservice

Inhoudsopgave:

Mailinator, een wegwerp-e-mailadresservice
Mailinator, een wegwerp-e-mailadresservice
Anonim

Mailinator is een gratis wegwerp-e-mailservice die e-mailadressen aanbiedt onder het domein @mailinator.com. Gebruik uw Mailnator-adres om u aan te melden voor websites, software te registreren, berichten op prikborden te plaatsen of in elke situatie waarin u een e-mailadres nodig heeft, maar niet uw echte adres wilt geven.

Mailinator voor- en nadelen

Wat we leuk vinden

  • Adressen zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen configuratie.
  • Er is geen verbinding met je echte e-mailadres.
  • Alternatieve domeinnamen zijn beschikbaar wanneer mailinator.com-adressen worden geblokkeerd.
  • Een onbeperkt aantal e-mailadressen.
  • Toegang tot een Mailinator-adres door de gebruikersnaam in te voeren.

Wat we niet leuk vinden

  • Mailinator is alleen nuttig als u niet echt e-mail wilt ontvangen.
  • Alle Mailinator-e-mail is openbaar, dus iedereen kan de e-mails zien die daar naartoe worden gestuurd.
  • E-mails die naar Mailinator worden verzonden, zijn tijdelijk en verdwijnen na een paar uur.

Het belangrijkste voordeel van Mailinator is dat de adressen die u aanmaakt geen verbinding hebben met uw echte e-mailadres. Dus wanneer e-maillijsten voor registratie in handen komen van spammers (per ongeluk, door hacking of omdat een lijst opzettelijk aan spammers wordt verkocht), bent u beschermd tegen spam.

Image
Image

Maak een postadres aan

Een voordeel van het gebruik van Mailinator is dat het geen installatie of registratie vereist. U hoeft niet eens naar de Mailinator-website te gaan om het account aan te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is een alias maken met het domein @mailinator.com en deze ter plekke gebruiken (bijvoorbeeld [email protected]).

Bekijk mailinator-e-mails

Als u e-mail wilt bekijken die naar uw wegwerpadressen is verzonden, gaat u naar de openbare inbox van Mailinator. Aangezien niemand een wachtwoord gebruikt, is Mailinator alleen nuttig als u niet wilt communiceren. Alle e-mail die naar Mailinator wordt verzonden, is openbaar, wat betekent dat elk bericht dat daar naartoe gaat, toegankelijk is voor het publiek.

Mailinator bewaart e-mails een paar uur voordat ze worden verwijderd. Andere wegwerp-e-mailservices hebben verschillende duur voor hoe lang ze e-mail bewaren.

Aanbevolen: