Hoe verwijderde e-mails van uw iPhone te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde e-mails van uw iPhone te verwijderen
Hoe verwijderde e-mails van uw iPhone te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar het Mailboxes menu en selecteer Prullenbak > Bewerken. Tik op de e-mails die u permanent wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen.
  • Selecteer als alternatief Bewerken > Select All > Delete om alle e-mails te verwijderen op een keer.

Wanneer je e-mails van je iPhone verwijdert, gaan ze naar de map Prullenbak, zodat ze gemakkelijk kunnen worden hersteld als ze per ongeluk worden verwijderd. Het is een goed idee om deze e-mails af en toe te verwijderen, zodat ze geen opslagruimte in beslag nemen. Als u verwijderde items uit de prullenbak verwijdert, maakt u opslagruimte op uw telefoon vrij en wordt de prullenbak opgeruimd. Hier leest u hoe u verwijderde e-mails kunt verwijderen met iOS 12 tot en met 14.

Hoe verwijderde e-mails te verwijderen

Je hebt twee opties voor verwijderde e-mails die naar de Prullenbak zijn gestuurd. Kies welke je permanent wilt verwijderen of leeg alles in de Prullenbak.

  1. Open de Mail-app en navigeer naar het Mailboxes menu.
  2. Selecteer Prullenbak.

    Als je meer dan één e-mailaccount op je telefoon hebt, zoek dan de map Prullenbak die overeenkomt met het account waarvan je de e-mails wilt verwijderen.

  3. Selecteer Bewerken, selecteer de specifieke e-mails die u permanent wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen. Of, om alle e-mails in één keer te verwijderen, selecteer Bewerken > Selecteer alles > Delete.

    Image
    Image
  4. De e-mails die je hebt verwijderd, zijn verdwenen uit de map Prullenbak en kunnen niet worden hersteld.

Een andere manier om e-mails uit de Prullenbak te verwijderen, is via de webmailsite van je e-mailprovider. Ga bijvoorbeeld naar de map Prullenbak op Gmail.com om verwijderde items te verwijderen. Met deze methode worden e-mails alleen uit de iPhone-prullenbak verwijderd als IMAP is ingesteld.

Aanbevolen: